kakuba 25.08.10, 08:15 proszę o ocenę czy to orygialne EMU: allegro.pl/kozaki-deezee-emu-bling-low-black-r-41-393-i1201411046.html cena trochę za niska jak za oryginalne EMU chyba? jak ocenić czy to oryginał czy podróbka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-julii Re: EMU - jak ocenić czy to oryginał ? 25.08.10, 08:50 www.luxlux.pl/artykul/1702/but_dnia_bling-low_emu Znalazłam takie coś.wychodzi na to,ze tak.z opisu wyzej wynika,ze w srodku jest kozuszek syntetyczny Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: EMU - jak ocenić czy to oryginał ? 25.08.10, 09:33 Lux lux napisal raczej bzdure... Emu wlasnie na tym "polegaja" ze maja w srodku futro z merynosow. Co do oryginalnosci nie mam zdania, to dosc stary model, nawet nie ma jak porownac z oryginalem w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
mivokids Tutaj mozna sprawdzić! 25.08.10, 10:27 Tutaj masz link do Polskiego agenta EMU: www.emuaustralia.pl/contact.html Zadzwoń i Pani Agnieszka (bardzo w porządku kobieta) odpowie Ci czy ten produkt jest sygnowany przez EMU. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: Tutaj mozna sprawdzić! 27.08.10, 08:54 dziekuję za podpowiedź Pani Agnieszka rzeczywiscie pomogła rozwiać wątpliwości jakby ktos jeszcze miał podobne dylematy to polecam ten kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: kakuba 27.08.10, 09:18 tak - są oryginalne, to kolekcja 2006/07 i dlatego nie mogłam ich znaleźć na stronie firmowej EMU Odpowiedz Link Zgłoś