Dodaj do ulubionych

nieocieplane trzewiki

16.09.10, 09:17
Polećcie prosze jakieś fajne nieocieplane trzewiki na rzepy (buty za kostkę) na jesienne dni w rozm. 31/32.
Do tej pory córka miała Bartki, ale jakoś wzornictwo w tych większych rozmiarach do mnie nie przemawia... Szukam czegoś w tym stylu : www.sklep.bartek.com.pl/pl/product/4049/t-4418701q.html
Obserwuj wątek
    • inia25 Re: nieocieplane trzewiki 16.09.10, 09:27
      zawsze bardzo sobie chwaliłam buty mrugały, tu masz kolekcje:
      www.mrugala.pl/?kolekcja-k2-rozmiary-26-36,48
      są tańsze od Bartków (na które osobiscie mam alergie) i naprawde swietne jakościowo.

• inia25 Re: nieocieplane trzewiki 16.09.10, 09:29
        zerknij tez w do baty:
        www.bata.pl/katalog/web-katalog-obuwie-dzieciece
    • hanyah Re: nieocieplane trzewiki 16.09.10, 11:08
      Ja jestem wielką fanką tych trzewików. Mamy takie jak zalinkowałaś w rozm. 35, dla młodszej kupiłam teraz rozm 32 takie:
      www.bartek.com.pl/produkt.php?id=2219
      Kupiłam stacjonarnie, w internetowym sklepie Bartka ich nie było.
      Jako alternatywę brałam Mrugałę, ale stacjonarnie trzewiki nie były u nas dostępne, półbuty natomiast OK, choć chyba nieco sztywniejsze i cięższe niż Bartek.
      Mimo wszystkich kontrowersji wokół Bartka, uważam, że są naprawdę OK, choć niestety coraz droższe. Zszkowałam się widząc, że zimowe dorównują ceną Ecco sad((
    • antwa Re: nieocieplane trzewiki 16.09.10, 12:33
      Mam dokładnie ten sam problemsad
      również poszukuję trzewików za kostkę dla dziewczynki w rozmiarze 30-31
      zawsze kupowałam Bartki i byłam zadowolona ale niestety w tym roku nie ma w stacjonarnych sklepach takich trzewików.
      Właśnie przejrzałam katalog butów Mrugała. W necie wyglądają ok, ciekawe jak w rzeczywistości, chodzi mi przede wszystkim o wygodę.
      Ciekawe, w jakich sklepach szukać tych butów?
      • inia25 Re: nieocieplane trzewiki 16.09.10, 13:44
        na stronie Mrugały masz wykaz sklepów.
        Córka moja nigdy na Mrugałe nei narzekała. Mnie odpowiadał fason, kolory, cena itd. smile
        • dziewczyna_kolegi Re: nieocieplane trzewiki 16.09.10, 14:18
          Inia gdzie ty w Wawie kupujesz Mrugałę żeby był duży wybór?
          Też potrzebuję takich butów dla starszej, Bartki mnie powaliły ceną po raz kolejny uncertain
          • inia25 Re: nieocieplane trzewiki 16.09.10, 14:48
            W Aligatorze na Ursynowie, W sznurówce na Tarchominie, kiedyś na Gocławiu był sklep gdzie meili Mrugałe, w niektórych sklepach 5.10.15 ( w Arkadii np.). Generalnie nie ma sklepu w którym byłby duzy wybór niestety.
            Aha a w pobliżu nas to jest na Szembeka sklep "Zdrowa stopa" czy jakoś tak, tam tez maja Mrugałe.
            • magda79pn Re: nieocieplane trzewiki 16.09.10, 16:50
              ja ostatni raz kupiłam bartki 4 lata temu starszemu synowi, były to trzewiki ocieplone zimowe za cenę 179zł (do dziś pamiętam ile kosztowały... nie miały membrany ale wtedy myślałam że buty za taką kwotę powinny być ok) pojechaliśmy w góry i nie dosyć że syn miał mokre oraz zimne palce to wkładki w butach spleśniały (w miejscu gdzie sa paluszki) mimo że je suszyłam nocami...
              po tych butach kupowaliśmy tylko mrugały, mieliśmy zimowe, wiosenne jesienne itp wink
              byliśmy bardzo zadowoleni aż do tego roku, kupiłam młodszemu synowi zimowe mrugały, przymierzył w sklepie i niby były ok (przymierzał też bartki które jemu się bardziej podobały), kupiliśmy mrugały m.in dlatego że były tańsze i sprawdzone, przyszliśmy do domu pochodził i na drugi dzień poszłam wymienić/dopłacić do bartków, leżały dużo lepiej na nodze niż mrugały, były też sztywniejsze przez co wydawało mi się że noga jest stabilniejsza.
              Bartki które kupiłam w tym roku (zeszłoroczny model z przeceny) ma membranę więc mam nadzieję że się nie zawiodę.
        • antwa Re: wykaz sklepów jest nieaktualny 17.09.10, 22:28
          W Bydgoszczy nie ma już tego sklepu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka