tempera_tura 26.07.10, 16:12 Mój niemowlak je przy naszym drewnianym stole. Troche mi go zal bo go brudzi i gryzie Jest jakaś mata której nie zerwałby od razu albo nie zwalił na podłoge? Taka zwykła śniadaniowa ląduje na podłodze od razu. Macie jakieś patenty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reginne_33 Re: Mata/podkładka na stół 26.07.10, 16:55 Ja mogę polecić taką www.fabrykawafelkow.pl/dla-dzieci/akcesoria-do-karmienia/95-zestaw-do-jedzenia-skip-hop.html Moje dziecko też zazwyczaj strącało talerz, a ta tacka jest antypoślizgowa i dobrze się sprawdza. Ale jak dla niemowlaka to raczej na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Mata/podkładka na stół 26.07.10, 17:14 Ja mam taką: allegro.pl/item1076053173_tinydiner_mata_do_jedzenia_kiddopotamus_wyprzedaz.html jest na przyssawki i z "korytkiem" na "odpadki" Tu widzę była tylko niebieska, a ja mam różową. Można ją zwinąć w rulonik i spakować do torebki. JEst super na wyjścia do knajpy. W domu też się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś