Dodaj do ulubionych

Prośba o zakup w H and M

28.04.11, 12:36
Dzisiaj stała się tragedia...hm. Ukradli ulubiony T-shirt mojemu synowi z linki z praniem i wiem że będzie płakał jak się dowie, bo to pierwsza rzecz która sam wybrał i kupił.

Która dobra duszyczka mogłaby kupić mi go w H and M?
Nie mogę tej koszulki znaleść ani na polskiej ani na niemieckiej strone tego sklepu.Kupiliśmy ją będąc w Poznaniu na zakupach ale tu gdzie mieszkamy nie ma jeszcze HM, będzie za rok dopiero budowany.

Chodzi o biały t-shirt z psem w okularach i chyba z czapką który nie wiem jak to się mówi trzyma ręce na płytach chyba winylowych i robi różne efekty muzyczne. Koszulka jest z krótkim rękawem, ma srebrne jakby cętki i jest troche turkusu. Pies jest naklejony....taki naturalny, a nie taki komiksowy. Potrzebuje rozm. 140-146. Kosztowała cos około 25zł.
Kupiliśmy ja 9 kwietnia więc moze jeszcze będą.

Bardzo proszę o pomoc smile
Obserwuj wątek
    • tempera_tura Re: Prośba o zakup w H and M 28.04.11, 12:58
      Nie widziałam takiej ale bede dziś pewnie przechodzić obok H&M to zajrze. Wyslij mi na maila numer telefonu, nie chce zebys miała potem kilka.....
    • maaszymka Re: Prośba o zakup w H and M 28.04.11, 13:19
      Bede dziś w hm- jeśli nadal aktualne to wyslij numer tel na gazetowy. Jak znajde bede dzwonić.
      • vanilka89 Re: Prośba o zakup w H and M 28.04.11, 14:00
        Za godzine jade do h&m, jak bedzie to Ci kupie. Możesz podac tel na gazetowy to zadzwonie, czy jeszce jest potrzebny wink
    • johana75 Re: Prośba o zakup w H and M 28.04.11, 16:05
      Wysłałam Wam nr.tel. na maila, nie wiem czy nie zapóźno bo nie mogłam wcześniej zajrzeć tutaj.
      Zanalazłam fotkę:

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/lj/kc/mqws/Tko8MNbBLbNEsJBQvX.jpg

---
      Sorki za pisownię ale mam rękę w gipsie...
      • vanilka89 Re: Prośba o zakup w H and M 28.04.11, 16:55
        Hej, niestety nie było takiej koszulki.
        • johana75 Re: Prośba o zakup w H and M 28.04.11, 18:37
          Kurcze...chyba juz wykupione...no cóż może w innym mieście będą.
          • anicaf Re: Prośba o zakup w H and M 28.04.11, 21:46
            Hej! będę w sobotę w Gdańskim H&M, może będzie. napisz skąd jesteś i podaj numer na gazetowy
            Anka
            • vanilka89 Re: Prośba o zakup w H and M 29.04.11, 08:02
              Jeśłi dalej aktualne, to w sobote bede jeszcze w bielsku w h&m to zobaczę.
              • ewa.lisiak Re: Prośba o zakup w H and M 29.04.11, 08:50
                Hej, znalazłam taką na Allegro, ale rozmiar większy. Jak chcesz to wpisz H&M biała DJ. BULDOG r. 146/152 . Może spytaj sprzedawcy czy będzie miał mniejszy (jeśli w sklepie Ci nikt nie znajdzie).
                • emma_me Re: Prośba o zakup w H and M 29.04.11, 11:02
                  napisz czy kupisz na allegro czy nie. Będę dziś w promenadzie w Warszawie smile
                • johana75 Re: Prośba o zakup w H and M 29.04.11, 15:20
                  ewa.lisiak napisała:

> Hej, znalazłam taką na Allegro, ale rozmiar większy. Jak chcesz to wpisz H&M bi
                  > ała DJ. BULDOG r. 146/152 . Może spytaj sprzedawcy czy będzie miał mniejszy (je
                  > śli w sklepie Ci nikt nie znajdzie).

Dzięki Ewa ale odkąd mnie oszukali na All to juz więcej nic tam nie kupie, nie mam tam nawet konta.
    • tanika01 Re: Prośba o zakup w H and M 29.04.11, 12:45
      prześlij mi nr telefonu na gazetowego. Dziś lub jutro będę w H&M, jeśli by był to bym Ci kupiła
    • moyyra Re: Prośba o zakup w H and M 29.04.11, 14:08
      i jak akcja poszukiwania psiaka??
      trwa czy zakonczona ??

u siebie w Rz znalazłam 1 szt w rozmiarze 146/152 za niecałe 20 zł

poprosiłam, zeby odłozyla - wisi i czeka na decyzję smile

• johana75 Re: Prośba o zakup w H and M 29.04.11, 14:54
        Akcja jeszcze trwa wyśle wszystkim maila.
      • johana75 moyyra napisałam na gazetowy. 29.04.11, 15:02

• johana75 Re: Prośba o zakup w H and M 29.04.11, 15:08
        Fajnie że odłożyłaś, wiesz co kup ją, bo to jest jeden rozm. większy niż miał, a lepiej za duża niż żadna.Wyślij mi numer na gazetowego to umówimy się co do wysyłki smile Dziekuje
        • johana75 Odwołam akcję jeśli moyyra potwierdzi zakup. 29.04.11, 15:11
          Dziękuje wszystkim za pomocsmile
          • johana75 WAŻNE! 29.04.11, 23:47
            Moyyra ma mi kupic jutro ta koszulke jesli będzie nadal odłożona więc czasowo odwołuje akcję.
            Jeśli koszulka byłaby sprzedana to napiszę że jeszcze szukam smile

Jutro do godz. 16-ej nie mam dostępu do neta.
    • johana75 Koszulka zakupiona. Dziękuje wszystkim :) 30.04.11, 16:21

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka