magdzik777 18.05.10, 21:29 jak w temacie mają mieć wyższy stan, proste wąskie nogawki, ale nie rurki kurde przytyłam i przetarłam ostatnio 2 pary wranglerów w krótkim czasie...może macie jakieś inne sprawdzone jeansy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: szukam jeansów 18.05.10, 23:53 Levi's 627 mają proste nogawki i nie sa biodrówkami. Jakość bardzo dobra, uzywam trzech par na zmiane od kilku lat i nie chcą mi sie zuzyć... Z tym, że są tylko wycierane. A ostatnio kupiłam sobie fajne jeansy ze stretchem, proste nogawki, jednolity kolor i wyzszy stan (regular waist) w... Marks&Sopencer. A kosztowały mnie raptem ze 60 zł (ze zniżką 20%), a regularna cena tez powalająca, bo 79 zł Nie wiem, jak sie będą sprawować, bo mam je dopiero od kilku dni. Pewnie szybciej sie zuzyja od Levisów, ale i cena duuuużo nizsza. Odpowiedz Link Zgłoś
women1984 Re: szukam jeansów 19.05.10, 07:04 może w Camaieu wiem że mają tam spodnie z wyższym stanem, a jeśli chodzi o wranglery to jakość bardzo słaba wg mnie spodnie za tyle kasy powinny zdecydowanie więcej wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: szukam jeansów 20.05.10, 13:12 agni71 napisała: > Levi's 627 mają proste nogawki i nie sa biodrówkami. Jakość bardzo dobra, uzywam trzech par na zmiane od kilku lat i nie chcą mi sie zuzyć... Z tym, że są tylko wycierane. a czy to czasem nie są 527?? też mam takie, dla mnie fason idealny i któraś już z kolei para. kupione kilka miesiecy temu wranglery wlasnie powedrowały do kosza,poprzecierały sie na udach, w kroku i u dołu błyskawicznie. jak za spodnie prawie za 3 stówy to raczej sobie daruje w przyszłości takie zakupy. świetne kupiłam jakieś 3 mies temu w h&m, nigdy wczesniej mi sie nie zdarzyło kupić u nich jeansów.rozmiarówka taka "podwójna" czyli biodra/nogawka, klasyczny prosty fason, wyszczuplajacy ciemny kolor bez przecierań. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: szukam jeansów 20.05.10, 14:44 Moje Levis'y to na pewno 627. > świetne kupiłam jakieś 3 mies temu w h&m, nigdy wczesniej mi sie nie zdarzyło > kupić u nich jeansów.rozmiarówka taka "podwójna" czyli biodra/nogawka, klasyczn > y > prosty fason, wyszczuplajacy ciemny kolor bez przecierań. Moje niedawnne odkrycie, to too, że fajne, nieprzecierane, klasyczne jeansy, z prostymi nogawkami i wyzszym stanem mozna dostać w sieciówkach. Serio, wcześniej jakos tak z zasady jeansy kupowala w specjalizuj,acych sie w nich sklepach. A ostatnio, poza wspomnianymi wcześniej jeansami z M&A, widziałam fajne w Next i New Look. ceny mają bardzo konkrencyjne w porównaniu z Levisem czy Wranglerem, fasony fajniejsze, a co do jakości, to wypowiem sie gdzies tak za rok W M&S mają trzy długości, short (chyba rzadko sie pojawiają, ale ostatnio widziałam), regular (ja mam 159 cm i na mnie są idealne na długość) i long (pewnie na naprawde wysoką kobietę będa krótkie, skoro na mnie regular są dobre). Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: szukam jeansów 21.05.10, 09:29 agni71 napisała: > Moje niedawnne odkrycie, to too, że fajne, nieprzecierane, klasyczne > jeansy, z prostymi nogawkami i wyzszym stanem mozna dostać w > sieciówkach. Serio, wcześniej jakos tak z zasady jeansy kupowala w > specjalizuj,acych sie w nich sklepach. no wlasnie ja tak samo pierwszy raz kupiłam jeansy w h&M i zachwycona świetne jeansy jak dla mnie ma tez dorothy perkins, ale to na razie tylko all albo ciuchland. short albo regular i nie musze nic skracac. Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Olsen - model MONA 19.05.10, 11:05 wysoki stan, nogawka ciut poszerzana, niestety cena wysoka Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: szukam jeansów 19.05.10, 11:20 w c&a są takie, model Sally straight leg. Co mnie zdziwiło, bardzo łapały ciciki na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: szukam jeansów 19.05.10, 13:32 A co to są ciciki ? Mierzyłam ostatnio w Kappahl te zachwalane Magic i dla mnie są straszne. Przede wszystkim sa bardzo obcisłe (dla mnie podchodzą pod rurki). Kobieta która nosi spodnie w rozmiarze 36,38 może bedzie wyglądać w nich ok, ale przy moim rozm. 40 nie odważylabym sie ich założyć i wyjść na ulice. Obcisłe, opiete, podkreślające uda, ktrócy nie mam szczupłaych (( Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: szukam jeansów 19.05.10, 20:49 alpepe napisała: > a fuzzle inaczej, różnie to nazywają ale weż ty napisz po polsku, bo fuzzli tez nie znam Ja noszę z Kappahl róznie, czasem 36, czasem 38 i jeansy Magic tez mi nie podpasowały.... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: szukam jeansów 19.05.10, 21:03 o, albo farfocle, to z niemieckiego Haarfussel bodajże, musiałabym zajrzeć do słownika. Drobne włoski, nitki, coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś