mk271 23.03.11, 13:24 aluminiową na 3 kołach dla chłopca w rozsądnej cenie na allegro tego mnóstwo ceny też zróżnicowane. cned do ok 50-60 zł. może ktoś ma sprawdzoną??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meggi79 Re: polećcie hulajnogę 23.03.11, 14:47 Wiesz co, ja bym nie kupowała na odległość, bo nie wszystkie będą pasowały Twojemu dziecku. Może np. nie byc regulowana czy mieć za szerokie raczki i cięzko będzie dziecku chwycić. Najlepiej iść do sklepu i niech maluch sam się przymierzy do niej, wtedy będzie najpewniej. Nam 2 lata temu babcia kupiła na urodziny i Kuba mało co na niej jeżdził, bo właśnie jakoś nie pasowała mu. Wiem,że teraz jest sezon na to i chyba w auchanie były jakies promocje ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
tucik Re: polećcie hulajnogę 24.03.11, 00:16 Moje dziecko od 1,5 roku jeździ na hulajnodze szwajcarskiej firmy MICRO. Zanim kupiłam hulajnoge przewertowałam wszystkie możliwe informacje dotyczące parametrów technicznych, przeanalizowałam stosunek jakości/ceny/czasu użytkowania. Wybrałam model maxi. I pomimo, że za hulajnoge dałam 430zł nie żałuję - wręcz przeciwnie, cały czas nie mogę nadziwić się jakości wykonania! Moje dziecko uwielbia jeździć na hulajnodze, a ten model to wydatek na lata, gdyż obciążenie max to 50 kg więc starcza naprawdę na długo. Wysokośc rączki także można regulować. Posiada kauczukowe kółka, z przodu 2 z tyłu 1. skręca się przez przenoszenie ciężaru z 1 strony ciała na 2, nie kręci się samą kierownicą. Model niezwykle solidny, bezpieczny, widzę, że jazda na niej to przyjemność; Nie kupuj byle czego- przecież chodzi o bezpieczeństwo dziecka! Odpowiedz Link Zgłoś
tucik Re: polećcie hulajnogę 24.03.11, 00:18 dodam, że moje dziecko ma niespełna 5 lat, często pożycza swoją hulajnogę dzieciom z podwórka i dostrzegam, że inne dzieci też bardzo lubią na niej jeździć Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek25 Re: polećcie hulajnogę 24.03.11, 07:36 moja cora smiga na aluminiowej dwukolowej i daje sobie swietnie rade. Tylko ona juz od poczatku uczyla sie dwoch kolkach, praktycznie odbylo sie bez upadkow. Kupilam jej ostatnio nowa, w tesco za 49zl, bo stara rozwalila O taka: Jest super, ma regulacje, sklada sie, kola kauczukowe. Ja polecam, moze sa tez w innych kolorach? Cena smieszna Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: polećcie hulajnogę 24.03.11, 08:08 mój ma mini micro - udało nam się kupić ją w decatlonie za 210 zł - zresztą dzięki info na forum - to jedyna hulajnoga którą mogę polecić. Mini micro jest do 20 kg. Ale zapytanie było o aluminiową - a o takich nie mam wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam Re: polećcie hulajnogę 24.03.11, 18:35 polecam z Decathlona, bdb wykonana, solidna Odpowiedz Link Zgłoś