Dodaj do ulubionych

kupony do smyka

15.11.10, 19:32
mam karte 10% ale potrzebuje jeszcze jakiejs znizki bo szykuje sie na zakup barbie z kenem z serii w swiecie mody a tylko tam widzialam te pare za 149 co w sumie nie wychodzi drogo bo ken sam na allegro 54 zl a barbie w tesco chyba 89 wiec razem ok ale moze w jakiejs gazetce byly lub beda kupony znizkowe, lub moze jakis inny system na znizke znacie?
Obserwuj wątek
    • a-e-p Re: kupony do smyka 15.11.10, 21:33
      Ostatnio rozdawane były kupony wartosciowe, przy dowolnym zakupie. A na kuponie: za kazde wydane 150zł na zabawki (niestety nie załapiesz sie) 25zł rabatu na zakup zabawek od 2 listopada do 3 grudnia.
      • polapelo Re: kupony do smyka 15.11.10, 22:05
        wlasnie myslalam o tym bo kupowalam jakis drobiazg i kuponu nie dostalam ale moze to bylo powyzej jakijs kwoty jeslibym kupila ta barbie i np jakis drobiazg zabawkowy to rabat bylby doliczony? a czy rabaty np te 10% z karty sie sumuje?
    • aurinko Re: kupony do smyka 15.11.10, 22:09
      Ja mam kupony rabatowe na -20% ważny do końca grudnia, z tym, że nie obejmuje przecenionych rzeczy. Jeśli jesteś z Gdańska to mogę Ci ze dwa kupony oddać - napisz do mnie na gazetową pocztę, o ile jesteś zainteresowana.
    • bladyroz Re: kupony do smyka 15.11.10, 22:47
      kupony - 20zł za zakupy od 150 zł były rozdawane w stacjinarnych sklepach empik
    • fiorentina-due Re: kupony do smyka 16.11.10, 08:28
      Przy zakupie karty prezentowej za każde doładowane 100 zł dostaje się gratis 10 zł. Tak wyczytałam z ulotki, sama nie testowałam, ale może warto sprawdzić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka