ola25 05.05.10, 11:24 I gdzie? Najlepiej ze skórki licowej-czarne, ewentualnie zamsz (rozm.39), pia chyba kiedyś pisała,że nie ma z nimi problemów... W necie brak...Please, urlop niedługo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zazuc Re: ECCO Summerday, czy są? 05.05.10, 12:57 Ja nie pia, ale pomogę www.eccoshop.pl/7103300501/Product.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: ECCO Summerday, czy są? 05.05.10, 13:03 Baaardzo dziękuję, a może widział ktoś ze skórki licowej? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: ECCO Summerday, czy są? 05.05.10, 13:09 Ze skóry licowej czarnych nie widziałam w tym roku (tzn. jakos zimą były te z kwiatkiem z przodu, ale to chyba najmniej wygodny model). A te zamszowe jeszcze w marcu kupowałam po 150 zł (w eccoshopie) Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka1 Re: ECCO Summerday, czy są? 05.05.10, 13:21 są jeszcze na all ale tam facet pisze, ze rozmiarowka jest zanizona - ma rozmiar 39 i dlugośc wkładki 25 cm, wiec według mnie rozmiarówka jest ok... Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: ECCO Summerday, czy są? 05.05.10, 13:37 Te na all to zamszowe? I droższe od eccoshopu ale dzięki! Gdyby ktoś , gdzieś jeszcze zobaczył z licowej to dajcie znać... Myślicie żeby kupić te zamszowe czy są jeszcze szanse na te z licowej? Muszę kupić do końca maja.. Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka1 Re: ECCO Summerday, czy są? 05.05.10, 13:44 no tak, tam tylko zamszowe... ja tez na nie poluje, z tym, ze musze kupic wlaściwie juz może podzwoń po outletach? Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: ECCO Summerday, czy są? 05.05.10, 13:52 Niestety w grę wchodzi tylko net Nie jestem z Wa-wy, chociaż w razie czego mam siostrę...Więc jak znajdziesz daj znać Boję się ,że tych z zamszu za chwilę też może nie być.. Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka1 Re: ECCO Summerday, czy są? 05.05.10, 14:05 no ja chyba skuszę się na te zamszowe, choć mi czarny kolor nie pasuje... bardziej jakiś beż, albo coś w tym stylu.... ale niestety nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: ECCO Summerday, czy są? 05.05.10, 20:57 Te sandały mają małą numerację. Mam właśnie rozm. 39 i całkowita dł wkładki to 24,5 a licząc od zagłebienia przy pięcie 24 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: ECCO Summerday, czy są? 05.05.10, 21:19 Jejku, ja noszę 38/39,bardziej 38, byłam zdecydowana na 39 czy wziąć 40? Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: ECCO Summerday, czy są? 05.05.10, 21:33 Trudno mi doradzić. Ja mierzyłam w sklepie, normalnie noszę 37 a te sandały mam 39 (38 niby były dobre ale tak zupełnie na styk więc zdecydowałam się na większe). Ostatnio była dyskusja na forum o tych sandałach, może jej lektura pomoże Ci podjąć decyzję : forum.gazeta.pl/forum/w,583,106330830,,Ecco_Summerday_jakie_macie_kolory_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: ECCO Summerday, czy są? 05.05.10, 22:36 Ja normalnie noszę 36, w tamtym roku kupowałam w rozmiarze 37 i wydawały mi sie minimalnie przyciasne. W tym roku kupiłam 38 i wymieniałam na 37, bo były jednak zdecydowanie za duże. Córka nosi 31 - kupiłam jej 33 i jednak za duże Ale mam nadzieję, że jeszcze do lipca stópka trochę ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: ECCO Summerday, czy są? 06.05.10, 05:30 z tymi butami bywa czasem problem, ja mam 37 (noszę 36), tylko, że z zakrytymi palcami, i są dosłownie minimalnie za małe, o jakiś milimetr, noszę, ale po 3-4 godz. zaczynają mnie jednak boleć nogi. Czekam aż się rozciągną, troszeczkę chociaż. 38 było dużo za duże. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ECCO Summerday, czy są? 06.05.10, 07:45 Ja z kolei noszę 37,5-38, z dorosłego Ecco 37, a summerday 38 są idealne. Trzeba je mierzyć, bo róznice między numerami są w większości co 0,5 cm, ale między 38 a 39 róznica jest aż o 1 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: ECCO Summerday, czy są? 06.05.10, 08:43 Nie mam możliwości zmierzenia niestety, no i nie wiem 39 czy 40? A między 39 a 40 też jest aż 1 cm różnicy? Help Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: ECCO Summerday, czy są? 06.05.10, 08:50 I czy w eccoshop można wymienić w razie.... Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: ECCO Summerday, czy są? 06.05.10, 08:53 Moja córka nosi 37/38, a kupiłam jej 40 (dziecięcą oczywiście) i wcale nie jest za duża. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ECCO Summerday, czy są? 06.05.10, 11:02 Trochę to dla mnie dziwne, chyba, ze kupowałaś specjalne z duzym zapasem. Tylko pomiędzy rozmiarem 38 a 39 jest 1 cm różnicy, w pozostałych 0,5 cm. Nosząc summerday rozmiar 38 (normalnie noszę 37,5-38) mam palce do samego końca, ale nie wychodzą poza. Kiedy zmierzyłam 39 z przodu był 1 cm luzu, co akurat w tym modelu wygląda źle. W rozmiarze 40 byłoby to 1,5 cm luzu z przodu! Gdyby pomiędzy 38 a 39 było tak jak w pozostałej numeracji 0,5 cm a nie 1 cm, to na pewno wziełabym 39. Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: ECCO Summerday, czy są? 06.05.10, 12:45 Zapasu jest niecały centymetr. Wcale nie dużo, tyle żebym nie musiała kupować w lipcu nowych. poza tym wg. mnie źle wygląda, gdy palce są do samego końca i buty wydają się prawie za małe. Powinno trochę luzu zostać - 0,5 - do 1 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: ECCO Summerday, czy są? 06.05.10, 12:54 Zamówiłam 40 dam znać jak przyjdą czy są dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ECCO Summerday, czy są? 06.05.10, 13:07 Dla dziecka to jest ok, bo wiadomo, ze noga rośnie i niecały 1 cm powinien starczyć. Ale dla dorosłego 1-1,5 cm luzu to nie wyglada optycznie zbyt dobrze, jeszcze w wersji z czarną wkładką jakoś moze ujdzie, ale przy srebrnych z jasną wkładką wygląda to kiepsko (swoją drogą, to nie wiem dlaczego zrezygnowali z produkowania srebrnych z czarną wkładką tak jak wcześniej). Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: ECCO Summerday, czy są? 06.05.10, 21:09 Jak mierzyłam 38 to tak jak pisałam były zupełnie na styk i źle się czułam w tych butach bo wyglądały na przymałe. W tych 39 mam z przodu nie więcej niż 0,5 cm luzu ale wygląda to dobrze bo wkładka (czarna ) z przodu idzie nieco do góry i stopa leży akurat w zagłębieniu wkładki. Tak swoją drogą to pierwsze i jedyne buty, które mam w takim rozmiarze. Większość to 37, czasem 38 a Ryłko 36,5. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: ECCO Summerday, Ważne! 06.05.10, 21:19 A nie napisałyście o ważnej rzeczy , to sa buty dziewczece a nie na dorosłych i na tęgość są bardzo wąskie (małe F), ja mam wąska stopę a rzepów nie mogę dopiąć do końca. Normalnie noszę 39 a tu 40 i nie sa za duże (raczej minimalnie małe). Dla kobiet był prawie identyczny model o nazwie Shark i normalnej tęgości (ok.G). Dla pulchnych osób te buty się zdecydowanie nie nadają, jak i dla osób o wysokim podbiciu- bo cisną. Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: ECCO Summerday, Ważne! 07.05.10, 09:03 Na szczęście mam wąziutkie stópki )) Odpowiedz Link Zgłoś
bursz czy kupię w sklepie? 07.05.10, 13:06 Witam, ze 2 tyg. temu nie widziałam w sklepie ecco? Czy są w obecnej kolekcji, jakie kolory (które polecacie?). Chyba powinnam raczej zmierzyć, dziecko też. Ile kosztują w sklepie? Mam nadzieję na czerwcowa promocja dla klubowiczów?(20, 30%), wiecie coś, kiedy dokładnie? Dzięki,jola Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do bursz 07.05.10, 18:00 Sandałków summerdays nie ma już w aktualnej ofercie Ecco, przestali te modele produkować. Wyprzedają jedynie resztki z lat ubiegłych. We wrocławskim Ecco Kids mają niektóre fasony i kolory w niepełnej rozmiarówce. Ja szukałam dla córki rozmiaru 33 srebrnych, zapinanych na 3 rzepy, ale już nie było, mieli od 34 w górę. Cena 249 zł. Widuję sandałki summerdays w sklepie Maraga Kids, Step In i Zdrowa Stópka oraz w outlecie (głównie klapki białe i zielone z nubuku). Jeśli chodzi o zniżki, to 15.05. będzie -20% na kartę z kwietniowego Glamoura (do Ecco, Step In i Ecco Kids). Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: ECCO Summerday, Ważne! 07.05.10, 17:25 Przyszły, faktycznie super-wygodne. Rozmiar 40 super! Dzięki dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
bursz Re: ECCO Summerday, Ważne! 07.05.10, 18:25 Witam, znalazłam rzeczywiście końcówki. Będę w sklepie jutro, u nas czarne są po 270 zł (wynegocjowałam 10% rabatu), inne kolory są od 120 d0 160 zł (na nie nie ma rabatu), ale rozmiarówka ograniczona. Jeśli by któraś z Was chciała jakiś kolor, mogę zakupić, zadzwońcie sobie do sklepu (tel. 42 634 0083) czy jest interesujący Was kolor i rozmiar, niech odłożą do jutra do godz. 13 na hasło bursz. Podajcie maila wyślę Wam swój nr tel. Mnie by może interesowały srebrne rozm. 40 i 33 jeśli by gdzieś były dajcie znać + cena. Dziękuję, W outlecie ecco są tylko czarne? Czy karta galmour jest/będzie ważna w innych sklepach? Też mi powiedzieli o tym w ecco, ładnie z ich strony. Ale promocje nie łączą się, pozdrawiam,jola Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ECCO Summerday, Ważne! 07.05.10, 18:36 Dzięki za namiary, dzwoniłam, ale nic z tego, nie mają srebrnych w rozmiarze 33 Odpowiedz Link Zgłoś
bursz pia_ i summerday 08.05.10, 07:34 Witam, pia_ i inne forumowiczki czy nie ma u Was srebrnych rozm. 40 dla mnie? ewentualnie dla dziecka 33. Jeśli możecie zapytajcie lub podajcie mi nr tel. do sklepu zadzwonie. Czy czerwone są ze skóry i zamszu? Mam odłożone w sklepie dla córki, ale za 160 zł to chyba zamsz, bo ten kolor wydaje się fajny, to skóra? www.outletstore.pl/ecco/7103305061/Product.aspxDzięki, pozdrawiam,jola Odpowiedz Link Zgłoś
bursz summerday zakupy 08.05.10, 09:13 Witam, zaraz jadę w miasto, w sklepie będę po 11. Jeśli mogę pomóc, coś kupić, to proszę o kontakt na sześć zero jeden sześć sześć dziewięć jeden dwa cztery, miłego dnia, pa,jola Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: summerday zakupy 08.05.10, 09:20 U nas (Ecco Kids) nie ma już srebrnych na 2 rzepy z przodu w rozmiarze 33 - została niepełna rozmiarówka od 34, 33 są tylko srebrne na jeden rzep z przodu. Są też z tym kwiatkiem, ale nie wiem jaka rozmiarówka, bo mnie ten model nie interesował. No i cena 249, więc bez zniżki glamour trochę drogo. Czerwone są na pewno z nubuku. Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone dla dorosłych polecam 08.05.10, 09:11 ecco identity. Sandały w stylu ecco spark, ze skóry licowej, co prawda już nie takie świetne, ale lepsze niż cokolwiek innego. Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: ECCO Summerday, Ważne! 08.05.10, 09:09 Eee, ja raczej duża jestem, a Shark nosiłam bez problemów. I półbuty z tej kolekcji też. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: ECCO Summerday, Ważne! 08.05.10, 14:49 Pod wplywem Waszego watku postanowilam dzis kupic Mlodej sandaly summerday na zapas, bo 35 sa bez zapasu i obawiam sie, ze na cale lato nie starcza, a ciesza sie one taka popularnoscia, ze obawiam sie, ze niedlugo skoncza sie i w outletach. Wybralysmy sie wiec do Janek i Piaseczna na rekonesans. Zdecydowanie wiekszy wybor w Jankach. Kupilysmy filetowe rozm 36 ze skory licowej w tym najbardziej klasycznym fasonie, jednakze byly tez inne. Srebrne byly w fasonie z kwiatkiem, tym klasycznym oraz tym bardziej kobiecym, ubieglorocznym. Rozm 33 srebre jak najbardziej, dziewczynka obok mierzyla. Byly jeszcze malinowe i czarne z nabuku oraz czarne skorzane w kilku wersjach. Cena 140, 182 i 189zl. Przy okazji widzialam te sliczne bialo- fioletowe sandalki z motylkiem, ktorych dziewczyny z forum szukaly rok temu, ale tylko male numery oraz rownie popularne sandalki ze zwierzaczkami dla maluszkow. Aha, w Piasecznie sa sandaly summerday fioletowe, czarne i srebre skorzane. Widzialam tez jedna pare w tym "brudnym"skorzanym rozu z modelu ubieglorocznego oraz zamszowych klapek. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Będzie ktoś w outlecie? 08.05.10, 16:19 Buuu, ja już we Wrocławiu nigdzie nie znalazłam srebrnych summerday na 2 rzepy z przodu w rozmiarze 33, a moja córka o nich marzyła od roku - chciała mnieć takie same sandałki jak ja. A może ktoś były w ten weekend w outlecie i mógłby mi kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
mon-ika78 Re: Będzie ktoś w outlecie? 08.05.10, 16:35 Gdzie w Rzeszowie mogę kupić sandały ecco summerday 37? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Będzie ktoś w outlecie? 08.05.10, 16:44 Pia, w Jankach sa takie srebrne, rozm 33: www.allegro.pl/item1017142263_nowe_buty_ecco_summerday_rozm_36.html oraz te z kwiatkiem. Ale kwiatek zle sie uklada. Mloda mierzyla takie rebrne z kwiatkiem 36 i oczywiscie byla zachwycona, ale mnie sie nie podobalo, bo sie marszczyl. Natomiast w Piasecznie widzialam w rozm 33 takie srebrne: www.allegro.pl/item1017141742_nowe_buty_ecco_summerday_rozm_34.html Jedne i drugie kosztuja 182zl. Ale ja juz drugi raz nie jade... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Będzie ktoś w outlecie? 08.05.10, 22:19 Mnie interesują te zalinkowane, które są w Jankach. Ech, zawsze mam pecha z zakupem sandałków dla młodej Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: Będzie ktoś w outlecie? 10.05.10, 10:01 Mojej mamie tak się spodobały moje sandałki,że teraz potrzebuję białe, skórzane w rozm.39 macie pomysł? Najlepiej net...Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Będzie ktoś w outlecie? 10.05.10, 12:41 Na białe nie masz już szans, sprzedawały je tylko nieliczne sklepy internetowe, przeszukałam wszystko dokładnie, bo sama potrzebuję białych 33 dla córki. Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: Będzie ktoś w outlecie? 10.05.10, 13:36 Dzięki pia, w takim razie "biorę" czarne. Odpowiedz Link Zgłoś