ida_marcowa1 10.06.10, 20:44 powiedzcie jak długo czeka sie na przesyłkę? wiem, że w regulaminie jest 7 - 20 dni, ale jak to wygląda z waszych doświadczeń? aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monna16 Re: bon prix 10.06.10, 21:04 Ja nie zamawiałam, ale mama z siostrą często zamawiają i przesyłka zwykle jest po czasie (często czekają do 4 tyg i dłużej). Co ciekawe, mama w lutym zamówiła dla mojej córki prezent już na urodziny (26 maja) sukienkę z Hello Kitty i w końcu paczka przyszła... wczoraj!!! Jeżeli paczka ponad miesiąc od złożenia zamówienia nie przyjdzie, to proponuję zadzwonić i zapytać co się dzieje. Mamie wyjaśnili że aktualnie nie mają tego co zamawiała i może tak być również w Twoim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
katasia1 Re: bon prix 10.06.10, 21:37 Okropnie różnie - parę razy przyszła mi po tygodniu, a parę razy po 4 tygodniach, czasem niekompletna - różnie to bywa.. Odpowiedz Link Zgłoś
13inka Re: bon prix 10.06.10, 22:28 jesli zamawiam od razu po otrzymaniu katalogu to paczka przychodzi szybko- po ok tygodniu- bo raczej wszystko mają, a tak to ok 2-3 tyg i często nie ma wszystkiego, w załączonym piśmie informują które z pozostałych rzeczy będą dosłane w ciągu 2 tygodni a czego już nie mają Odpowiedz Link Zgłoś