anaanek 16.11.09, 16:25 Wybiera sie ktoś na otwarcie w ta sobotę? Ciekaw jakie sklepy dokładnie tam będą, i czy bedą na otwarcie jakieś promocje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vegutka Re: centrum bonarka 16.11.09, 17:08 Ja się wybieram. Nawet nie wiedziałam dokładnie, że to już w tę sobotę... Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: centrum bonarka 20.11.09, 20:47 Dziś otwarcie dla Vipów własnie wróciłam sporo fajnych sklepów, niektóre jeszcze nie otwarte.Na jutro przygotowano sporo róznych promocji tak więc warto się wybrac, ale pewnie będą tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: centrum bonarka 21.11.09, 10:15 Kurcze nie zwróciłam uwagi na clarks-a , ale dziś otwarcie dla wszystkich tak więc może dziewczyny napiszą )) Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: centrum bonarka 20.11.09, 22:50 Też właśnie wróciłam Bolą mnie nogi od chodzenia w szpilkach... Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 i co? warto pojechać? 21.11.09, 11:58 Są jakieś zniżki, promocje? Niezbyt chce mi się pchać w te tłumy, ale może jednak warto Napiszcie jak dziś to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: centrum bonarka 21.11.09, 15:08 wczoraj były duże promocje nawet do -50%. Prawie na wszsytkich witrynach były info o promocjach na otwarcie tak więc pewnie warto, ale rzeczywiście te tłumy ....... Odpowiedz Link Zgłoś