Dodaj do ulubionych

Kurtki ZARA - zapytanie

10.09.10, 12:15
Czy ta kurteczka (sa w wielu kolorach) jest b. ocieplana? Chodzi mi o to, czy jesienna, czy moze juz zimowa. Wie ktos? smile
https://static.zara.net/photos//2010/I/0/3/p/0398/701/611/0398701611_1_1_2.jpg?timestamp=1283289259073
Obserwuj wątek
    • minkapinka Re: Kurtki ZARA - zapytanie 10.09.10, 12:16
      raczej zimowa
      • viki.christina7 Re: Kurtki ZARA - zapytanie 10.09.10, 12:20
        Zimowa, puchowa. mam taka dla córki tylko granatową. Jest super
    • agni71 Re: Kurtki ZARA - zapytanie 10.09.10, 12:19
      Ja bym taka kupila na zimę.
      • puellae_2007 Re: Kurtki ZARA - zapytanie 10.09.10, 12:22
        Patrzyłam na chłopiece, ale ten sam material i nie zdecydowalam się na zimę. Te kurtki sa moim zdaniem na poźną jesien....ani nie na teraz, ani nie na zimę...
        • tzka Re: Kurtki ZARA - zapytanie 10.09.10, 12:45
          Teraz akurat sa temp. jak pozna jesienia. Ostatnio, jak odwozilam dzieci rano, bylo calych 9 st.C na zewnatrz...
    • tzka Re: Kurtki ZARA - zapytanie 10.09.10, 12:23
      Dzieki, dziewczyny, za expressowa odpowiedz. Fajne te kurteczki, moze sie skusze na jeszcze jedna zimowa dla mlodej. smile Choc nadal szukam jakiejs porzadnej na jesien. Mamy jakies resztki z zeszl. roku, jednak takiej cieplejszej na obecna zimowa jesien - raczej nie...
      • minkapinka Re: Kurtki ZARA - zapytanie 10.09.10, 12:31
        Widziałam wczoraj fajne kurtki jesienne w Dehathlonie na Targówku.
        www.decathlon.com.pl/PL/arpenaz-600-137651904/

• nellyssima Re: Kurtki ZARA - zapytanie 10.09.10, 13:41
      To sa kurtki na zimę, szczególnie polską zimę, ale nie są to puchowe kurtki, nie maja puchu czy pierza w środku. Sa bardzo ładne, ogladałam je wczoraj i w kilku fajnych kolorach (granat, ciemny grafit, róż i jeszcze jakiś)
      • tzka Re: Kurtki ZARA - zapytanie 10.09.10, 13:57
        nellyssima napisała:

> To sa kurtki na zimę, szczególnie polską zimę, ale nie są to puchowe kurtki, ni
        > e maja puchu czy pierza w środku.

Tez wlasnie mysle, ze to takie jedynie okreslenie walorow cieplnych (ze sie tak wyraze wink) kurtki, niz jej prawdziwe wypelnienie. Na Alle mozna sie zdziwic. Kurtki ze sztuczna ocieplinka sa nazywane puchowymi.

> Sa bardzo ładne, ogladałam je wczoraj i w kil
        > ku fajnych kolorach (granat, ciemny grafit, róż i jeszcze jakiś)

Tez mi sie b. spodobaly. Zwlaszcza, ze nie maja jakies miazdzacej ceny. Za bezrekawnik dla dzieci Zara chce 100 zl. Nie wiem, jak ustalaja te ceny...
        • minkapinka Re: Kurtki ZARA - zapytanie 10.09.10, 14:05
          tzka napisała:

> Tez mi sie b. spodobaly. Zwlaszcza, ze nie maja jakies miazdzacej ceny. Za bezr
          > ekawnik dla dzieci Zara chce 100 zl.
          Niestety uległam i kupiłam ten bezrękawnik smile
          • tzka Re: Kurtki ZARA - zapytanie 10.09.10, 16:39
            Ladniutki jest. Moja cora i tak bezrekawnikow nie nosi, wiec mnie nie kusza. wink
            Chodzilo mi o relacje ceny - bezrek. za 100 zl, a zimowka za 109...
    • emtii Re: Kurtki ZARA - zapytanie 10.09.10, 16:52
      Kurtka fajna,jak dla mnie zdecydowanie na zimę,chociaż może nie na bardzo mroźną,bo jak ktoś wcześniej wspomniał wypełniona puchem nie jest.Wszystko zależy od tego jak ubiera się dzieci.Kupiłam grafitową,ale oprócz tego mamy też "prawdziwy" puchowy płaszcz i jeszcze kilka zimowych okryć wierzchnichsmile
      Bezrękawnik z Zary również,fioletowysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka