mamaagula 06.10.10, 21:24 Jak z jakością tego kombinezonu? Dla mnie strasznie cieńki w porównaniu do kombinezonu Tchibo czy h&m. Nada się na mrozy -10 ? dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: Kombinezon Decathlon 06.10.10, 22:34 Nada się Od 3 lat, córka nosi jednoczęściowy kombinezon Decathlon na igraszki na śniegu, nawet przy -10- wtedy wkładam sweterek pod spód. Jakość świetna, po sezonie czy dwóch są jak nówki Jednak do chodzenia na co dzień miałyśmy puchówkę Benetton. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kombinezon Decathlon 06.10.10, 22:43 Nada się, nada Tylko ma parę wad jak dla mnie. Za wysoka stójka z przodu. Moje dzieci to prowokowało do ciągłego lizania co na mrozie źle się kończy. Kolory już parę lat takie same i fasony też. Po jednym kombinezonie nam się znudziło. W spadku przypada młodszym synom i jeśli chodzi o wytrzymałość to jest ok. Do tarzania się po śniegu jest dobry, nie przemaka. Odpowiedz Link Zgłoś
mag2004 Re: Kombinezon Decathlon 07.10.10, 08:25 witajcie a możecie napisać ile one kosztują ??i czy są już, a może czy jeszcze są w sklepach?? znacie ceny za spodnie na śnieg ?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kombinezon Decathlon 07.10.10, 08:51 Za dużego wyboru to nie ma Pewnie później coś się pojawi. www.decathlon.com.pl/PL/ Odpowiedz Link Zgłoś
mag2004 Re: Kombinezon Decathlon 07.10.10, 08:54 hej dzięki, ale byłam na stronie (gdańskiej) i tam są tylko dla maluchów; ja potrzebuję na dużej 4 latki i duzego 6 latka mam komplet kurtka + spodnie, ale mieszkamy na wsi i 2 komplet raczej niezbędny....nie mam pojęcia jakie Decathlon ma ceny, od niedawna jest w Gku, no i jak z jakością... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pocztarenata Re: Kombinezon Decathlon 07.10.10, 09:51 www.decathlon.com.pl/PL/srx-50-jr-95332446/#TAILLE Kombinezon Odpowiedz Link Zgłoś
mag2004 Re: Kombinezon Decathlon 07.10.10, 11:19 dziękito widziałam, ale piszą, że nie ma tego w Gkuale, cena całkiem niezła pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lula_p Re: Kombinezon Decathlon 07.10.10, 14:12 moim zdaniem są świetne, fajniejsze niż tchibo. Mój wówczas niespełna półtoraroczny synek przebiegał w decathlonowym kombinezonie całą zeszłą zimę, dawał radę nawet przy dwudziestostopniowych mrozach. Po całym sezonie prawie nie widać sladów użytkowania. W tym roku też chcę kupic w decathlonie, ale na razie nie ma nic ciekawego, mam nadzieję, że wkrótce się pojawią. Odpowiedz Link Zgłoś
tijuana2 Re: Kombinezon Decathlon 07.10.10, 18:05 Wczoraj dostałam informację, że nowa kolekcja pojawi się dopiero 20.X. (W-wa Reduta). Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: Kombinezon Decathlon 07.10.10, 18:45 taki kombinezon kupilam corce 3lata temu (na chyba 12lat,z bordowymi wstawkami)i starczyl na 3sezony,teraz chyba bedzie maly.co roku jezdzila w nim na nartach,na obozie szaleli na sankach,na sniegu.Powiem szczerze-nie przemaka,cieplo bylo(bluza pod spod),nie zniszczony,nawet zadnego przetarcia.Bede go musiala sprzedac,ale jakos sie tak slabo zabieram Odpowiedz Link Zgłoś
kaania80 Re: Kombinezon Decathlon 07.10.10, 19:29 Kombinezony z Decathlona są świetne i w bardzo dobrej, przystępnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: Kombinezon Decathlon 24.10.10, 22:57 A czy ktoś był może ostatnio - pojawiły się już jednoczęściowe? Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: Kombinezon Decathlon 24.10.10, 23:02 ja byłam 20go i widziałam te jednoczęściowe Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: Kombinezon Decathlon 24.10.10, 23:20 O, super A jakie kolory były? I czy orientujesz się czy na niespełna 3-latkę znajdę, czy tylko te większe ? Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: Kombinezon Decathlon 24.10.10, 23:23 niestety nie wiem jakie rozmiary, przechodziłam koło nich ale nie przeglądałam, napewno widziałam czerwony, różowy i czarny Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kombinezon Decathlon 24.10.10, 23:29 kaania80 napisała: > Kombinezony z Decathlona są świetne i w bardzo dobrej, przystępnej cenie. serio? Ja ostatnio przelotem rzucilam okiem na kurtki narciarskie i cena wynosiła ok. 300 zł. Dla mnie to nie mało.Patrzyłam na dziewczęce w rozm. od 128. O, cos takiego: www.decathlon.com.pl/PL/kurtka-srx-jr-500-51609879/# Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kombinezon Decathlon 25.10.10, 07:41 Ale kombinezony na stronie Decathlonu sa po 159,90 A to jest temat o kombinezonach właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś