kroliczyca80 11.01.11, 22:33 Proszę o opinie mamy użytkowników Bilibo Czy dzieci lubią się tym bawić? W jaki sposób to wykorzystują? Czy może zabawka leży i się kurzy? Myślę nad takim prezentem dla ruchliwego 3-latka. A może ktoś ma tez gry pixel i bilibo game? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donkaczka Re: up 12.01.11, 19:45 ja mam, fajne, bo fajne, dzieci sie bawia, kreca, nosza w tym zabawki, ciagaja, jedna z wielu zabawek, ani wielki szal, ani wielka wtopa Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: up 13.01.11, 09:49 u mnie podobnie, nie jakis szal ale bawia sie, mamy to duze bilibo i zestaw malych, plus zetony i kostke. Najmniej to ich ta kostka interesuje. Dzieci 7 i 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: up 13.01.11, 11:24 u mnie trojka i trzy bilibo, co jakis czas je chowam, zeby zatesknily, wtedy kilka dni jest szal zabralam je kiedys na turnen na sale gimnastyczna, inne dzieci byly zachwycone i cuda robily imo to jedna z takich zabawek ruchowych, ktore nawet uzywane w nieduzym stopniu daja frajde, odmiane i cwicza dzieciaka wiec drugi raz bym kupila a opinii w necie innych rodzicow co sie moze stac, nie czytam mam zupelnie inne podejscie i daje dzieciom duzo swobody, jakos nie korzystaja z mozliwosci uszkodzenia sie na wiele sposobow, maja i drabinke na scianie i lozko pietrowe i trampoline i hustawke i szkod na ciele brak, a dzieci maja 4, 3 i 2 lata, wiec male i podatne Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Kto ma Bilibo? Warto? 12.01.11, 20:51 Zamowilam to kiilka razy i odsylalam (bo mi dla chlopakow rozowe przysylali - nie mozna bylo wybrac samemu koloru). Zdania o tym sa podzielone. Pedagodzy twierdza, ze super zabawka. Dla mnie troche niebezpieczna. Kilka osob pisalo na forum, ze dzieciom sie przy stawaniu w tym czy na tym cos stalo. Mnie sie jeszcze podobala taka deseczka dla dzieci na czterech kolkach, ale tez poczytalam, co sie ludziom na tym przydarzalo i mi przeszlo. Mysle, ze miska moze byc podobnie dobra zabawka jak Bilibo A jeszcze lepszy wielki karton Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Kto ma Bilibo? Warto? 12.01.11, 20:58 Miska może niekoniecznie, bo ma płaskie dno i nie da się w niej kręcić młynka Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Kto ma Bilibo? Warto? 12.01.11, 23:27 I to chyba jedyna przewaga billibo nad miska Odpowiedz Link Zgłoś