magdulka2 25.01.10, 09:44 szukam w rozmiarze s - czy ktoś gdzieś widzial? help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: płaszczyk filoetowy puchowy benetton dwurzędo 25.01.10, 10:10 są w gliwickim Forum, cena 99zł - niestety w zakupie nie pomogę - a chciałabym - siedzę w domu (20km od sklepu) z chorym roczniakiem i ładowanym akumulatorem Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: płaszczyk filoetowy puchowy benetton dwurzędo 25.01.10, 10:10 cos dziewczyny pisały o Gliwicach. Przeszukaj watki o benettonie Ja kupiłam w silesi w katowicach, ale jak było -50%. Byłam wczoraj, prawie nic nie ma z kurtek i płaszczyków Dziś założyłam go córci do przedszkola, wygląda super Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: płaszczyk filoetowy puchowy benetton dwurzędo 25.01.10, 10:23 w Gliwicach masa tych płaszczy, jak i puchówek krótkich, dwie kamizelki i kurtki z odpinanymi rękawami. Dla chłopaków puchówki granatowe i brązowe - ale były braki w rozmiarach. Generalnie - trafiłam na super babeczkę, ludzi zero, a magazyn pełen wspomnianych płaszczy. Sama akurat kupowałam turkusowy i wzięłam ostatnią Mkę (znajoma brała fioletową Mkę i różową Lkę - nie wiem czy były pojedyncze sztuki, choć widziałam pełne kartony magazynie), ale w fiolecie był spory wybór. Było to jednak w południe i kto wie jak jest teraz... Generalnie - płaszczyk jest boki i cudnie wygląda na mojej 6latce. Z dodatków typu czapki - kiszka, za to sporo bluzeczek z dł.rękawkiem po 19, 29zł. Gdyby nie chory kawaler i nieczynne auto już jechałabym tam ponownie Jedzie tam psiapsiółka i zamówiłam puchówkę limonkową - pod wpływem forum Ale czy kupi- nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: płaszczyk filoetowy puchowy benetton dwurzędo 25.01.10, 10:29 A były granatowe dla chłopców puchówki na 100? Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka2 Re: płaszczyk filoetowy puchowy do krasulas 25.01.10, 10:31 a czy mogłabyś poprosić koleżankę, żeby spojrzała, czy ten płaszczyk fioletowy jest w rozm. S? jeśli nie byłby to problem bardzo bym prosiła o zakup. mogę się odwdzięczyć zakupami jakimiś w wawie...plizz Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: płaszczyk filoetowy puchowy do krasulas 25.01.10, 11:05 niestety... nawet mojej zamawianej kurtki nie kupi - jedzie do Silesi, a tam zaopatrzenie nędzne. Odłożonej dla swojego syna puchówki też nie kupuje. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka2 Re: płaszczyk filoetowy puchowy do krasulas 25.01.10, 11:55 ponawiam swoją prośbę - szukam płaszczyka fioletowego dziewczyny liczę na Was Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka2 Re: płaszczyk filoetowy puchowy benetton dwurzędo 25.01.10, 18:50 to znowu ja? nikt nic nie wie gdzie mogą być i mógłby mi kupić plizz Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: płaszczyk filoetowy puchowy benetton dwurzędo 25.01.10, 20:29 Widać z tego, że są tylko w Gliwicach... Osobiście z chęcią pomogłabym, ale nie mieszkam obok - tylko w innym mieście. Muszę tam dojechać, a nie mam czym, bo auto bez akumu... stoi (małż swoją furką w delegacji) i mam chorego na antybiotyku syna I aż smutne to, że tyle dziewczyn szuka tego fasonu - czyżby sklepy nie wysyłały między sobą towaru? Pewnie nie Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: płaszczyk filoetowy puchowy benetton dwurzędo 25.01.10, 20:38 Kurcze ja też bym z chęcią pomogła, ale ja w Katowicach mieszkam i choć z furą coś by się dało to mój synek ma trzydniówke Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka2 Re: płaszczyk filoetowy puchowy benetton dwurzędo 25.01.10, 22:55 niesttey sklepy nie wysylaja pomiędzy sklepami bo ponoć są różni właściciele. Jesli któraś dziewczyna przy okazji gdzieś zobaczy ten płaszczyk biorę w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Magdulka2 26.01.10, 08:51 Odpisałam na e-maila! Jak możesz odpowiedz na niego do godz. 12! Odpowiedz Link Zgłoś
mnemonka Re: płaszczyk filoetowy puchowy benetton dwurzędo 26.01.10, 11:14 wITAM, I ja sie przyłaczę . Poszukuje takiego fioletowego płaszczyka na 104. Czy któraś mama mogłaby mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: płaszczyk filoetowy puchowy benetton dwurzędo 26.01.10, 11:43 mnemonka napisała: > wITAM, > > I ja sie przyłaczę . Poszukuje takiego fioletowego płaszczyka na > 104. Czy któraś mama mogłaby mi pomóc? Benetton nie ma 104 ma rozmiarówke co 10 cm 100 , 110, 120, XXS, XS,S. Myśle ze 110 bedzie ok. Ja kupiłam S i jest dużo za duża, dla rosłej 3,5 letki ( wymiary w którymś wątku podawałam), przeszukaj te o benettonie. Jakby nie było tak zimno to bym pojechała do tego forum. Chyba wyśle M. do Gliwic po te płaszcze, tylko, że on za free nie pojedzie Odpowiedz Link Zgłoś
mnemonka Re: płaszczyk filoetowy puchowy benetton dwurzędo 26.01.10, 11:49 A mogłabym sie podłaczyc do zamówienia na ten 110 ? Chetnie służę pomoca w Piasecznie i Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasienki1 Re: płaszczyk filoetowy puchowy benetton dwurzędo 27.01.10, 09:44 wysłałam e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena odsprzedam płaszczyk 26.01.10, 16:29 W związku z tym, że udało mi kupić mniejszy płaszczyk dla córki chętnie odsprzedam granatowy puchowy płaszczyk z szalowym kołnierzem, r.S na 120cm wzrostu, ale wydaje mi się, że jest większy, cena 149zł, oczywiście posiadam paragon, na stronie 8 poniższego katalogu jest zdjęcie płaszczyka www.benetton.com/alfresco/d/d/workspace/SpacesStore/1e63cefe-709c-11de-baf8-6d2ff30a3667/catalogo%20kids_FW09.pdf?guest=true Odpowiedz Link Zgłoś