pamplemousse1 11.06.10, 15:00 zastanawiam się dlaczego Huggies Premium z Biedronki mają bardziej blady nadruk niż te kupowane w innych sklepach (np. Rossman)? czy za tym idzie jakość produktu? jakie są wasze odczucia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta2202 Re: Huggies z Biedronki 11.06.10, 15:46 Co do kolorów to nie wiem bo zawsze jak miałam Huggiesy to były z biedronki, ale ostatnio odkryłam że 4+ w mega pack moze być 58 szt w biedronce i 64szt oraz 66szt. w Carrefour! Wszystkie paki opisane jako mega pack! Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.k25 Re: Huggies z Biedronki 11.06.10, 21:53 Ostatnio kupiłam 4 ale w carrefour i zwróciłam właśnie uwagę na bledszy nadruk - też pomyślałam o jakości, ale nie ma z nimi żadnych problemów, kupowałam po 35 zl (zazwyczj są droższe) i było 70 szt o kilka więcej niż w biedronce. W sumie nigdzie indziej nie kupowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Huggies z Biedronki 11.06.10, 22:35 ja kiedys mialam zupelnie inne pieluszki (huggies premium z biedronki) byly cale biale, a tylko ten pasek z rzepami i wokół brzuszka był kolorowy, zwykle huggiesy kupuje w auchan i tam są różne - albo jaśniejsze, albo ciemniejsze nadruki, ale zawsze maja napisy na całych pieluszkach - różnicy w jakości nie zauważyłam, ale ciekawa jestem skąd to różne wzornictwo? Odpowiedz Link Zgłoś