dan-ka6 10.01.11, 12:23 Witam! Czy był tam Ktoś ostatnio na zakupach, czy warto odwiedzić to centrum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yvon-nee Re: Factory- Luboń- Poznań 10.01.11, 12:45 Bylam w weekend, co konkretnie Cię interesuje? Dla dzieci, dla dorosłych? Bo wiesz tak ogólnie to cieżko powiedzieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
dan-ka6 Re: Factory- Luboń- Poznań 10.01.11, 12:57 Właściwie to wybieram się pierwszy raz , interesują mnie buty dziecięce i damskie bieliznaitp. Jeżeli znasz ten sklep napisz na co można zwrócić uwagę co warto? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Factory- Luboń- Poznań 10.01.11, 13:10 byłam i moim zdaniem nie warto, nie było niczego w jakieś super cenie, chciałam kozaki dla siebie, najpierw puma które widziałam przed wyprzedażą po 299złm teraz nie było ich wcale, ogólnie w pumie były nawet fajne obniżki ale moim zdaniem "co lepsze" pochowali, następnie podobały mi się kozaki w innym sklepie, cena 155zł niby z 210, dzwonię do brata, on sprawdza w necie i okazuje się że na allegro te kozaki są po 149... nie było żadnych butów w fajnej cenie (mam na myśli primigi, geoxy) w rozmiarze 31-32 a takich szukałam dla syna, wróciliśmy do domu bez niczego Odpowiedz Link Zgłoś
dan-ka6 Re: Factory- Luboń- Poznań 10.01.11, 13:17 A sandałki albo wiosenne przejściówki rozmiar 26 - Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Factory- Luboń- Poznań 10.01.11, 18:35 W Factory ostatnio nie byłam ale w końcu dotarłam do centrum odzieżowo- butowego NICO koło Auchana w Swadzimiu przeceny od 30%- sporo Geoxów, Primigi dla dzieci.Clarks, sporo fajnych butów firmy Olang. Plus przy pierwszym zakupie dostajecie kartę rabatową z początkowym rabatem 5% Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee Re: Factory- Luboń- Poznań 10.01.11, 22:25 Wiosenne przejściówki fajne i niedrogie były w addidasie - zamszowe i szmaciane - 79-99 zł. Poza tym moim zdaniem w Factory nic ciekawego, no może oprócz przecen w Intimissimi np. kolorowe podkoszulki za 8,9zł, ale to dla dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Factory- Luboń- Poznań 10.01.11, 23:41 no właśnie w adidasie 79-99, a jak dobrze poszukasz to np w panoramie już nie raz kupowałam przejściówki adidas, nike, reebok za ok 60zł szczerze mówiąc to co zawsze tam kupuję i zawsze trafiam na jakąś promocję, dlatego tez uważam że do factory nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
dan-ka6 Re: Factory- Luboń- Poznań 11.01.11, 08:52 Chciałam do Factory, bo dzwoniłam do Maraga kids i miały być sandałki Ecco do 100zł z zeszłorocznej kolekcji, ale jak piszecie że nie warto to sobie daruję. Dziękuję za odzew. Odpowiedz Link Zgłoś