Dodaj do ulubionych

TETA, TETA, TETA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 11:13
Dzisiaj Teta do góry az miło. Przyznaje pomyliłem sie uznając że poleci.
Chyba Teta skoszy podobnie jak JAGO + 15%
Obserwuj wątek
    • Gość: guska Re: TETA, TETA, TETA IP: 195.116.1.* 19.12.05, 11:21
      chyba nie...
      tak dobrze to nie ma
      chociaz mam trohe tej spolki...
      ale jak by poszlo to bym sie nie obrazila:)
      • Gość: Vertical Re: TETA, TETA, TETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 11:29
        Do 12,5zł do konca roku skoczy jak nic. wystarczy popatrzec na volumen, dzis
        duze zakupy po 6000 akcji, (to juz grube ryby). No i wystarczy popatrzec na
        analogie z Jago - obydwie spólki tak samo szły w góre i tak samo spadły. Teraz
        podobnie wzrosną.!!!
        • Gość: Aśka Re: TETA, TETA, TETA IP: *.c155.petrotel.pl 19.12.05, 16:50
          Tak, tylko Jago rosło przez kilka dni, a TETA od razu następnego dnia
          rozpoczęła wielki odwrót.Kiedyś na pewno bedzie lepiej, ale chyba jeszcze nie
          teraz.
    • Gość: Vertical Re: TETA, TETA, TETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 22:16
      Oto jak dzis odpowiedział na mojego maila makler z którym konsultuje wieksze
      zakupy na pytanie czy warto wejść TETA:

1. Spółka zdrowa, pręzna i z szansami szybkiego rozwoju.
      2. Bezpieczna inwestycja - kupując w okolicach 10,20 - 11zł ryzyko spadku kursu
      i duzej straty jest niewielkie (spadek do około 10zł to max przy bessie)
      3. Kazde nawet najmniejsze info moze spowodowac wybicie w góre (inwestorzy
      lubia spólki które nie są napompowane i kazdy impuls może wzbudzic
      zainteresowanie.)
      4.Fundusze rzadko kiedy pozbywaja sie akcji obnizając kurs. Jak bedzie
      zainteresowanie spółka (wieksze obroty i wzrosty) to może wystapic podaż ze
      strony funduszy ale praktycznie bez obnizenia kursu.
      5. Brak lub niewielkie ryzyko kryzysu w spólce (strajki, grupowe zwolnienia
      itp.) mogace nagle powalic TETA`e na kolana.
      6. Stopniowo zwieksza sie zainteresowanie spólkami IT (były one niedoceniane w
      poprzednich latach)

Zawsze istnieje ryzyko ze kurs spadnie ale w przypadku TETY ryzyko to jest
      znikome.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka