Dodaj do ulubionych

Prezent dla 4-latki

29.08.11, 12:54
Jakie warte uwagi zabawki polecacie? Cena do ok.200zł.
Obserwuj wątek
    • blizniaki14 Re: Prezent dla 4-latki 29.08.11, 14:10
      Zależy czym lubi się bawić smile
      lalka (dzidzia) z wózkiem
      duży zestaw ciastoliny
      domek dla lalek
      klocki lego
      zestaw LPS

trudno wybrać, jak się nie wie nic o dziecku
      Moja córcia ma 4,5 i lubi wiele zabawek
      A najbardziej lubi się przebierać w stroje księżniczek, wróżek, baletnic lub czarownic smile
    • sinceramente Re: Prezent dla 4-latki 29.08.11, 14:32
      W mojej czterolatce lalki i akcesoria nie wzbudzają żadnego zainteresowania. Tak samo stroje księżniczek itp. (choć różowy oczywiście kocha).

Najbardziej lubi zwierzaki i zestaw lekarski jest u nas zestawem weterynarza :p

Z takich większych zabawek, to też polecam duplo - moja na gwiazdkę już zażyczyła sobie klinikę duplo.

Poza tym bardzo dużo czasu zajmują jej różne prace plastyczne, więc nieustannie kupujemy różne typy kredek, flamastrów zwykłych i z brokatem, farb, nożyczek (zwykłe i ozdobne), stempelków i szablonów

Jeśli czterolatka nie ma to świetny jest znikopis tomy, można na nim rysować nawet drobne elementy.

Dla czterolatki świetne będą też gry egmontu: pędzące żółwie lub re re kum kum.
      • symona Re: Prezent dla 4-latki 29.08.11, 14:52
        Nad lego też się zastanawiałam ma już ich trochę ale Lego nigdy za wiele smile.Ciastolina odpada bo jako dodatek kupiłam już mniejszy zestaw piaskoliny.Gry raczej też.Nikłe zainteresowanie nimi.Właśnie stąd mój problem może znacie jakieś ciekawe nowości??Znikopis ma zwykły
        • scarlett74 Re: Prezent dla 4-latki 30.08.11, 07:56
          a może taką tablicę dwustronną ,z jednej strony taka szkolna na kredę, z drugiej na pisaki zmazywalne , a w srodku rulon na ''normalne'' rysowanie plus do tego akcesoria,co by od razu można zaszaleć.Ja kupowałam taka w ikea, dziewczynka(tez 4 latka),została małą malarką.
          • karinaxy80 Re: Prezent dla 4-latki 30.08.11, 11:24
            a może OGROMNY ZESTAW RUN RUN ZHU ZHU PARK GARAZ TUNEL , koszt ponad 150 zł. My kupiliśmy swojej córci , ale ona ma 3 latka i stwierdziliśmy, że za wcześnie...Schowam ten cały zestaw i dam jej za roksmile)) Poza tym powiedziała nam, że ona chciała prawdziwego chomikasmile))))
    • saszanasza Re: Prezent dla 4-latki 30.08.11, 11:50
      ja kupiłam swojej 3 latce to: www.pandatoys.com.pl/chatka-lili-p1446e1446.html
      mam nadzieję że ta zabawka zajmie ją przez dłuższy okres czasusmile
      • madagalia Re: Prezent dla 4-latki 30.08.11, 16:31
        Klocki: lego duplo lub nawet już zwykłe, clics, superstructs, magnetyczne geomag.
        Gry: do wyboru do koloru, planszowe, zręcznościowe, pamięciowe, logiczne .
        Układanki/mozaiki
        Domek ze zwierzątkami czy laleczkami. My kolekcjonujemy Sylvanian families.
        Kuchnia itp.: produkty spożywcze (na rzepy są świetne), naczynia.
        • dorga1 Re: Prezent dla 4-latki 30.08.11, 17:39
          A może jakąś szkatułkę z lusterkiem i dodatkowo biżuterią. Moja właśnie dostała taki zestaw na 4 urodziny. Jeżeli lubi naklejać to można połączyć jedno z drugim i kupić jej zestaw firmy Orb Factory. Co prawda napisane, że to dla dzieci od 5+, ale moja 3latka sobie z tym poradziła.
          • cyrkonia11 Re: Prezent dla 4-latki 28.11.11, 21:35
            jeśli mogę komuś coś doradzić. u nas super sprawdziła się pianka do lepienia cobi mój syn dostał. teraz mam zamiar kupić siostrzenicy magiczne zoo. już wiem, że będzie zadowolona big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka