pinik 02.05.10, 20:59 Chcialabym kupic lalke Anne GEddes taka jak tu sa: www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=anne+geddes+lalka czy sa one rowniez w jakis sklepach stacjonarnych dostepne? Najchetniej Warszawa. I w jakich cenach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
houdiridi Re: Laleczki Anne Geddes 02.05.10, 22:06 a jaka cena w empiku??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Laleczki Anne Geddes 02.05.10, 22:10 Ale super, ze odrazu taki odzew! Ja widzialam taka laleczke zajaczka (rozowego spiacego) u kolezanki z POlski. Ona mowila, ze w empiku tez sa, ale ze tam stosunkowo drogo. Zna ktos ceny? A co to jest ALMA??? A w galerii Mokotow w W-wie by sie takiego zajaczka dostalo? Wie ktos? Chcialabym wczesniej wiedziec, bo nie bede miala zbyt duzo czasu na ten zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
viki1 Re: Laleczki Anne Geddes 02.05.10, 22:20 Widziałam w sklepie z zabawkami na Ksiązkowej(Tarchomin).Cenęoraz jakie rodzaje dokładnie mają, mogę sprawdzić może we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Laleczki Anne Geddes 02.05.10, 22:26 Gdyby ktoras z was byla w sklepie, gdzie maja te laleczki, to zobaczcie czy maja kroliczka (spiacego!!!) w jakim kolorze i w jakiej cenie. I myszke. Wszystko male (22 cm), bo sa tez wieksze rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Laleczki Anne Geddes 03.05.10, 00:21 Dziewczyny, oświećcie mnie - po co dziecku lalka, która śpi??? Uwielbiam zdjęcia Anne Geddes, ale nie mogę dostrzec sensu w tych śpiących lalkach. Fakt, są śliczne i słodkie, ale dla mnie to raczej do kolekcjonowania niż do zabawy. Ma jakieś dziecko taką lalkę? Bawi się? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Laleczki Anne Geddes 03.05.10, 10:10 Moja córka ma taką lalkę, tylko wersję nieśpiacą i większą. Bawiła się nią normalnie tak jak lalką dzidziusiem, tym bardziej, że futerko na głowie było ściągane. Lalki te pojawiały się w okresie przedświatecznym w Auchan i Leclercu, kosztowały 49-59 zł. Były takze mniejsze wersje chyba po 29 zł. Na świecie te lalki są przeznaczone głównie dla kolekcjonerów, choć często ludzie kupują je jako symboliczny prezent z okazji narodzin czy chrztu. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Laleczki Anne Geddes 03.05.10, 10:40 Moja córka dostała śpiącego fioletowego motylka od Mikołaja w przedszkola, nie bawi się nim wcale, po przyniesieniu do domu trafia ta lalka w kąt Mnie się podoba, dla dziecka jest całkiem bezużyteczna, no bo co z nią robić? Nawet te skrzydła nie sa odpinane, córka chciała je odpruć, ale nie dałam, bo byłoby to samo, a lalka zniszczona. Nie polecam nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Laleczki Anne Geddes 03.05.10, 11:37 No właśnie, chciałam kupić dla siebie, z sentymentu, ale też za bardzo nie wiem, co miałabym z tym robić - położyć na meblach??? Pia! Napisz jaką ma córka. Króliczka? Bo nie dojrzałam więcej z otwartymi oczkami. Co prawda przejrzałam pobieżnie. Odpowiedz Link Zgłoś
she1982 Re: Laleczki Anne Geddes 03.05.10, 13:33 ja widzialam w ELeclerc na Bielanach, niestety nie wiem jak cenowo to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Laleczki Anne Geddes 04.05.10, 19:58 To są oryginalne Anne Geddes, tak? (Na Bielanach) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Laleczki Anne Geddes 04.05.10, 21:09 Miała szarego królika, ale ten biało-różowy z widocznymi w uśmiechu ząbkami też jest cudny. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Laleczki Anne Geddes 04.05.10, 22:29 W takim sklepie ZigZak (jakoś tak) w Wola park, obok SMYKa Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata.prozogo Re: Laleczki Anne Geddes 07.05.10, 18:47 Lalki Anne Geddes są dostępne w sklepie z zabawkami Abusia w Warszawie przy Al.Wilanowskiej 7 (Wilanów, wejście od ul.Kieślowskiego). Jest również różowy króliczek 22 cm. Serdecznie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś