Gość: magda IP: *.uznam.net.pl 07.07.07, 23:08 znacie moze jakiegos dobrego stomatologa ktory przyjmuje na kase chorych i nie odwala popeliny i traktuje tak samo pacjentow jakby byli na prywatnej wizycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja1 Re: kabacinski IP: *.uznam.net.pl 10.07.07, 16:29 zakrzewska szablewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: kabacinski IP: *.uznam.net.pl 10.07.07, 19:13 Napiszcie coś więcej - dlaczego polecacie i jakieś namiary może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namiary Re: kabacinski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 20:13 w pasazu tam gdzie sztencel..na rondzie kabacinski oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
martadela801 Re: dobry stomatolog 15.07.07, 13:51 polecam dr Maciejewską, to specjalistka, naprawdę godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dobry stomatolog IP: *.uznam.net.pl 19.07.07, 15:26 a gdzie ta Maciejewska przyjmuje? a czy na kase chorych tez przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ceridwen Re: dobry stomatolog 25.07.07, 14:36 dr Maciejewska przyjmuje w wieżowcu na Gdyńskiej - na wprost siedziby "Odry Taxi", jest specjalistką w swojej dziedzinie. U Niej na fotelu z reguły zasypiam ;) ech gdyby nie ta rurka, wystająca z ust. Niestety nie wiem, czy przyjmuje na kasę chorych. Ja od zawsze leczę się u Niej prywatnie, ale jest kapitalna. Czego nie można powiedzieć o Kabacińskim. Poszłam do Niego wyrwać górną ósemkę, która bardzo mi przeszkadzała. Z gabinetu wyszłam bez dolnej ósemki, którą podobno było "łatwiej wyrwać" - o czym dowiedziałam się po tygodniu (wtedy zrozumiałam dlaczego boli mnie dolna część szczęki, zamiast górnej). Odpowiedz Link Zgłoś