Dodaj do ulubionych

sluchowiska/audiobooki

23.08.11, 14:52
Drogie emamy,
szalenie nie podobaja mi sie audiobooki tak zwyczajnie czytane, chcialaym kupi cos w stylu sluchowiska radiowego z bajkami, wiecie, odglosy skrzypiacych drzwi, lasu, ptakow, zwierzat, chlupania wody....Czy ktos cos poleci????
Dziekuje z gory
Obserwuj wątek
    • donnasanta Re: sluchowiska/audiobooki 23.08.11, 15:21
      Nie interesuja? tylko sex interere?
      • mama_kotula Re: sluchowiska/audiobooki 23.08.11, 15:35
        Jedyny zjadliwy audiobook-słuchowisko, które mi na myśl przychodzi, to Narrenturm Sapkowskiego.

Poza tym przychodzą mi do głowy jedynie adaptacje powieści Chmielewskiej, które w postaci słuchowiska są kompletnie niestrawne (nie jestem w stanie znieść, jak postaci wypowiadają w formie monologów kwestie narratora "oo, widzę jak X idzie do stołu... patrz, jak jego płaszcz powiewa na wietrze" (etc).
    • melmire Re: sluchowiska/audiobooki 23.08.11, 15:31
      Seks jest jak najbardziej interesujacy, ale zeby nie bylo - na chomiku sluchowisc od groma i troche, dla dzieci i dla doroslych (teatr polskiego radia min)
    • poli_0 Re: sluchowiska/audiobooki 11.09.11, 21:05
      witaj,
      dla mnie rewelacyjnym audiobookiem "z odgłosami" jest "jeden smok i cały rok" - 24 opowiadania Małgorzaty Strękowskiej-Zaremby. Czyta Anita Sajnóg - super interpretuje przeróżne głosy z puszczy ... a przede wszystkim smoka Fifcia i jego gadający Ogon. Są i skrzypiące drzwi, i potok, i bzyczenie, las, odgłosy zwierząt wszelakich - moje dzieciaki uwielbiają. Bardzo fajnie się słucha! Nawet dorośli nie nudzą się podczas słuchania - więc idealne do samochodu - kierowca nie zaśnie !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka