Dodaj do ulubionych

paco rabanne xs

11.12.10, 12:19
w najnowszej reklamie tv apteki superpharm pojawia sie na ekranie zdjecie wody toaletowej paco rabanne XS. jest to stara wersja tego zapachu sprzed dobrych kilku lat , chyba juz nie do dostania nigdzie. czy ktos mogłby sprawdzic -kto ma blisko oczywiscie- czy mają ten zapach w ofercie?? chodzi mi oczywiscie o zapach damski .
https://images.marketplaceadvisor.channeladvisor.com/hi/79/79164/paco_rabanne_xs_pour_elle_1.7oz_db.jpg
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: paco rabanne xs 11.12.10, 12:30
      przejrzałam wlasnie allegro pod tym kątem i jest jakies 6 sztuk, cena od 69 zł do 390 -za unikat wink
      niestety nigdy nie kupowałam przez all perfum, nie mam jakos zaufania ze trafie na oryginał a nie turecką podróbe...
      • iberka oj super 11.12.10, 17:16
        kochałam ten zapach i żaden inny niestety tak mi się nie podoba uncertain niestety superpharm mam nie po drodze więc też czekam na wieści smile

iza
        • patatajowa Re: oj super 11.12.10, 22:29
          no wlasnie, ten zapach wciąz za mną "chodzi" wink . gdyby nie strach ze kupie jakas badziewna podróbe na all to juz bym sie pewnie zdecydowała.
          niestety superpharm nie mam wogóle w blizszej okolicy, ale gdyby sie okazało ze maja jednak ten zapach poprosiłabym o kupienie znajomych.
          • malwina79 Re: oj super 11.12.10, 22:49
            Spróbuj zobaczyć na ich stronie, mają tam zawsze aktualną gazetkę z zapachami. Ja może jutro będę to sprawdzę Ci w sklepie smile
            • katka761 Re: oj super 11.12.10, 22:52
              sama skuszona przejrzałam gazetkę, ale nie dostrzegłam. we wtorek będę w katowicach, to luknę
    • a_andzia28 podłączę się 11.12.10, 22:59
      To jest mój ukochany i nieodżałowany zapach nr 1!
      Widziałam ostatnio w perfumerii Chrystaline.
      I tak się trochę waham...
      • a_andzia28 Re: podłączę się 12.12.10, 19:27
        Nie... W reklamie jest męski XS
        • domi-no1 Re: podłączę się 12.12.10, 21:13
          W gazetce też męski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka