Dodaj do ulubionych

Krem Clarins.

24.01.11, 13:58
Oczywiście najpierw kupiłam a teraz pytam, zna ktoś tą markę i ten krem?

merlin.pl/Clarins-Multi-Active-Day-Cream-gel-Odmladzajacy-krem-zel-do-cery-normalnej-i-mieszanej_In/hb/product/219,765284.html
Będzie pasował dla 35 latki z lekkimi zmarszczkami mimicznymi, ale z cerą w dość dobrej kondycj, czyli dla mniesmile
Obserwuj wątek
    • inia25 Re: Krem Clarins. 24.01.11, 15:45
      świetne są kremy clarins smile
      nie powinnaś żałować zakupu.
    • alexsc Re: Krem Clarins. 24.01.11, 19:12
      uzywam tej firmy na dzien i na noc. ale nie znosze kremu-zelu, a taki widze zalinkowałaś.
      i widze ze cenę podnieśli, we wrzesniu mieli na niego 'promocję' za 200 zł.
    • laciata_ania Re: Krem Clarins. 24.01.11, 19:55
      kremy Clarinsa generalnie doskonale wg mnie. zobacz bo ostatnio w sephorze byly duze obnizki, nawet nie wiem czy nie dokladnie na ta serie, widzialam w Poznaniu.
      i jeszcze do mycia i co nieco do ciala, tak sie zastanawiam czy to nie byla seria daily boost ale moze inne tez...
    • saszanasza Re: Krem Clarins. 24.01.11, 20:22
      dziewczyny, ja go kupiłam za 135 złsmile plus przesyłka, więc chyba się opłacałosmile

www.bao.pl/p/kosmetyki2
      Na pewno kosmetyk jest oryginalny.
      • kropkaa Re: Krem Clarins. 24.01.11, 21:24
        A co reklamujesz? Clarins czy Bao?
        • saszanasza Re: Krem Clarins. 24.01.11, 21:30
          jezu nic na boga! zanim zalinkowałam bao nawet nie wiedziałam, że wy ( a raczej osoby niezalogowane) nie macie do niego dostępu, więc jaka reklama!
          • saszanasza Re: Krem Clarins. 24.01.11, 21:32
            a o clarins, jak i innych firmach kosmetycznych wiem tyle co nic, stąd pytanie.

ps. a jeśli ten krem jest ok, to strrrasznie się cieszę że udało mi się kupić go taniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka