pade 24.11.09, 20:47 Kupiłam w Zarze szare bolerko do fioletowej sukienki i przydałyby się pasujące rajstopki. Te z h&m są zbyt szorstkie i za bardzo strojne. Potrzebuję na 128/134. Widziałyście gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_i_p Re: Jasnoszarych rajsopek ze srebrną poświatą szu 24.11.09, 21:36 Też szukam. A bardzo szorstkie te z H&M? Bo naprawdę do turkusowej princeski z białą bluzką w srebrne paski trudno celować w co innego niż srebro. A tak przy okazji - są jeszcze w H&M te puszyste połyskliwe bolerka śliwkowe i turkusowe? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Jasnoszarych rajsopek ze srebrną poświatą szu 24.11.09, 21:47 Turkusowych nie widziałam, a prążkowane srebrne rajstopki są w kappahlu. Te z h&m naprawdę szorstkie. Odpowiedz Link Zgłoś
polapelo Re: Jasnoszarych rajsopek ze srebrną poświatą szu 25.11.09, 08:48 te z kappahala musze oddac bo jak tylko wlozylam reke do srodka to tak gryzly ze sama bym w tym nie wytryzmala ani minuty Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Jasnoszarych rajsopek ze srebrną poświatą szu 24.11.09, 21:46 kupowalam na allegro taki kolor, na nogach wyglądają super www.allegro.pl/item824698125_rajstopy_140_146_mikrofibra_jasny_szary_rajstopki.html zapytaj sprzedającego czy ma mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Jasnoszarych rajsopek ze srebrną poświatą szu 24.11.09, 21:48 Fajne tylko sukienka chyba za "zwiewna" do tych rajstopek. Mnie się marzą takie cieniutkie... Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Jasnoszarych rajsopek ze srebrną poświatą szu 24.11.09, 21:52 widziałam te sukienki, moim zdaniem rajstopy bedą dobre. Cieńszych w tym kolorze raczej nie kupisz. Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: Jasnoszarych rajsopek ze srebrną poświatą szu 24.11.09, 21:54 Ewcia, też kupiłam sukienkę. U nas będzie w wersji z bluzeczką pod spodem z H&M (czarną mieniacą się) i rajstopkami czarno-srebrnymi, lub wersja cało fioletowa czyli fioletowa meiniaca się bluzka plus filoetowe rajstopki z H&M. Suknia śliczna i Julia w niej też śliczna. Ech, lepiej nie wchodziś do H&M, zostawiłam tam dzis mająte, zwłaszcza na spódniczki i to wcale nie codzienne, trudno, Julia będzie w niecodziennych chodzić na codzień Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Jasnoszarych rajsopek ze srebrną poświatą szu 24.11.09, 22:07 Pauliśce ładniej w jasnych kolorkach, więc do ciemnej sukienki muszę mieć jasne dodatki Poza tym bezskutecznie szukam czarnych balerinek z paseczkiem z h&m. Potrzebny mi rozmiar 31, we Wrocku nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: Jasnoszarych rajsopek ze srebrną poświatą szu 25.11.09, 08:54 Są w Smyku takie rajstopki Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Jasnoszarych rajsopek ze srebrną poświatą szu 25.11.09, 09:22 Naprawdę? Cienkie? Jasnoszare? a są wieksze rozmiary? Potrzebuję 128/134 Jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Jasnoszarych rajsopek ze srebrną poświatą szu 27.11.09, 23:38 Byłam dzisiaj w Magnolii. Te w Smyku to dość ciemny szary, w poprzeczne srebrne paski. Chyba 22 zł. Te w KappAhlu śliczne, ale bardzo drogie. W końcu kupiłam w ReKids. Ja kupiłam białe bawełniane w srebrne gwiazdki. Były jeszcze w ażurowy wzór, całe srebrne, i szare z mikrofibry, ale niestety bez srebrnej nitki - ze srebrnych rzeczy miały tylko sylwetkę wiewiórki, nie wiem w którym miejscu. Ale szary prześliczny, taki właśnie jasny i srebrzysty w odcieniu. No i przyjazna cena - jak wszystkie rajstopki w ReKids 14,90. W ogóle warto się rozejrzeć w rajstopkach i innych dodatkach, mają dużo fioletu i turkusu, jakieś srebrne torebki. Ja mam oko jeszcze na fioletowe rajstopy w duże rzadko rozrzucone grochy w różnych odcieniach fioletu, może następnym razem się skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Re: Jasnoszarych rajsopek ze srebrną poświatą szu 28.11.09, 11:36 W Calzedonii kupiłam wczoraj śliczne jasno szare z delikatnym srebrnym brokatem.Nie są cieniutkie,ale też nie grube.Takie w sam raz.Kupiłam do świątecznych krótkich spodenek z szarfą z H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jasnoszarych rajsopek ze srebrną poświatą szu 28.11.09, 12:40 Ja ogladałam niedawno bardzo ładne cienkie rajstopki w Calzedonii, ale one sa tak strasznie szerokie na całej dlugości, ze z żalem nie kupiłam. Czy wasze dzieci dobrze wygladaja w tych rajstopkach? Bo moje miałyby masakryczne wałki w kostkach Odpowiedz Link Zgłoś
alkara do marie7 28.11.09, 13:20 A były może też takie rajstopki ale rózowe?I ile kosztowały. Też kupiłam te spodenki, mamy do kompletu bolerko rózowe z z przezroczystymi cekinkami i właśnie chciałam jeszcze różowe rajstopki, chociaż w sumie srebrne też łanie by wyglądały. Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Re: do marie7 28.11.09, 16:24 Nie,właśnie tylko szare.Pytałam o różowe,ale niestety nie mają.Jednak te szare ślicznie wyglądają do tych spodenek.A jaką kupiłaś bluzeczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: do marie7 28.11.09, 18:44 No właśnie bluzeczki jeszcze nie mam, to znaczy mam jedną z H&M z krótkim rekawem taką w kolorze kości słoniowej ze stójką, odcinaną na piersi ale wolała bym cos jeszcze,teraz widziałam takie ame ale z długim rękawem. mam do tych spodenek bolerko i chyba zdecyduje sie na zakup zwykłej albo jasno rózowej albo kremowej bluzeczki trykotowej. Podobno w H&M takie są. Odpowiedz Link Zgłoś