ania_kryszcz 07.04.11, 17:51 Dziewczyny ,mój synek 8 miesiecy zaczyna raczkowac ale poniewaz w pokoju mamy panele i tylko na srodku lezy maly dywan to slizga się w rajstopkach. Co mu kupic albo co zakladac zeby sie nie slizgal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Do raczkowania. 07.04.11, 18:11 skarpetki antypoślizgowe co najwyżej Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Do raczkowania. 07.04.11, 18:15 skarpetki sterntaler a jak Ci nie szkoda kasy to rajstopki. Mamy skarpetki, sprawdzają się allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=sterntaler+raczkowania Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: Do raczkowania. 07.04.11, 18:16 moim zdaniem to zupelnie niepotrzebny wydatek. lada moment zrobi sie cieplo i bedzie zasuwal w samym body. ale jesli bardzo ci zalezy to wiem, ze sterntaler ma skarpetki, rajstopki i spodnie do raczkowania,a na allegro znalazlam tez jakies tansze spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: Do raczkowania. 07.04.11, 18:18 znaczy ten niepotrzebny wydatek to rajstopy lub spodnie. oczywiscie skarpetki bywaja przydatne . Odpowiedz Link Zgłoś
bunkowa Re: Do raczkowania. 07.04.11, 20:35 Może nakolanniki do raczkowania? Są na allegro i w sklepach internetowych. Jak jest zimno to naciągniesz na rajstopki a jak ciepło to z samym bodziakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: Do raczkowania. 07.04.11, 21:29 Delikatnie mówiąc, jest to zbędny gadżet, do kompletowania wraz z kaskiem do nauki chodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
simimi Re: Do raczkowania. 07.04.11, 21:40 Nic nie kupuj. Za miesiąc to już nie będzie dla niego żadnym problemem. Też mam same panele bez dywanów i synka w podobnym wieku jak ty. Na razie jeszcze nie raczkuje, ale pełza. Jak zacznie raczkować to nic nie kupię, bo pamiętam jak to było z raczkowaniem starszego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: Do raczkowania. 07.04.11, 22:49 skarpetki sterntaler sa ok, mam uzywam i polecam ale sa drogie widziałam prawie takie same, chyba polskie odpowiedniki po 13 zeta chyba skarpetki sa warte zakupu, ale rajstopki to zbedny wydatek jeszcze kilka dni i przestana sie małemu kolanka rozjezdzac zreszta, gdzies czytałam, ze w tych rajstpkach te gumowane nakolaniki sie przesuwaja i w sumie nie sa przydatne kup skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: Do raczkowania. 07.04.11, 23:11 skarpetki z absem zreszta to kwestia chwili zanim nie nauczy sie tak super raczkowac wiec inne bajery to zbedny wydatek. Ja tez mam panele w calym domu i syn bez zadnych dodatkow poradzil sobie Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Do raczkowania. 08.04.11, 00:25 my kupilisy skarpety antyposlizgowe dwustronnie podgumowane troche droga impreza bo 1 para to ok 26 zika ale jest to jakies wyjscie allegro.pl/sterntaler-skarpetki-do-raczkowania-19-22-17-18-i1540333271.html są też rajtuzy (mimo nazwy raczej sa to dlugie sparpety tez z absem na kolanach) ale cena 2 x skarpety: allegro.pl/k-sterntaler-rajtuzki-do-raczkowania-68-74-nowe-i1536810247.html calastrona z marka sterntaler (bo innej nie znalazlam ale tez i nigdynie szukalam) tu: allegro.pl/listing.php/search?string=sterntaler+raczko*&category=0&sg=1&order=t Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Do raczkowania. 08.04.11, 08:51 moja raczkowała w zwykłych spodniach. Nie dziwie sie, że sie slizga w tcyh okropnych rajstopach, w bawełnianych spodniach nie bedzie, a juz na pewno nie w takich letnich lniano-bawełnianych Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.zmija Re: Do raczkowania. 08.04.11, 09:38 moje dziecko 7,5 miesieczne radzilo sobie z raczkowaniem zarówno na panelach jak i na płytkach i to i w rajstopach i w spodniach. Tak wiec- Twoje również da sobie rade, kwestia czasu i wypracowania techniki. Odpowiedz Link Zgłoś