cymbarka 13.06.10, 09:44 Na stronie Smyka znalazłam informację, iz zaczęła się wyprzedaż ubranek cool club. Czy ktoś wie coś więcej w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kroliczyca80 Re: wyprzedaż Smyk 13.06.10, 09:54 Widzialam wczoraj plakat że do (chyba) 50%, ale nie wchodzilam bo nie mialam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
moguer Re: wyprzedaż Smyk 13.06.10, 10:53 Jest 30% na wybrane produkty z kolekcji tegorocznej, 50% i nawet 70% chyba jest na kolekcje z zeszłego roku. Nie wszystkie sklepy mają te starsze kolekcje zauwazyłam. Ale są tez przecenione zabawki ciesze się , że smyk staje się normalnym sklepem z normalnymi cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: wyprzedaż Smyk - Arkadia 17.06.10, 20:51 W Arkadii sa własnie równiez ubranka z kol. jesień/zima (nawet kurtki zimowe widziałam). Wyciagnęli m.in. czarne spódniczki galowe, sa po 25 zł. Skusiłam sie tez na płaszczyk przeciwdeszczowy, który juz dawno mi się podobał - czarny w kolorowe małe jabłuszka, na ciemnoróżowym polarku. Były tylko dwie sztuki, na 98 i 110. Ja wzięłam ten większy. Przecenione na 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
cymbarka Re: wyprzedaż Smyk 17.06.10, 21:53 W Płocku było sporo przecenionych ubrań niestety te ładniejsze jeszcze nie, przecenione były też rajstopy i skarpety i co mnie zaskoczyło niektóre akcesoria np. sterylizator mikrofalowy aventu kosztował jedynie coś ponad 50 zł normalna cena koło 80zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: wyprzedaż Smyk 18.06.10, 12:43 u mnie w smyku w promocji sa tez zabawki FP-kupilam dzis swinke za 60 zl, byly tez takie serwisy FP za 60 zl i rozne little people Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: wyprzedaż Smyk 19.06.10, 11:01 Dwa dni temu kupiłam synowi w smyku w Rzeszowie fajny plecak ze spidermanem przeceniony (wg metki) ze 129,99 na 44,99. O ile oczywiście pierwotna cena na metce była absolutnie za wysoka (nieadekwatna do wartości plecaka), to końcowa cena (44,99) była bardzo przyjemna. Plecak tak się spodobał, że młody natychmiast przepakował się z tornistra (w założeniu plecak miał być na wyjścia: do dziadków, na basen czy na wycieczki, nie do szkoły). Jestem zaskoczona aż taką przeceną w smyku (plecak bez wad, pełnowartościowy towar) Odpowiedz Link Zgłoś