magdalenca78 07.09.10, 12:49 Gdzie znajdę długie skarpetki dla chłopca - roz. 86/92? Chodzi mi o cos pośredniego między zwyczajną, krótką skarpetką a rajstopami. Tak, żeby sięgały mw do pół łydki/pod kolanko. Są w ogóle takie wynalazki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.09.10, 12:51 Swojego czasu kupowałam córce w H&M. Patrzyłam parę dni temu i nie widziałam... Syn - w podobnym wieku nosi... pasiasto-dziewczęce Podobno bywają w sklepach sieci GATTA. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
asikwikt Re: Długie skarpetki dla maluchów - 07.09.10, 12:59 Gatta i Wola. kupuje co roku synowi cena w Gattcie za takie "podkolanka: 8,90 Pln super jakość Wola trudniejsza do kupienia. chyba ze allegro lub male sklepiki z bielizna Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.09.10, 13:00 Nie wiem, czy takie małe, ale podkolanówki dziecięce można trafić w H&M i C&A. Odpowiedz Link Zgłoś
e-piotrus83 Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.12.10, 09:25 Są, nawet dla bardzo małych maluchow: soxo.pl/index.php?cPath=189_195_336 Odpowiedz Link Zgłoś
jaga987 Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.09.10, 13:00 Ja swego czasu kupowalam w next. Rozmiar 6-12 miesiecy i tak przelezakowaly i synek ma teraz dobre (nosi rozmiar 92 cm). Byly w pieciopakach, bawelniane z gumowanym napisem na podeszwie. Teraz szukalam, ale nie widze. Znalazlam za to cos takiego: www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/27/2 Jak byl malutki to kupowalam tez takie dlugie w H&M. Nie wiem czy na wiekszych chlopcow tez sa. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.09.10, 13:02 Podkolanówki są już chyba praktycznie wszędzie. Kupowałam w Smyku, reserved, nawet w pepco. Co jakiś czas Lidl ma je w swojej ofercie-te chyba wychodzą najtaniej bo 9.99 za 2 pary. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.09.10, 13:14 zobacz na allegro, jest duzy wybor. Na pewno chlopiece produkuje Yorker. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.09.10, 13:20 No własnie na allegro szukałam i nic nei znalazłam, tylko krótkie skarpetki i rajstopy. W Pepco to samo. Muszę sie chyba wybrac do HM i Smyka Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.09.10, 13:35 są, są allegro.pl/yorker-skarpetki-podkolanowki-bawelna-14-16-cm-i1207909939.html Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.09.10, 13:44 No tak, ja szukałam w rozmiarówce 92 Odpowiedz Link Zgłoś
tanika01 Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.09.10, 13:18 Takie długie podkolanówki dla chłopców ma na pewno firma gatta. Musiałabyś popytać w sklepach z bielizną lub hurtowniach Skąd jesteś? Mogę dać ci namiar na hurtownie gdzie na pewno są ( a przynajmnej były 2 tyg temu) Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.09.10, 13:52 magdalenca78 napisała: > Gdzie znajdę długie skarpetki dla chłopca - roz. 86/92? Chodzi mi o cos pośredniego między zwyczajną, krótką skarpetką a rajstopami. Tak, żeby sięgały mw do pół łydki/pod kolanko. To się nazywa podkolanówki Ja nigdy nie miałam problemu z kupieniem: kupuję najczęściej w Tchibo i Lidlu. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.09.10, 13:53 Dziewczęce podkolanówki kupowałam w wójciku i Zarze, moze maja i chlopięce. Wywijane skarpetki, które po odwinięciu siegaja pod kolanko mam z the Children's Place - może sprzedaje ktos na Allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.09.10, 20:37 Też polecam te z Lidla, są rewelacyjne i się nie zsuwają, mam też Gapa. Inne szczególnie polskie wychodzą znacznie drożej i się zsuwają. To moje doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.09.10, 20:53 A nie wiecie może, czy w Lidlu są one aktualnie w ofercie? Czy moze jeszcze na nie za wczesnie? Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.09.10, 21:31 U mnie na targu sa--super jakosciowo--nie pamietam chyba z woli- na wiosne kupowałąm 3 pary-wiec pewno w kazdym normalnym sklepie dzieciecym tez bedą/ - Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.09.10, 23:16 Tchibo są ok i jeszcze w sklepie Schiessera w Gakmoku w W-wie jakieś niemieckie-są super Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta LIDL 07.09.10, 23:31 W Lidlu to muszą one być w gazetce, nie ma ich w stałej ofercie. Myślę, że niedługo powinny być. W przyszłym tygodniu mają być ale takie zwykłe, krótkie www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-4EBBDD17-A3B10CCD/lidl_pl/hs.xsl/index_12827.htm ogólnie te skarpety z Lidla są bardzo dobrej jakości, nie rozciągają się, nie przecierają i cena jest bardzo dobra. Mój 4latek biega w domu na bosaka i żadnej jeszcze nie przedarł. Ja gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
my_valenciana Re: LIDL 07.09.10, 23:59 Dziś kupiłam w C&A - i chyba nie ma znaczenia, że w Niemieckim? Inne kupiłam w hurtowni z artykułami dziecięcymi. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 08.09.10, 00:54 w ubiegłym roku kupiłam w tchibo.BYło fajnie,bo nie zsuwały się,a jednocześnie ściągacz był miękki ,więc nie zaciskał sie na nóżce. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 tak, kupilam w HM- 08.09.10, 09:12 odwija sie je i sa jak podkolanówki Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas H&M cena 19,90zł 09.09.10, 17:42 Typowe podkolanówki są w H&M z aktualnej kolekcji - w rozm. m.in. 22/24 - kolor granatowy i pasiasto-chłopięce. Dwupak 19,90zł. Kupiłam (na dziale chłopców w wieku 2-6 lat). Miałam podobne dla córki - rewelacyjne gatunkowo i napewno na 2 lata wystarczą Co do tych odwijanych - to macie chyba na myśli dział niemowlęcy. Bez porównania - owszem, odwinąć można, ale nie są ani tak grube, ani tak dobrze trzymające. Dobre są na około roczne dziecko, ale na dwulatka aktywnego, biegającego tak sobie (też je mamy) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 09.09.10, 18:27 Podkolanówki dla syna kupiłam w calezedonii. Kupowałam rozmiar 19-21 i widziałam większe. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.12.10, 12:37 na pewno są w Wójckiku, bo niedawno kupowałam nawet już w cenahc wyprzedażowych po 5/7 pln iza Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.12.10, 18:49 jakieś 3 tygodnie temu kupiłam w Lidlu, dwupak za 9,99. Bardzo porządne, w podeszwie stopki jest frota, reszta miękka i ciepła, dużo bawełny, nie uciskają, fajnie się dopasowują (ja mam chudzinkę i też nie odstają). Były wersje dla dziewczynek i dla chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.12.10, 19:47 U nas w lidlu leżały jaszcze w zeszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 07.12.10, 20:04 z najnowszej gazetki info : w lidlu będą od 16 grudnia pakowane po 3 pary w cenie 11,99 zł rozmiary 19- 30 Odpowiedz Link Zgłoś
misia-your Re: Długie skarpetki dla maluchów - są gdzieś tak 08.12.10, 08:27 LIDL ja mam wlasnie z lidla , ktore byly jakos w listopadzie i tearz tez beda 16.12 i baaardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś