trini70 22.01.11, 16:59 ciekawy material. muratordom.pl/wnetrza/pokoje-dla-dzieci/meble-dla-dzieci-gotowe-zestawy,70_7038.html po obejrzeniu zdjec chyba nie kupie juz mebli z sieciówki hm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dodo207 Re: wybor mebli 22.01.11, 17:18 nooo mebelki świetne!!ale ceny takich mebli,uuu, oglądałam takie na allegro to ceny z kosmosu,niestety!przynajmniej dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_87 Re: wybor mebli 22.01.11, 18:15 Fuj, nie cierpię takich pokoi. Pooglądaj sobie gotowe projekty pokoi dziecięcych, ale zrobionych na podstawie projektów architektów wnętrz. Żaden sznujący się architekt nie idzie na jedno kopyto, żeby każdy mebel był z tej samej serii, bo to strasznie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymon123 Re: wybor mebli 24.01.11, 09:16 Baggi czy Meblik są bardzo drogie, myślałam nad nimi, ale w końcu zdecydowałam sie na VOX, jednak nie te z artykułu, a z serii Modern kolor jasny. Bardzo ładne, solidne, troszke taniej mi wyszło niz te dziecięce, a na wieeeele lat, wystarczy zmieniać w pokoiku dodatki i kolor ścian. Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: wybor mebli 24.01.11, 09:51 Ja zakupilam bellamy hubi kolor cieply krem. Fajne mebelki, porzadnie zrobione, pasuja dla dziewczynki jak i chlopaka. Kolor cieply krem pasuje do kazdego koloru sscian czy tez wystroju pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: wybor mebli 24.01.11, 14:10 ja kupiłam dla dwójki z ikei... jestem póki co zadowolona. Meblik, vox czy inne jeszcze są ładne, ale ja wolę bardziej "tradycyjne" meble i ozdoby na ścianach niż ozdoby na meblach. No i przede wszystkim w ikei cena nie powala z nóg, a jak szukałam mebelków to zwykła komoda poniżej tysiaka nie schodziła, a prócz komody jeszcze jakiś regal i coś tam i wychodzi z 3 klocki... za tą cenę to ja będę miała cały pokój, łącznie z farbami i ozdobami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: wybor mebli 24.01.11, 14:15 A ja kupilam meble z Ikei - ale zwykle biale - biala szafa, komoda i półka na zabawki. Lacznie mnie to wynioslo troche ponad 500 zl. Te meble ladne, ale szybko moga sie znudzic. No i jak dziecko podrosnie, to nie bedzie chcialo pewnie mieszkac w takiej 'bajkowej krainie' Odpowiedz Link Zgłoś