Dodaj do ulubionych

Chodzik z Biedronki - pytanie o koła

05.11.10, 11:10
Pytanie do dziewczyn, które mają (z ubiegłego roku na przykład) taki chodzik z Biedronki:
https://lh6.ggpht.com/_HFZxhxa8xc8/TNPW045XZtI/AAAAAAAABek/TrWYktv5X3o/chodzik_biedronka.jpg

Czy jak się robi z chodzika stolik to te kółka można zdjąć albo zablokować? I czy ta konstrukcja jest wtedy stabilna?

W ogóle czy uważacie, że ten chodzik jest fajniejszy od na przykład Chicco 2w1?
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: Chodzik z Biedronki - pytanie o koła 05.11.10, 11:18
      ja mam identyczny. jak się robi stolik to kółka można odkręcić - to coś czerwone to są takie śruby. Fajna rzecz. Moja córka nauczyła się przy tym chodzić.
      • falcon_eye Dzięki! n/t 05.11.10, 11:58

• calineczka793 falcon_eye 05.11.10, 11:29
      A ten stolik był/jest/będzie dostępny w Biedronce? Przeglądam ich stronę i nie widzę go nigdzie.

Pozdrawiam!

D.
      • falcon_eye Re: falcon_eye 05.11.10, 11:51
        Jest w tym katalogu na stronie 7. Są dwie wersje, ale jak dla mnie ten żółty wydaje się ciekawszy.
    • calineczka793 Re: Chodzik z Biedronki - pytanie o koła 05.11.10, 11:58
      Dzięki za linkawink

Do prezentów jeszcze nie dotarłamwink

Ciekawe czy ok 14 jeszcze uda mi się go kupić w poniedziałek 8.11, czy będzie walka od ranawink

Pozdrawiam!

Doti
      • falcon_eye Re: Chodzik z Biedronki - pytanie o koła 05.11.10, 15:28
        W gazetce jest informacja, że te chodziki dopiero od 15 listopada będą w ofercie.

A z dostępnością to już sama nie wiem jak mam to tłumaczyć - w dniu obowiązywania oferty są sklepy w których od rana jest walka o wszystko. A do innego jadę na przykład 2 czy 3 dni po i jest pełen wybór. Tak samo zresztą jak w Lidlu.
        • edyta0 Re: Chodzik z Biedronki - pytanie o koła 05.11.10, 15:44
          A ja sie zastanawiam jak ten chodzik sie bedzie zachowywal na panelach, czy nie bedzie sie za bardzo po nich slizgal, u nas brak dywanow. Czy nie bedzie ujezdzal dzieciakowi.
          • mmala6 Re: Chodzik z Biedronki - pytanie o koła 05.11.10, 18:39
            jak nie ma regulacji przy kołach to dziecko raczej 'poleci' za tym popychaczem. Oczywiście dziecko, które nie umie chodzić, bo chodzące będzie umiało kontrolować. No ale chodzące nie potrzebuje zabawki do nauki chodzenia.
            Ja przez chwilę myślałam o czym takim dla synka ale on ma 7.5 zaczął siadać, wstawać, raczkować więc przy takim cudzie na pewno zaraz by zaczął chodzić a jest mi to w ogóle do szczęścia nie potrzebne. Zero stymulacji chodzenia w tym wiekuwink
            • mamaaoli Re: Chodzik z Biedronki 05.11.10, 19:16
              Jeśli chodzi o dostępność, to chciałam poinformować, że takie chodziki są od dawien dawna w smyku, marka SMIKI, obecnie po 129,99, więc nitylko 10 zł drożej, w ciągłej sprzedaży, a jak się na jakąś obniżkę trafi, to może można kupić taniej.

Link do chodzika:
              smyk.com/sklep/przedmiot/muzyczny-chodzik1
              Mamy taki chodzik, żadenej blokady nie ma, więc jak dziecko jest małe i się oprze na wersji stolikowej, to może polecieć. U nas do pchania się nie sprawdził, bo albo dziecko było za małe i było niebezpiecznie (uciekał mu pchacz, a dziecko lądowało na podłodze), bardziej do zabawy w wersji grającej.
              • asiaiwona_1 Re: Chodzik z Biedronki 05.11.10, 20:46
                kurcze - u mnie na podłodze parkiet. Córka podnosiła się zarówno o wersję jeździkową i stolikową. Nigdy jej nic nie odjechało. W naszym przypadku ten jeździk sprawdził się świetnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka