Dodaj do ulubionych

Kappahl - wyprzedaż 2 za 1

15.06.11, 14:46
Wydawalo mi się, że takie akcje zaczynają się smsami, ale w tym roku jest chyba inaczej. W Kappahl Plaza Kraków cała wyprzedaż dziecięca (na dorosła nie patrzylam, ale może też) jest w promocji 2 za 1, czyli bierze sie dwie przecenione rzeczy i płaci za droższą.
Duży wybór, zwlaszcza dla małych dziewczynek. Dla chłopców jak zwykle posucha, a dla 3-letnich prawie nicsad Kupiłam tylko dwie bluzki Kaxs z długim rekawem, wyszły po ok 15 zł każda. Na pewno warto zajrzeć.
Obserwuj wątek
    • malami34 Re: Kappahl - wyprzedaż 2 za 1 15.06.11, 16:17
      Do kiedy?
      • malwina79 Re: Kappahl - wyprzedaż 2 za 1 15.06.11, 16:20
        Ja tez się dziś nie obłowilam. Byłam w Bonarce i też kupiłam tylko 2 bluzki z długim rękawem ( moje wyszły po 9,9zł)
    • fifiak Manufaktura Łódź 15.06.11, 18:15
      Dzwoniłam i tylko wyprzedaż 2 za 1 dotyczy akcesoriów, skarpet i bielizny wszystko z działu dziecięcegosad Pani powiedziała, że sklepy ustalają to indywidualnie.
    • pia_ Re: Kappahl - wyprzedaż 2 za 1 15.06.11, 18:22
      Ja kupowałam wczoraj w tej akcji dwie sukienki tzw eleganckie na chrzest na 74 i 80. Na Bielanach Wrocławskich były po 30 zł, a dzisiaj w Magnolii po 49 zł, więc róznica spora. Ponoć każdy sklep ustala ceny indywidualnie sad. A sukieneczki boskie, wyszły po 15 zł za szt (len + mięciutki tiul).
      • jusstinna Re: Kappahl - wyprzedaż 2 za 1 15.06.11, 19:10
        W Rzeszowie na maluszkach przecenionych mnóstwo rzeczy, większość po 15 zł, więc 1 ciuszek wychodzi 7,50.
        W tej cenie jest np, dwupak piżamek.
        Obkupiłam małego w bodziaki, spodenki, sweterki z serii newbie oraz kurtki, spodnie, bodziaki, piżamki kaxs.
        Dla małych dziewczynek nie widziałam nic ciekawego.
        Inne działy mnie nie interesowały, więc nie wiem.
    • izi_7 Re: Kappahl - wyprzedaż 2 za 1 16.06.11, 08:45
      też wczoraj zobaczyłam w KappAhlu napisy 2 za 1. U nas (w Trójmieście) były informacje, że promocja dotyczy artykułów z działu dziecięcego. Wykorzystałam okazję i kupiłam córce dwie kurtki-wiatrówki (były po 69,90, więc wyszły mi po 35 za sztukę smile ). Poza tym kupiłam też chyba 6 czy 8 bluzeczek na długi rękaw. Większość na 122/128 Kax-a dla córki. Ma już kilka podobnych i fajnie się noszą. Dwie dostał też synek na 98/104 - ale tu już nie Kaxs, tylko inne, w tym jedna taka podwójna - bluzka na długi i na to t-shirt - b. fajna smile Wszystkie bluzeczki wyszły w granicach 7,50-15 pln za sztukę. Kupiłam też kilka par fajnych skarpetek po 3pln za sztukę. Nic ciekawego nie było jeśli chodzi o spodnie, spódniczki, sukienki itp. Ale tak czy siak jestem zadowolona smile
      • monna16 Re: Kappahl - wyprzedaż 2 za 1 16.06.11, 14:43
        izi_7 a w którym sklepie byłaś? Ja do najbliższego sklepu mam 70km i wybieram się dopiero w sobotę (Matarnia, ew. Klif). Muszę obkupić dzieciaki na lato i jesień bo szafy świecą pustkami uncertain Widziałaś może kurtki dla chłopców WOXO?
        • ywonkaa Re: Kappahl - wyprzedaż 2 za 1 16.06.11, 15:01
          Byłam dzisiaj w GD we Wrocławiu i Panie poinformowały mnie ,że ta promo była do wczorajsad
          Dzisiaj dostałam SMSa, że 20% od obniżonej ceny. No to wyszłam obrazona, że tak mnie w konia zrobili i nic nie kupiłam smile
          Za to obok w Tatuum sie obkupiłam, bo przecież zaoszczędziłam w KappAhlu.
        • izi_7 Re: Kappahl - wyprzedaż 2 za 1 16.06.11, 22:29
          byłam w Matarnii i na Manhattanie. W Matarnii upolowałam kurtki dla córki. Po moich zakupach została chyba jedna duuuża wiatrówka, dwie kurteczki czarne na zamek, takie coś ala windstoper - jedna na 128, córce się podobała, ale była nieduża jak na ten rozmiar, dla córki taka na styk i stwierdziłam, że pochodzi w niej chwilę i wyrośnie. Druga taka windstoperowa była trochę większa, ale córce się nie podobała, więc nie mierzyliśmy. Były też jakieś pojedyncze dziewczęce ciemne kurtki, ale fasonami mi nie pasowały, więc nie patrzyłam dokładnie na rozmiar. Dla synka (patrzyłam tak od 98 w górę) żadna kurtka mi w oko nie wpadła. W sprawie Woxo nie mam pewności, ale wydaje mi się, że jakieś dla nastolatków wisiały i nie miały pomarańczowych cen (czyli tych obniżkowych). Były jeszcze niedobitki wiatrówek kaxsa za 100pln, ale żadna mi nie pasowała dla synka, bo albo małe albo kolor nie ten itp. No i promocja 2 za 1 niestety chyba już się skończyła.
          • ap77 Warszawa Arkadia 17.06.11, 18:00
            wyprzedaz + dodtakowo -19 % dla posiadaczy smsa. Kupilam bokserki dla meza i bluzeczki dla synka (bardzo fajne z dinozaurem z Toy Story, byly tez z Carsami), duzo pizamek po 20-30zl. Bardzo duzo wiatrowek, ale dla starszych dzieci! Dla siebie nic nie znalazlam. Ale i tak warto sie wybrac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka