Dodaj do ulubionych

termos na butelki

22.11.10, 14:00
mozecie polecic jakis dobry termos na wyjscia

w tej chwili mam stary canpola i wogole nie trzyma ciepla, leje wrzatek a po godzinie woda jest juz zimna, z racji zblizajacej sie zimy nie wyglada to rozowo a torebke wozkowa mam mala wiec tam chowac nie moge co pewnie by pomoglo
widzilam taki na necie ale nie wiem czy warto:
www.tommeetippee.co.uk/product/closer_to_nature_insulated_bottle_carriers_x_2/
a moze sa inne godne polecenia? chcialabym aby byl na tyle dobry zeby mogl lezec luzem w koszyku wozka
Obserwuj wątek
    • abigail83 Re: termos na butelki 22.11.10, 15:08
      To jest termoopakowanie, nie termos. Raczej na mrozie w koszu wózka nie utrzyma długo ciepła. Mam dokładnie takie termoopakowanie TT i w temperaturze pokojowej i nieco niższej nalany wrzątek po ok 3-4 h ma temp pokojową. Jak chcesz, żeby coś lepiej trzymalo temp, polecam mały termos.
    • livia25 Re: termos na butelki 22.11.10, 15:37
      mi zalezy na takim termosie/opakowaniu zeby nie trzymalo caly czas wrzatku ale zebym po 3 -4 godzinach nie wyjmowala lodowatej wody

a czy to termoopakowanie TT nadaje sie na inne butelki? bo my rozne mamy, teraz uzywamy Nuka ale czasem tez i TT
    • olcia_rom Re: termos na butelki 22.11.10, 16:05
      Ja mam ten termos i nie powiedzialabym, ze jest taki dobry. Jak naleje wrzatku, to za dwie godz temp jest taka w sam raz, ale jak dluzej postoi np 3 godz to woda jest calkiem zimna. To tez zalezy od temp na zewnatrz oczywiscie. Jak mroz jest na dworze to pewnie z godzinke potrzyma. Acha, i ten termos pasuje tylko do butelek Tommee Tippee, jesli masz jakies inne to ten termos bedzie na nie za krotki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka