Dodaj do ulubionych

dostałam cynk :). że w KappAhl...

10.11.10, 17:44
podobno będzie 50 % na już przecenione/ w piątek, sobota, niedziela/
Ale pewna na 100 % nie jestem choć "żródło" wiarygodne smile

Dostała któraś z Was sms?
Obserwuj wątek
    • barbi1 Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 10.11.10, 17:56
      Ja dostałam smsa, że 25% zniżki na całe zakupy-
      dotyczy cen regularnych.
    • kontaminacja Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 10.11.10, 18:05
      Byłam niedawno w Rumi i było właśnie 50/50. Nie wiem, czy na wszystkie przecenione rzeczy, bo brałam same drobiazgi.
      • robin81 Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 10.11.10, 20:48
        ja dostalam sms ze 25% znizki 12.11.2010 -dot. cen regularnych
      • dammma Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 12.11.10, 10:16
        wiecie już , jaka w końcu ta obniżka 25 czy 50?
    • leneczkaz Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 11.11.10, 20:06
      I jak z tą info. Ktoś ma jeszcze takie sygnały? Bo bym się pofatygowała tongue_out
      • babajaga-only Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 11.11.10, 20:37
        ja widać cisza sad - zobaczymy zatem jutro na ile mój "informator" wiarygodny smile
        • mamapsota Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 12.11.10, 10:25
          Ja dostałam takiego sms'a:
          "Dzień KappAhl Club 12.11! Pokaż kartę a otrzymasz 25% zniżki na całe zakupy!Oferta dotyczy cen regularnych.Ofert nie łączymy. Zapraszamy!"
    • babajaga-only Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 12.11.10, 13:37
      sms nie dostałam ale u mnie faktycznie jest 50 % na już przecenione / tylko art. dziecięce i trochę babskich dodatków/.
      I będzie jeszcze jutro i pojutrze zatem mój informator się sprawdził smile
      • dammma Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 12.11.10, 13:42
        babajaga a Ty skąd jesteś? Interesuje mnie Wrocław.
        • babajaga-only Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 12.11.10, 13:54
          Częstochowa smile
          Ale podobno promocja ogólnopolska - może warto przedzwonić do sklepu profilaktycznie smile
          • krasulas JEST 12.11.10, 14:10
            dzowniłam
            a jak!!!
            jako Kappahlomaniaczka...smile

ale! TYLKO dział dziecięcy PONOĆ wszędzie objęty jest przeceną 50/50
            pozostałe działy - 25% jak w sms'ie
            • buanitka Re: JEST 12.11.10, 14:14
              Krasulas, a skąd jesteś? Mnie też Wrocław interesuje - najlepiej dominikańska smile
              • maaszymka Re: JEST 12.11.10, 16:00
                We Wrocku- na bielanach akurat byłam. Jest dzisiaj -25 na wszystkie nieprzecenione po okazaniu karty, 50/50 na dziale dziecięcym ze 3 wieszaki, w sumie nic ciekawego znalazłam tylko jeden fajny sweterek dla mojego łobuza. 50/50 jest też na akcesoria damskie.
                Dostałam tez dwa kupony do skrzynki na 25% na wybraną rzecz, i kupon w sklepie na 40 jak wydam 200.
                A i gratis dostałam dzisiaj apaszkę wink
              • malowanka06 Re: JEST 12.11.10, 17:10
                W dominikańskiej 25% na kartę
                50% od już przecenionych- stoi chyba ze 3 wieszaki, jak dla mnie nic ciekawego nie było (patrzyłam na dziewczynkę 9letnią)
                Trochę tunik, jakieś bluzki z H.Kitty, dla mniejszych dziewczynek większy wybór- ale jak mówię- 3 stojaki i przy kasach kosze
    • 18buzka Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 12.11.10, 16:17
      hej
      dzieki za cynk. za byłam dzis w gdyni w klifie.
      na dziale dzieiciecym kupiłam zestaw 2 pary bokserech ze smeframi przecenione z 29.90 na 9.90 ( i od 9,90 jeszcze 50%), bardzo fajne mięsiste koszulki na lato dla moejgo synka przecenione z 29.90 na 14.70 (i od 14.70 jeszcze 50%). spodnie letnie kawowe z regulacją z pasie przecenione z 59.90 na 34,70 ( i ode 34,70 jeszcze 50%). sweterek zimowy z podobną przeceną jak spodnie
      generalnie jestem bardzo zadowololona. był dziki tłum w sklepie, kolejki do kasy spore, ale warto
      pzdr
      18buzka
    • pia_ Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 12.11.10, 16:35
      Byłam we wrocławskiej Magnolii. Dla starszych dziewczynek nie ma nic fajnego, dorwałam tylko czarne legginsy z siateczką na dole z limitowanej serii design, przecenione z 59 na 15 zł smile. Być może uda mi się w weekend być w Dominikańskiej gdzie zawsze jest o wiele większy wybór. A ludzi w sklepach mnóstwo - całe rodziny, bo dzisiaj dzień wolny w szkołach.
      • grabasik Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 12.11.10, 22:17
        Ooo, ja też byłam w Magnolii (może wreszcie kiedyś na siebie wpadniemy smile. Kupiłam 3 piżamy -1 dla córki i 2 na prezenty po niecałe 15 zł/szt. Ludzi faktycznie masa ale nie wszystkie szkoły miały wolne - moja córka miała dzisiaj normalnie lekcje.
    • leneczkaz Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!! 12.11.10, 16:52
      Kocham Cie normalnie big_grin
      Wyniosłam 2 wielkie torby- 5 par spodni, 2 bluzy, bluzkę ok 10 koszulek, 2 sweterki, skarpetki. Kupiłam męża siostrzenicy w regularnej cenie (czyli 25%) szlafroczek z małpą. Jestem mega zadowolona.
    • 1alfa1 Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 12.11.10, 17:02
      No poprostu rewela - mam nową górę ciuchów za fajne pieniądze - dzękuję przepięknie.
      ps.
      daj jeszcze kiedyś cynk.
      • babajaga-only Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 12.11.10, 17:19
        smile
        Ojej - aż tak,że ktoś mnie kocha - hihihi smile
        Fajnie,że sie komuś przysłużyłam smile

Informator sie sprawdził więc mam nadzieję,że to będzie stały dopływ takich informacji smile
        Bo rozumię,że SMS o obniżce przecen żadna a Was też nie dostała ?
        Pozdrawiam smile
        • 1alfa1 Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 12.11.10, 17:30
          ja to wogóle nie dostaje smsów bo o ile pamiętam nie podałam telefonu. Wie któraś z Was czy można go jakoś dopisać?
        • pia_ Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 12.11.10, 18:04
          Ja też dziękuję smile. W KappAhl czasem robią takie akcje bez sms-ów dostępne dla wszystkich. Przeważnie to akcje weekendowe.
          • babajaga-only pia 12.11.10, 18:08
            u mnie do tych legginsów/getrów/ o których pisałaś są jeszcze koszulki - chcesz?
            • pia_ Re: pia 12.11.10, 19:49
              Dzięki, koszulek siatkowych u nas też sporo. Młoda wystarczająco śmiesznie wygląda w tych legginsach (ma za chude łydki i ta siatka zabawnie na nich wygląda).
            • a-e-p Re: Dzieki babajaga 12.11.10, 19:52
              Wielkie dzieki, licze ze jeszcze dasz znac o nastepnej wyprzedazy smile Kupiłam kilka fajnych rzeczy dla moich dziewczyn za smieszne pieniadze (np. t-shirty z Pet shopami)
    • babajaga-only Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 12.11.10, 20:14
      ja też jestem zadowolona bo trafiła mi się ta kurtka .. za 50 zł smile

W rzeczywistości dużo ładniejsza / no.. moim zdaniem oczywiście/

https://img683.imageshack.us/img683/9480/kurtkakappczarna.jpg
      • krasulas Re: CMOK:-* 12.11.10, 21:22

Babajago - dla Ciebie ten cmok!!
        Wpakowałam się ze smarkami w auto i dawaj do Rudy, potem w ulewie do Katowic.
        Przywiozłam dwie wielgachne torby szmatek - pełno rzeczy KAXSa - spodnie do kurtek jesienno-wiosennych (z podszewką, stara cena 99, moja 24smile), bluzy dla dwojga w zygzaki (turkus, granat, zieleń), czapki do tego, Młodej tuniki zapinane na dekoldzie na zamek w zygzaki, masę koszulek z krótkim i długim, trochę skarpet, chyba 5 piżam letnich, kolejnych parę piżam dla smarka (takich smarkatych, rozpinanych na przodzie). Jakieś 3 pary fajowych galotek dla Młodego - krótkich, dresowych w turkusie i jeszcze dres jeden. Masa tego...
        a 90% rzeczy kosztowała z rabatem 7zł!!!! Miałam szczęście- bo w każdym ze sklepów podczas mojej obecności dokładali resztki magazynowe.
        Dojechał do mnie ojciec smarków - Pan Smarkaty i był pod wrażeniem cen.
        Kiedyś w ramach rozwiniętego poczucia humoru opowiadał wszystkim jak ja go nakręcam i przekręcam ceny, a tu masz... czarne na białym (rachunek).
        Ah!
        Ściskam
      • a-e-p Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 12.11.10, 21:46
        Kurtka fajna, mojej córce sie podoba, tylko ze w Rzeszowie wykupone juz dawno.

Szkoda, ze u nas asortyment wyprzedazowy taki mały i o wielu rzeczach mozna pomarzyc... A ceny tak od 10zł w gore...
        • romarzena Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 12.11.10, 22:26
          Byłam w Wola Park pod koniec dnia, na dziecięcym trzy wieszaki z przecenami, ale nic fajnego nie dojrzałam, ale w koszu było dużo bokserek dla dziewczynek w r.122 do 146 w cenie ostatecznej 2,50, było też trochę bokserek dla chłopców wzory hawajskie palmy,kwiaty itp.
    • moyyra Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 13.11.10, 19:34
      sorry, czy ja dobrze rozumuje, z e na wszystko jest przecena? czy tylko na wybrany asortyment? na przecenone też?

U nas w Rzeszowie cienizna, chyba że wczoraj już wszystko rozdrapali
      • babajaga-only Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 13.11.10, 19:49
        na dziecięcym i na babskich dodatkach jest przecena na przeceny smile
        Jest informacja nad wieszakami z przecenionym towarem.
      • krasulas Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 13.11.10, 19:50
        % na rzeczy dziecięce znajdujące się na oznaczonych wieszakach i na bieliznę na konkretych wieszakach bądź koszach.
        wszystko zależy od sklepu, klienteli od wczorajszego ranka - Ruda, Katowice oblężone strasznie!
        w Gliwicach pani twierdzi, że mają jeszcze zapasy magazynowe - bo były przesunięcia między sklepami (pewnie latem).
        przecena dotyczy piżam letnich, bluz, koszulek, bluzeczek z letniej kolekcji, spodni dresowych tunik...czapek KAXSowych i tych nieco grubszych, niektórych spodni jeansowych, spódniczek.
        co sklep to inna oferta (Gliwice bogate były w ciuszki do 86cm, Ruda słabo).
        w każdym z nich wisiały piżamki z pieskiem, góry piżam z PH, pojedyncze sztuki HK, Carsy.

• kinga_owca Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 13.11.10, 20:08
      byłam dzis w W-wie w Reducie
      na synka nic nie było ciekawego, dwie bluzeczki mu kupiłam
      ale za to półroczną bratanicę męża obkupiłam już na wiosnę i lato lato wink
      duzo ciuszków dla niemowlaków-dziewczynek jest
      rampersy które latem były po 59 zeta za dwupak teraz przecenione na 19,90 a płaci się połowę tego więc niecałe 10 zeta za dwupak - rewelka smile
      • agafu Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 13.11.10, 20:32
        co człowiek to inna opinia. Ja byłam dziś w wawie w Wola Parku i słabo, zakupiłam spódniczkę w kratę za 10pln, piżamki dla chłopców letknie z Carsami, bluzę w szlaczki-zygzaczki za 22pln, no ale w Reducie już mi się podobało, zero ludzi i obkupiłam kilka koleżanek;mnóstwo T-shirtów 148 (nie znam się na tak dużej numeracji), ale na pewno 170 był bo kupiłam dla koleżanki syna i niższe numery. Koszulki ładne szare i żółte, jakieś czachy i orzeł na drugiej. Pet Shopy bluzeczki na 86-92, koszule nocne bądź mogą służyć za sukienki na lato zielone z dużym Pet Shopem, piżamki na lato 86-92 z Hello Kitty biało-czerwone---wszystko po 10pln, pasek brokatowy z zapięciem serduszkiem z księżniczkami 12 pln, majtki 7 sztuk 12pln,Hanna Monthana worek ciapowy 12pln, torby z tą Monthaną, bokserki 2-paki ze Smerfami i jakimiś innymi czortami smile , majtki basenowe dla chłopczyków. Polecam Redutę, bo w Arkadii pewnie pierwszego dnia po 30 min już nic nie było, w Promenadzie nawet pół Pet Shopa koleżanka nie znalazła.

dzięki za cynk autorko posta
        • ap77 Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 13.11.10, 21:05
          Jak w Arkadii???
    • moyyra Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 13.11.10, 21:55
      wnioski mi się nasuwają, z e im dalej na wschód tym "gorzej" mamy,
      towar po drodze rozchodzi się po innych sklepach...

no coz...

• sharpless6 Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 13.11.10, 21:59
        Byłam dziś i oferta spora ale ceny trochę inne niż dziewczyny tu pisały, tzn prawie nic nie było za 7 zł, tylko koszulki letnie z kr rękawem.
        • krasulas Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 13.11.10, 22:03
          spodnie dresowe, spodnie rybaczki jeansowe - dla chłopaków 86cm, inne krótkie; koszulki dziewczęce z krótkim, długim...
          ale w jednym z Kappahl'i zwróciłam uwagę na bogatą ofertę majteczek dla 5-7 latki i cena była dwukrotnie wyższa niż w innym sklepie (gdzie nie było naszego rozm)
          hm
          na Śląsku (i chyba w W-wie również) jest o tyle wygodniej, że szybko można odwiedzić 3 sklepy tej sieciówki i upolować perełki
          pozdrawiam
          • sharpless6 Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 13.11.10, 22:12
            Rozumiem, u nas jest tylko jeden ale i tak jestem zadowolona. Wielkie dzięki za info!!!
    • pia_ Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 14.11.10, 08:38
      Ja się w końcu doczłapałam wczoraj wieczorem do Galerii Dominikańskiej i niestety nic nie kupiłam sad. Ludzi nie było wogóle - pewno z powodu późnej pory, ale też i na wieszakach nic interesującego na 134/140. Pewnie co fajniejsze rzeczy rozniosły się wcześniej sad. Zalinkowane czarne kurtki z flockowanym wzorem u nas nie są przecenione (ani w GD ani w Magnolii).
      • angie07 Re: dostałam cynk :). że w KappAhl... 14.11.10, 09:56
        Ja dotarłam w sobotę do Dominikańskiej i Magnolii, kupiłam synowi 10 par bokserek i 3 pary skarpet po 2,50 zł kupuje je od lat ale nigdy w tak niskiej cenie. Dzięki!!!!
        Dla córki kupiłam tylko jedną parę majtek więcej nie było, ale udało mi się kupić 2 pary jeansów-leginsów w cenie ok 12 zł. Sukienkę pluszową w zygzaki po ok.17 zł i mini jeansową za 23 zł
        Zazwyczaj wynosiłam wielkie torby tym razem troszkę skromniej ale i tak jestem zadowolona. Jeszcze raz dzięki za info.
    • babajaga-only cieszę się,że trochę obkupiłyście :) 14.11.10, 10:14
      miło jak można komuś się przesłużyć smile

Mam nadzieję,że jeszcze kiedyś będę mogła znowu podzielić się z Wami tego typu informacją, możecie na mnie liczyć wink

Pia - u mnie była tylko jedna taka kurtka/ co dziwne wcześniej jej na sklepie nie widziałam - a bywam często/

Pozdrawiam smile
      • niutas Re: cieszę się,że trochę obkupiłyście :) 14.11.10, 11:51
        W Galerii Mokotów wczoraj około 20-tej były pustki, a na wieszakach spory wybór. Nigdy jeszcze nie udało mi się kupić skarpet po 1,50 smile) koszulki chłopięce (122 - 170) po ok. 12 zł, jeansy po 30 zł, na mniejsze niestety nie patrzyłam. Siedmiopak majteczek dziewczęcych - niecałe 20 zł, bluzeczki z krótkim rękawkiem od 7 zł smile (te sławne z petshopami, ale widziałam tylko rozmiar 86) Długie koszule w kratkę dla dziewczynek (takie do rurek albo legginsów) po 12 zł. Było też dużo rzeczy dla starszych dziewczynek.
        Obniżka dotyczyła tylko działu dziecięcego i działu z akcesoriami, ale i tak zakupy udało mi się zrobić duuużeee
        Dzięki za info, bo niestety na sklepie żadnych informacji o tej przecenie nie było i szczerze mówiąc, gdyby nie forum to nawet bym tam nie zajrzała...
        • aga_dominika Pogoria DG 14.11.10, 13:09
          A jak wygląda sytuacja w Pogorii w DG? Interesują mnie ciuchy na dziewczynki 110-116 i 122, a najbardziej bluzki z Pet Shopami.
          Jest się po co wybierać? bo mam tam 70 km

• krasulas Re: Pogoria DG 14.11.10, 18:29
            Tam sytuacji nie znam, ale jeszcze dzisiaj napewno te bluzki w Rudzie były - i to sporo.
            Ja ją kupiłam ale traktując jako piżamę - bo to raczej ten dział - jest ona spora, szeroka i cieńkawa.
            Za to można było dobrać rewelacyjne skarpetki - promocja KUP 2 - PŁAĆ za 1.
            Akurat ja poszłam w motywy grochowo-paskowe, ale masa z PS była.
            ps. Kupiłam córce i synowi (różnica 5 lat) bluzę w zygzaki + czapka (kolorystyka fiolet/granat/turkus...), obojga dzisiaj w to ubierając - wyglądali boskosmile
            • agafu KappAhl 15.11.10, 09:49
              i jak sytuacja wygląda dziś?

wczoraj byłam w Promenadzie (wawa) i część innych rzeczy, mnóstwo getrów, skarpet. I tak, jak w Reducie 7-paki majteczek były po 12pln, w Promenadzie nie były przeceniane a wcześniejsza koleżanka pisała że płaciła 20 pln. Gdzie w Reducie czy Wola Parku na metce były trzy ceny, jedna to ta wydrukowana na papierku np.49,90 pln , druka to naklejka biała 39,90 pln i potem pomarańczowa 19,90 pln i przy kasie płaciłam niecałe 10pln, to większość rzeczy w Promenadzie tej pomarańczowej ceny juz nie miały, tak więc rabat był odliczany-niestety-od 39,90 pln.
              Promenada wychodziła drożej.
              Za to w Promenadzie były zajebiste jeansy z 99,90 pln na 14,50 pln w rozmiarach 92-98-110 i nieco wyższych.
              • anna.b Re: KappAhl - a jak w Manufakturze? 15.11.10, 10:05
                Czy ktoras z Was byla w lodzkiej Manufakturze? Jak tam wyglada sytuacja w KappAhl? Warto sie wybrac?
                • babajaga-only Re: KappAhl - a jak w Manufakturze? 15.11.10, 10:18
                  w/g moich informacji promocja 1/2 od przecenionych miała być tylko trzy dni czyli do wczoraj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka