Dodaj do ulubionych

Próbki mleka.

25.05.11, 18:47
Wiecie czy jest mozliwosc dostania czy kupienia jakos próbek mleka modyfikowanego.
Karmie piersia powoli chce odstawiac i dlatego testujemy rózne mleka ale drogo wychodzi kupowanie i zuzycie na 1 porcje bo małemu nie smakuje albo ma uczulenie.
Obserwuj wątek
    • mea8 Re: Próbki mleka. 25.05.11, 19:23
      Swojego czasu mialam tego pelno, roznych firm, wszystko wyrzucalam bo moi synowie mieli skaze bialkowa. Ale skad ja to mialam, hmmm??? Chyba z tych paczek reklamowych, ktore w szpitalu po porodzie dostawalam. Pozniej tez chyba przychodzily te probki ppoczta. Popytaj pediatre czy nie ma przypadkiem, wiem ze czesto dostaja od przedstawicieli, moze napisz pare maili do producentow czy nie wysylaja.
      • emma6666 Re: Próbki mleka. 25.05.11, 20:44
        ZAdzwoń na infolinię nutricii, można zamówić paczkę z próbkami, jest wśród nich bebiko 2.
        Hipp nie wysyła, nestle wysyłało a potem przestało
      • malgosiek2 Re: Próbki mleka. 25.05.11, 20:44
        Spróbuj popytac i pochodzić po przychodniach rodzinnych.
        Ja pracuję akurat w przychodni i właśnie firmy zostawiają nam "jednorazówki" czyli próbki mlek.
    • armaiti1 Re: Próbki mleka. 26.05.11, 08:47
      Jak chcesz, to mogę ci wysłać próbkę mleka NAN PRO2, a jak dobrze poszukam, to może znajdę jeszcze jakieś. Od 4 miesięcy dostaję próbki różnych produktów, których nie używam, bo karmię piersią. Jeśli chcesz, to wyślij swój adres na maila gazetowego.
    • aurinko Re: Próbki mleka. 26.05.11, 09:31
      Mogę Ci wysłać próbki Gerbera ale to jest "2" po 6 mcu życia. Mi - mam nadzieję - nie przyda się, ważność jest chyba do października, na pewno ważne przez całe lato, bo sprawdzałam czy warto trzymać dla mojego malucha tak na wszelki wypadek. Jak coś to pisz na gazetowy.
    • kropkaa Re: Próbki mleka. 26.05.11, 10:13
      Kiedyś farmaceutka w aptece mnie zagadnęła, czym karmię dziecko, bo mają dużo próbek i może mi dać. Ponieważ nie chciałam, nie mam pojęcia jakie to były firmy. Apteka przy prywatnej sieci przychodni, nowa i ładnie wyglądająca, ale może i do starych za winklem też zachodząwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka