koala0405 31.08.11, 16:53 Oglądałam w necie długą, beżową, zimową kurtkę Stradivarius i zastanawiam się jaka jest jakość ich ubrań. Jakoś nie mam odwagi wejść do sklepu stacjonarnego bo wydaje mi się, że są tam ubrania dla nastolatek. Może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_1980 Re: Jakość Stradivarius 31.08.11, 17:24 No co ty. Tam i nastolatka coś znajdzie i stateczna stylowa kobieta Potrafią mieć perełki w swoich kolekcjach, wiec jak Ci sie podoba to kupuj. Często widzę, że mają ciuchy sezon za Zarą. To co było wiosna/lato w zarze teraz leży w Stradivariusie (np. sławetne kolorowe marynarki) W końcu te dwie marki i Bershka to jedna firma. Więc towar lata ze sklepu do sklepu... Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Jakość Stradivarius 31.08.11, 17:57 Nie mam pojęcia jaka jakość, ale zawsze możesz wejśc do sklepu po pozorem szukania kurtki dla kuzynki/córki/wnuczki co ma podobna sylwetke jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
koala0405 Re: Jakość Stradivarius 31.08.11, 20:19 Taka stara to ja nie jestem /odmładza mnie 15 mies. synek/. Kurtka o której pisałam jest na allegro więc o zobaczeniu "na żywo" nie ma mowy ale na pewno nie jest z nowej kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Jakość Stradivarius 31.08.11, 20:36 Jesli chodzi o jakość to jest dokładnie taka jak w całym Inditexie, można trafić na perełkę, a można się "przejechać" Zresztą to chyba wszystkich sklepów dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
lolapalola Re: Jakość Stradivarius 31.08.11, 21:12 Ja sie przejechalam na kurtce dla corki pochodzila pol jesieni i doslownie rozlazla sie w szwach przed 1 praniem wiec juz nie kupuje ani w St.ani w zara i bershka ani oysho bo bielizne maja tylko ladna ale strasznie szybko sie zeszmaca Odpowiedz Link Zgłoś
niektorymodbija Re: Jakość Stradivarius 31.08.11, 22:22 Mam plaszcz S. i nie narzekam (po dwoch sezonach). Dla lubiacych teorie spiskowe - nie byl kupowany w Polsce, wiec nie wiem jak z jakoscia ubran na naszym terenie Odpowiedz Link Zgłoś