ap77 08.01.10, 15:34 napiszcie cos o niej? dobra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: Linia PER UNA w M&S? 08.01.10, 15:38 Dobra, droga, rzadko przeceniana i design raczej 40+ (bez obrazy) takie odnoszę wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Linia PER UNA w M&S? 08.01.10, 17:03 M&S ma wg mnie b dobra jakosc i wieksze rozmiary niz wskazuje metka. Ostatnio wyrzuciłam 10-letni longsleeve, tylko dlatego ze miał przestarzały fason... Ich bielizna ma tez rewelacyjna jakosc. Lubie ich linie Autograph. Niestety moge liczyc tylko na secondhand'y lub przywozenie z wyprzedazy w UK Czytałam, ze docelową klientka M&S w UK zawsze była pani w srednim wieku (z czy sie zgadzam, ze wzgledu na design), pomimo iz od lat chca odmłodzic wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Linia PER UNA w M&S? 08.01.10, 17:32 Ale Ap77 pyta o Per Una w M&S Przypomniałam sobie jeszcze, że te Per Una to takie ubrania z jakby wyższej półki, tj. ceny są wyższe od innych ubrań z MS. Odpowiedz Link Zgłoś
eviluk Re: Linia PER UNA w M&S? 08.01.10, 17:54 Ja mam kurtkę, coś w rodzaju dłuższej puchówki. Chociaż kremowa i prana już wiele razy w pralce, ciągle wygląda dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lawia77 Re: Linia PER UNA w M&S? 08.01.10, 19:09 wg znakomita, jeśli ktoś przywiązuje wagę do dobrej jakości tkanin mam na myśli wysokogatunkowe wełny , np spódniczki, spodnie, kroje to juz różnie bywa- wiadomo każdy ma swoje przeferencje i różne sylwetki ale co do jakośći tkanin ja się nie zwiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Linia PER UNA w M&S? 08.01.10, 19:31 Mogę w ciemno kupować ich spodnie. Jestem maniaczką ich sztruksów. Per Una mam kilka par. Do tego spódniczki letnie oraz koszulki z krótkim rękawkiem. Eleganckie, dobry fason i materiał. Polecam.W Poznaniu M&S Per Una zajmują wieszaki po lewej stronie na parterze...wybór taki sobie. Mnie nie zachwycił. Ostatnio była przecena na damskie ciuszki do spania. Odpowiedz Link Zgłoś