Dodaj do ulubionych

Jakość Stradivarius

31.08.11, 16:53
Oglądałam w necie długą, beżową, zimową kurtkę Stradivarius i zastanawiam się jaka jest jakość ich ubrań. Jakoś nie mam odwagi wejść do sklepu stacjonarnego bo wydaje mi się, że są tam ubrania dla nastolatek. Może się mylę?
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: Jakość Stradivarius 31.08.11, 17:24
      No co ty. Tam i nastolatka coś znajdzie i stateczna stylowa kobieta smile
      Potrafią mieć perełki w swoich kolekcjach, wiec jak Ci sie podoba to kupuj. Często widzę, że mają ciuchy sezon za Zarą. To co było wiosna/lato w zarze teraz leży w Stradivariusie (np. sławetne kolorowe marynarki) W końcu te dwie marki i Bershka to jedna firma. Więc towar lata ze sklepu do sklepu...
    • kanna Re: Jakość Stradivarius 31.08.11, 17:57
      Nie mam pojęcia jaka jakość, ale zawsze możesz wejśc do sklepu po pozorem szukania kurtki dla kuzynki/córki/wnuczki co ma podobna sylwetke jak Ty big_grin
      • koala0405 Re: Jakość Stradivarius 31.08.11, 20:19
        Taka stara to ja nie jestem /odmładza mnie 15 mies. synek/. Kurtka o której pisałam jest na allegro więc o zobaczeniu "na żywo" nie ma mowy ale na pewno nie jest z nowej kolekcji.
        • malwina79 Re: Jakość Stradivarius 31.08.11, 20:36
          Jesli chodzi o jakość to jest dokładnie taka jak w całym Inditexie, można trafić na perełkę, a można się "przejechać" smile Zresztą to chyba wszystkich sklepów dotyczy wink
          • lolapalola Re: Jakość Stradivarius 31.08.11, 21:12
            Ja sie przejechalam na kurtce dla corki pochodzila pol jesieni i doslownie rozlazla sie w szwach przed 1 praniem wiec juz nie kupuje ani w St.ani w zara i bershka ani oysho bo bielizne maja tylko ladna ale strasznie szybko sie zeszmaca uncertain
            • niektorymodbija Re: Jakość Stradivarius 31.08.11, 22:22
              Mam plaszcz S. i nie narzekam (po dwoch sezonach). Dla lubiacych teorie spiskowe - nie byl kupowany w Polsce, wiec nie wiem jak z jakoscia ubran na naszym terenie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka