Dodaj do ulubionych

tchibo sklep internetowy - przecena

15.04.11, 11:48
są jeszcze np. piżamki dziecięce z krótkim rękawkiem po 20 zł, strój kapielowy z ochrona UV 40 zł, komplet instrumentów muzycznych za 40 zł, koszulki polo 3pack za 25 zł, czapka z daszkiem z ochroną UV 14 zł i sporo innych
własnie dostałam maila i zakupiłam kilka rzeczy smile
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: tchibo sklep internetowy - przecena 15.04.11, 12:55
      no pięknie...żyłam sobie w błogiej nieświadomości i cała szczęśliwa, że jakieś nadwyżki mi w tym miesiącu na koncie zostaną a tutaj z nadwyżek nici...no cóż nie mogłam się oprzeć-tyle fajnych rzeczy w dobrych cenach-żal nie zamówić...
      • kina1 Re: tchibo sklep internetowy - przecena 15.04.11, 15:21
        kropka a co zamówiłaś? ja na razie tylko instrumenty i dla chłopaków nic nie widzę fajnego. Szkoda, że piżamek nie ma
        • kina1 Re: tchibo sklep internetowy - przecena 15.04.11, 15:22
          Sorki, to do słonka było
          • mama_pyzuni Re: tchibo sklep internetowy - przecena 15.04.11, 18:22
            Ta wyprzedaż te strony głównej jest już od tygodnia, zamówiłam wtedy i piżamki chłopięce, i 3 paki koszulek dla chłopców, topy dla córki, bermudy chłopięce.
            A dziś poszło kolejne zamówienie smile Bermudy w kratkę dla synków i piżamy letnie dla córki i dla mnie (lepiej pasują na mnie rzeczy z kolecji dziecięcej w rozmiarze 158/164 niż 36 z kolekcji damskiej sad ) i okulary przeciwsłoneczne.
            • janka39 Re: tchibo sklep internetowy - przecena 15.04.11, 22:29
              wczoraj przyszla do mnie paczka - min z trojpakiem koszulek chlopiecych - odsylam... kolory jakies takie nie bardzo, no i bawelna szmatlawa
              Bermudy tez kupilam - dzis te w kratke, porownam i jedne chyba wroca do sklepu.
              Napalilam sie tez na bialy tiszert z rysunkiem twarzy (dla siebie), Udalo mi sie kupic, ale... kolejna wtopa. na rysunku twarzy (czarnym) sa jakies srebrne dodatki - nie widzialam tego na zdjeciu, a bardzo nie lubie takiego bazaru...
              Generalnie to chyba jakies czyszczenie magazynow jest wink
              no ale ceny atrakcyjne
              • cortinka Re: tchibo sklep internetowy - przecena 16.04.11, 10:58
                janka39 napisała:

> wczoraj przyszla do mnie paczka - min z trojpakiem koszulek chlopiecych - odsyl
                > am... kolory jakies takie nie bardzo, no i bawelna szmatlawa
                > Bermudy tez kupilam - dzis te w kratke, porownam i jedne chyba wroca do sklepu.
                > Napalilam sie tez na bialy tiszert z rysunkiem twarzy (dla siebie), Udalo mi si
                > e kupic, ale... kolejna wtopa. na rysunku twarzy (czarnym) sa jakies srebrne do
                > datki - nie widzialam tego na zdjeciu, a bardzo nie lubie takiego bazaru...
                > Generalnie to chyba jakies czyszczenie magazynow jest wink
                > no ale ceny atrakcyjne

Piszesz o tym trzypaku t-shirtów za 25ł? Poniżej link:

www.tchibo.pl/Koszulki-3-sztuki-dla-duzych-dzieci-p200005861.html
        • slonko1335 Re: tchibo sklep internetowy - przecena 15.04.11, 22:38
          instrumenty, czapki z daszkiem, bluzki w trzypakach, kilka bluzek dla siebie no i szkoda mi strasznie było piżamek...
          • kinga_owca Re: tchibo sklep internetowy - przecena 16.04.11, 09:33
            ja się załapałam na piżamki 98/104 ale mimo, ze "kupiłam" też piżamki 110/116 to przyszedł mi dziś mail, ze juz nie ma
            • malowanka06 Re: tchibo sklep internetowy - przecena 16.04.11, 11:50
              Ja mam tak samosad kupiłam piżamkę 134/140 a dziś meil, że nie ma;/
    • eesti_2005 Re: tchibo sklep internetowy - przecena 16.04.11, 00:34
      A czy któraś z Was widziała/macała te czapki z daszkiem? Jaka jest ich jakość?
      Za 14zł kupiłabym bez wahania, ale te 12zł za przesyłkę... sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka