Dodaj do ulubionych

Projektor z lidla

20.12.10, 15:54
Jakby ktoś z W-wy szukał to na Al. krakowskiej jest ich od groma... Leżały dziś i nikt się nawet na nie nia patrzył, więc kupiłam jeden, żeby im smutno nie było, że nie wzbudzają takiego zainteresowania jak ciepłe rajstropki i podkolanówki dla dzieci smile
Obserwuj wątek
    • czarna.perla Re: Projektor z lidla 20.12.10, 17:47
      hej. a ciężkie toto jest, może mogłabys mi kupić i przysłac bo u mnie juz ich się nie uświadczy.
      • o_l_a3 a ile on kosztuje? :) 20.12.10, 17:56

• luizka.s Re: a ile on kosztuje? :) 20.12.10, 18:08
          49,99 zl
          • dagaba Re: a ile on kosztuje? :) 20.12.10, 23:23
            a ja kupiłam dziecku koleżanki taki projektor allegro.pl/alex-rewelacyjny-projektor-do-nauki-rysowania-i1314287325.html
            jak zobaczyłam te w lidlu to aż zwątpiłam jak przepłaciłam smile
            • dammma Re: a ile on kosztuje? :) 21.12.10, 16:08
              a jak wygląda ten z lidla?
              • dammma Re: a ile on kosztuje? :) 21.12.10, 17:34
                wygląda nieźle-warto kupić?
                • pinik Re: a ile on kosztuje? :) 21.12.10, 18:59
                  A kiedy byly te projektory i jak one wygladaja? Ma ktos link???

Czy to cos podobnego do Xoomy?
                  • asiaiwona_1 Re: a ile on kosztuje? :) 21.12.10, 20:23
                    Ten z lidla wygląda tak:

https://www.lidl.pl/static_content/lidl_pl/images/PL/PL_53701_03_b.jpg

Czy warto - nie wiem - młoda dostanie go w lutym na imieniny, więc trochę poczeka w szafie.

Czarma perła - w lidlu mogę być dopiero po świętach. Jeśli wtedy będą i nadal będziesz zainteresowana to mogę kupić. Ciężki nie jest, więc przesyłka nie wyszłaby za dużo...
                    • ell-a31 Re: a ile on kosztuje? :) 21.12.10, 22:01
                      kupiłam córce i jest bardzo zadowolona.Projektor jest leciutki, bardzo dużo obrazków, farbki, flamastry, karteczki.Za tę cenę myślę,że wartosmile
                      • pinik Re: a ile on kosztuje? :) 22.12.10, 13:28
                        Dziewczyny, a wiecie kto jest producentem tego projektora z Lidla? Czy to polski produkt?

Zachecona waszymi wypowiedziami tutaj, polecialam dzis do Lidla (w Niemczech), a tu takich projektorow wogole nie bylo. Inne rzeczy, ktore w Polsce 16-go grudnia byly, byly i tu, ale projektora nie bylo. I ciekawi mnie, dlaczego. Moze to polski produkt, to nie mam go co tu wogole szukac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka