oliwkap 08.05.04, 20:34 Pisałas o swoim Atlantico "Było" - czyli już sprawa nie aktualna? ((( Chyba mnie jeszcze wtedy nie było na forum niestety (( az mnie serce boli, że taka okazja przeszła mi koło nosa (( Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: do Coronelli :) 08.05.04, 20:39 Hej, z tego co wiem (coronella chyba o tym tu pisala), to tego atlantico dosc szybko juz nie bylo. A nie zdecydowalas sie koncu na tego z allegro? Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkap Re: do Coronelli :) 08.05.04, 20:50 Hej Pinik! Coronella napisała, ze nie było zainteresowania jej wózkiem, więc pomyślałam, ze być moze (choć to malo prawdopodobne) jeszcze go ma, a z pewnością był w lepszym stanie niz ten na Allegro, bo mniej używany. Nadal licytuję tego Altantico i nadal moja oferta jest najwyższa, licytacja kończy sie jutro o 12 w południe. Już mam pomysł na tę dziurke w koszu i porysowany pałąk, więc jezeli wygram, to będzie ok. Dzięki za wszystko! Masz u mnie duuuużą pyszną kawe. Zapraszam! Daj znać, gdybyś wybierała sie w Karkonosze Udało mi si wstawić zdjęcie. Oto mój szkrab, gdy miała 3 miesiące. W sumie nic się do dziś nie zmieniła, tylko trochę się wydłużyła foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=1&id=20870&zid=257421&r=1 Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do Coronelli :) 08.05.04, 20:56 cos mi sie to Twoje zdjecie nie otwiera... ten palak (i kosz pewnie tez) mozesz napewno zamowic u dystrybutora PP (plastikowe czesci przynajmniej w Niemczech nie sa takie drogie). a jaki pomysl ty mialas? dzieki za zaproszenie, ale narazie nie wybieram sie w "Twoje strony". Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkap do Pinik 08.05.04, 21:07 Nie wiem, czemu Ci sie zdjęcie nie otwiera. Mi wskakuje bez problemu. Napisz, co wiszisz, po kliknięciu na link. Moze coś źle zrobilam. Kosz jest czarny i nie będzie problemu z kupnem łatki samoprzylepnej. Pałąk mozna obszyć, tylko, tak teraz się zastanawiam, czy materiał nie będzie jeździł z lewej strony na prawą? Coś wymyslę, jak już bede miała wózek w domu. Najlepiej, gdyby mi się udało kupić nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: do Coronelli :) 08.05.04, 21:10 hej hej niestety, ten wózeczek juz jest sprzedany. Nie był mój. W naszej lokalnej gazecie znalazłam ogłoszenie, zadzwoniłam, dowiedziałam sie, a ponieważ ten wózek jest chwalony, napisałam w poście. I troszkę zdziwiona byłam, że nikt nie był zainteresowany. 500 zł to chyba rozsądna cena ) No ale trudno Jeśli dobrze pamietam, wózek pochodził z rodzinnych stron Pinik, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkap Re: do Coronelli :) 08.05.04, 21:12 A to to Altantico oliwkowe od "marketingu charytatywnego"? Podobnie jak Pinik, zapraszam na kawę, gdybyś przypadkiem była w Karkonoszch. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: do Coronelli :) 08.05.04, 22:05 Tak, to to, chociaz ja do tej pory nie rozumiem aluzji. Coś złego w tym, że napisałam? Ogłoszenie było przez 3 tygodnie, i co tydzień pisałam Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkap Re: do Coronelli :) 08.05.04, 22:14 Kiedy pierwszy raz przeczytala odpowiedź "charytatywną" , nie wiedziałm, o co chodzi. Do głowy mi nie przyszło, ze ktoś może negatywnie potraktować Twoje dobre chęci. Jak juz Ci pisałam, nie przejmuj się tym. A nie załapałam od razu, że to chodzi o ten wózek, bo wcześniej pisałaś, ze kosztował 550 zł. Pozdrawiam! Trzymaj kciuki za moją aukcję. Oto link, do Atlantico, który licytuję: allegro.pl/show_item.php?item=24699006 mam nadzieję, ze nie będę żałować i ze wózek wygląda w rzeczywistości, jak na zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: do Coronelli :) 08.05.04, 22:17 Trzymam!! Już od dawna obserwuję aukcje!! Będziesz z wózka zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś