Dodaj do ulubionych

Toem Take Along - Tesco

23.11.10, 15:15
Mam pytanko do tych, które mają Tesco "pod nosem" i często tam bywają. Interesuje mnie Tomek i przyjaciele Take Along i Take N Play w zestawach np z żurawiem lub coś innego fajnego. Domkowo już mamy.
Możecie mi powiedzieć co jest w Tesco (najlepiej Warszawa)?
Sama mam spory kawałek i nie chcę specjalnie jechać w nocy jak będą rabaty.

Dziękismile
Obserwuj wątek
    • melka133 Re: Toem Take Along - Tesco 23.11.10, 16:04
      tesco mam blisko ale najtaniej zestawy take along znalazłam w realu i tam też kupiłam
      • iwonka_81 Re: Toem Take Along - Tesco 23.11.10, 17:09
        A co kupiłaś i w którym Realu? Ja byłam w M1 w sobotę i było tylko domkowo i kilka rozwalonych opakowań z żurawiemsad

Może w Tesco jest coś innego i z rabatem będzie korzystnie...
        • melka133 Re: Toem Take Along - Tesco 23.11.10, 20:12
          objechałam wszystkie markety, z take along wszędzie jest to samo:
          żuraw
          farma thomastakealong.tystoybox.com/ttp/Thomas-Friends-Take-Along-Take-n-Play-Thomas-at-the-Farm-Playset/products_id/136754.html
          i taki zestaw allegro.pl/tomek-i-przyjaciele-poczta-fisher-price-i1295927069.html
          oba ostatnie w realu po 70 zł, kupiłam oba na jubilerskiej + tory 22 szt w auchan za 33 zł z groszami :
          powodzenia )
        • melka133 Re: Toem Take Along - Tesco 23.11.10, 20:13
          aaa, po ile to wszystko jest w tesco to nie pamiętam. może będzie się opłacać z rabatem ale nie wiem. zresztą ja mam złe doświadczenia z tymi nocnymi obnizkami z zeszłego roku
          • iwonka_81 Re: Toem Take Along - Tesco 23.11.10, 20:56
            dzieki, Auchan mam blisko, moze jutro tam skocze...
            Ja jeszcze na takich nocnych obnizkach nie bylam, a co sie dzialo? Kurde zaczelam myslec czy warto rzeczywiscie tam jechac, tym bardziej, ze mam kawalek i musialabym zorganizowac opieke do syna...
            • melka133 Re: Toem Take Along - Tesco 24.11.10, 15:31
              noo, ludzie od południa krążyli po sklepie z wyładowanymi wózkami czekając na godzinę 0. mąż rok temu chciał kupić jakiś zestaw duplo, pojechał koło 20.00, chyba własnie o 20.00 się zaczynało, na półkach nie było ani jednego. tylko że w tamtym roku była chyba tylko jedna noc obniżkowa, teraz są 3 więc pewnie towar będą dowozić
              można tez jechać do sklepu w ciągu dnia, wybrać co się chce i upchnąć za towarami w innym dziale - może nikt nie znajdzie i będzie bezpiecznie czekało wieczorem smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka