Dodaj do ulubionych

Domek eichhorn

08.10.10, 19:37
Czy któraś z Was zna ten domek? jak jest wykonany? Pamiętam z dzieciństwa jak lubiłam się bawić domkiem z drewnianymi mebelkami i teraz chcę kupić siostrzenicy na gwiazdkę. Dzięki
www.brykacze.pl/produkty/1598/2513.jpg
Obserwuj wątek
    • pitu_finka Re: Domek eichhorn 08.10.10, 19:51
      Moja bratanica taki ma i jest bardzo ładny i dobrze wykonany.
    • aleksandra1977 Re: Domek eichhorn 08.10.10, 21:42
      bardzo lubie zabawki tej firmy. Dobra jakosc, dopracowane detale, wytrzymale.
      • majatusia Re: Domek eichhorn 10.10.10, 22:30
        A jak oceniacie w jakim wieku dziewczynki potrafią się już bawić takim domkiem. Kupiłam ten domek na wyprzedaży (sprzedawali w realu za 79 zł) i zastanawiam się czy dać już na te świeta 3 letniej dziewczynce czy jeszcze niech leży w szafie.
        • monikaj21 Re: Domek eichhorn 10.10.10, 23:26
          Moim zdaniem jak najbardziej dla trzylatki
          • donkaczka Re: Domek eichhorn 11.10.10, 11:33
            moje corki 3 i 4 lata glownie bajzel robia w takim domku, schowalam do piwnicy, wyciagne za rok
            • viki.christina7 Re: Domek eichhorn 14.10.10, 12:34
              ja własnie zamówiłam taki domek dla 4 latki w jednym sklepie internetowym. Cięzko dotepny juz jest. W zeszłym roku było tego zatrzęsienie na allegro, a teraz pustki sad
              • kina1 Re: Domek eichhorn 14.10.10, 12:54
                Fakt, na allegro nie ma ani jednego. a gdzie kupiłaś i za ile?
                • aaangel mam do sprzedania 14.10.10, 14:03
                  Jakby co to mam do sprzedania. Byl wyciagniety u nas na ok.tydz. i schowany z powrotem z braku miejsca, takze zniszczyc sie nie zdazyl. Jesli nie musi byc nowiusienki to polecam, jak jestes z Warszawy mozemy umowic sie na obejrzenie.
                • viki.christina7 Re: Domek eichhorn 14.10.10, 14:09
                  Zamówiłam dziś w tym sklepie. Ale przyjeli zamówienie, nie dostałam żadnej informacji, że sa braki a wziełam za pobraniem jak by co.
                  www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=zabawki-drewniane&ProductID=11155&producer=eichhorn
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka