kamimiki 12.02.11, 11:18 Proszę o pomoc w zakupie żakieciku i spódniczki dla córki w Cubusie. Marynarka i spódniczka z welurku... Zwracałam się z prośbą już kilkakrotnie, ale nikt nie może mi pomóc Jestem z małej miejscowości i do Cubusa mam dość daleko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: Cubus Prośba ostatniej szansy... 12.02.11, 14:03 a to jest jakaś pilna sprawa? jak Ci się nie spieszy, to jak będę to z chęcią kupię Ci to ubranko... ale nie mogę obiecać kiedy, bo na razie nie mam w planie zakupów; napisz na priv swoje namiary Odpowiedz Link Zgłoś
kamimiki Re: Cubus Prośba ostatniej szansy... 12.02.11, 16:50 Dziękuję Pilne nie jest. I tak nie spodziewałam się tak szybkiego odzewu. Odpisałam na PW (przynajmniej mam taką nadzieję, że się udało). Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Cubus Prośba ostatniej szansy... 12.02.11, 14:50 Tak z ciekawości - gdzie zwracałaś się kilkakrotnie z prośbą? Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Cubus Prośba ostatniej szansy... 12.02.11, 16:34 Pytam bo regularnie odwiedzam forum i nie przypominam sobie, żebym widziała taką prośbę, ani absolutnie nie kojarzę nicku "kamimiki". Wyszukiwarka gazetowa pokazuje, że ten post jest jedynym użytkownika "kamimiki". Nie chcę być czepialska bo już kilka razy pomagałam w zakupie innym forumkom i mnie też pomagano, ale kojarzyłam te dziewczyny, a ciebie nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kamimiki Re: Cubus Prośba ostatniej szansy... 12.02.11, 16:46 To by się zgadzało. Na forum raczej się nie udzielam. Byłam dość długo zarejestrowana, ale raczej przeglądałam tylko forum. Kiedyś zobaczyłam taki żakiecik na allegro, ale był używany i bałam się, że już spódniczki dobrze pod kolor nie dopasuję (ślady prania, albo że odcieniem się będzie różnił). Prosiłam męża abyśmy pojechali do Gdańska bo tam mimo wszystko mamy najbliżej, ale jak to facet - stwierdził, że po sam żakiecik i spódniczkę jechać to szaleństwo bo drugie tyle wydamy na paliwo...Mam koleżankę która od czasu do czasu jeździ do Poznania, ale tam podobno Cubusa zlikwidowali. No i tak myślałam, myślałam no i wymyśliłam, że może warto poprosić tu na forum. Tylko że wcześniej miałam login aniahania12 i haniakarolinka1 czy coś podobnego. A że mój mężuś ostatnimi czasy dużo szalał i ciągle instalował nowy system (bo coś mu tam wiecznie nie grało) to potem miałam problem żeby odzyskać hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Cubus Prośba ostatniej szansy... 12.02.11, 16:58 To napisz proszę jaki rozmiar i jaki kolor i jaka cena, Chyba będę jutro w Cubusie, ale rzadko tam bywam i nie kojarzę ciuchów więc jakbyś przybliżyła cenę, a najlepiej zdjęcie wrzuciła... Odpowiedz Link Zgłoś
kamimiki Re: Cubus Prośba ostatniej szansy... 12.02.11, 17:22 Dziękuję Odpisałam na PW Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Cubus Prośba ostatniej szansy... 13.02.11, 14:06 Niestety w Cubusie Bielsko-Biała w ogóle nie ma żakietów ani spódniczek, których szukasz, nie mogę pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
kamimiki Re: Cubus Prośba ostatniej szansy... 14.02.11, 21:02 Mimo wszystko dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Cubus Prośba ostatniej szansy... 14.02.11, 21:24 wrzuć tu fotki i podaj cenę; zastanawiam się tylko, czy to jest ciągle w sprzedaży, skoro na allegro są używane... Odpowiedz Link Zgłoś
kamimiki Re: Cubus Prośba ostatniej szansy... 15.02.11, 09:25 allegro.pl/piekny-zielony-welurowy-zakiet-cubus-rozm-36-i1405176287.html To coś takiego tylko dla dzieci, przepraszam, ale jakoś nie mogę znaleźć dziecięcego. Ale to ten sam krój, tylko w kolorze granatowym i rozmiar 128. Fajnie byłoby gdyby była jakaś spódniczka do kompletu, tylko rozmiar musiałby być mniejszy tak 122. A cenowo to chciałabym się w stówce zmieścić jeśli to możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 do kamimiki 15.02.11, 10:51 Podaj mi na priv swój nr telefonu, jest szansa że będę w Cubusie (Kraków) i jesli będzie coś takiego wisialo to zadzwonię i ustalimy rozmiar. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Cubus Prośba ostatniej szansy... 12.02.11, 15:41 A ostatnią szansę to dajesz forumkom żeby Ci kupiły te towary??? Supa Odpowiedz Link Zgłoś
kamimiki Re: Cubus Prośba ostatniej szansy... 12.02.11, 16:24 nie, to nie tak. nikogo nie obwiniam przecież że nie chce kupić. Chodzi tylko o to, że już wcześniej kilkakrotnie prosiłam o pomoc w zakupie i albo nikt nie odpowiada, albo tylko stwierdza, że tak są takie żakieciki i nic poza tym. Nie jestem rozżalona, tylko stwierdzam, że jak teraz się nic nie ruszy, to nie mam szans i muszę szukać innej drogi - nie poprzez forum. Chociaż Pani pewnie mieszka w dużym mieście i nie ma takich przyziemnych problemów jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
kamimiki Re: Cubus Prośba ostatniej szansy... 12.02.11, 16:28 A jeśli chodzi o temat, to tak zatytułowany, aby zwrócić uwagę - pomyślałam, że wcześniej musiałam pisać coś nie tak. No i widocznie podziałało, bo tylu wpisów nie było wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś