aurinko
30.07.11, 00:32
Odnoszę wrażenie, że tylko mnie rozczarował ten sklep, wszędzie same ochy i achy a ja jestem niezadowolona.
Zamówiłam 3 pary butów z ich internetowego sklepu, kilkakrotnie próbowałam zapłacić poprzez płatności online, niestety nie udało się (nie wiem czy z winy błędów na stronie Maragi czy z winy serwisu płatności), dziś z samego rana zadzwoniłam pod podany numer na stronie (ten od sklepu internetowego), facet, który odebrał obiecał wysłać mi na maila numer konta. Zaznaczyłam mu, że to pilne bo w niedzielę wyjeżdżam i chcę mieć płatność za sobą. Chwilę później wysłałam jeszcze maila z prośbą o numer konta powołując się na rozmowę telefoniczną. Do wieczora nie uzyskałam żadnej informacji ani numeru konta, oczywiście po 16.00 nie było już po co dzwonić, w soboty nie pracują. Zalogowałam się do swoich zakupów i co się okazało - z mojego zamówienia zniknęły 2 pary butów, została jedna i to w sumie ta, na której najmniej mi zależy, brak jakiejkolwiek informacji o wycofaniu tych butów z mojego zamówienia, nie ma info ani w historii zamówień ani w mailu. Przez tel. wcześniej też mnie nie poinformowano o częściowym wykasowaniu zamówienia (podawałam dane i nr zamówienia). Przypuszczam, że gdybym nie zerknęła do zamówienia to pewnie nigdy bym się nie dowiedziała o usunięciu zamówionych butów. Ciekawa jestem, kiedy sklep powiadomi mnie o częściowym wykasowaniu zamówienia i kiedy otrzymam maila z numerem konta, chociaż w tej chwili lekceważące podejście do klienta skutecznie wyleczyło mnie z chęci zakupów w sklepie Maragakids.
No, to się wygadałam a teraz "idę" szukać innych butów dla dziecka.