Dodaj do ulubionych

prezent na 30-urodziny

11.09.11, 19:40
Mój ,mąż za miesiąc ma 30-te urodziny.Chciałabym mu zrobić jakiś nietypowy prezent odemnie i naszej 5-letniej córki.Coś takiego ,żeby o nas zawsze pamiętał.Myślałam może o breloku z naszym zjęciem??Niewiem sama szukam i szukam już 2 tygodnie i sama niewiemsad Zegarek,łańcuszek,bransoletka nie wchodzą w gre ,bo już ma!!Proszę podrzućcie jakieś pomysły będę bardzo wdzięczna..
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: prezent na 30-urodziny 11.09.11, 19:53
      A nie lepiej dać mu coś, co sprawi mu radość?
      • mama_kotula Re: prezent na 30-urodziny 11.09.11, 20:01
        angazetka napisała:
        > A nie lepiej dać mu coś, co sprawi mu radość?

No co ty, Angazetka, coś co mu sprawi radość (np. nowy gps do samochodu) nie będzie przypominało o ofiarodawczyniach. To nie uchodzi.

Autorko droga - dziecko niech wykona tatusiowi laurkę i jakiś drobiazg własnoręcznie bądź z mamusią.
        A ty chyba wiesz, co mąż lubi i chciałby mieć? Niekoniecznie przypominającego o tobie?
      • myszka_333 Re: prezent na 30-urodziny 11.09.11, 20:03
        przejażdżka ferrari albo innym porsze na torze wyścigowym, przelot balonem, jak w amerykańskich filmach-samolocik ciągnący za sobą życzenia, wynajmij najlepszą go-go girl w mieście aby odtańczyła taniec na rurze na przyjęciu-niespodziance, sama zapisz się na kurs tańca na rurze i zrób mu przedstawienie, wyjazd-niespodzianka w miejsce o którym marzy. Znający życie breloczek zaraz zgubi.
    • super-mikunia Re: prezent na 30-urodziny 11.09.11, 20:01
      Mój za 3 tygodnie kończy 30 lat smile I z tej okazji zaproponowałam mu wyjazd na weekend nad morze. Od Młodego dostanie drobiazg, który na pewno sprawi mu radość - albo pewną płytę albo coś jeszcze pewną podkoszulką (dla niego istotną) właśnie sobie uświadomiłam, że muszą ją zamówić , żeby zdążyć smile
      • mama_kotula Re: prezent na 30-urodziny 11.09.11, 20:04
        Cytat
        Od Młodego dostanie drobiazg, który na pewno sprawi mu radość - albo pewną płytę albo coś jeszcze pewną podkoszulką (dla niego istotną) właśnie sobie uświadomiłam, że muszą ją zamówić , żeby zdążyć smile

Dlaczego prezenty od siebie, które ty zamówisz i kupisz, nazywasz prezentami "od Młodego"?
        • super-mikunia Re: prezent na 30-urodziny 11.09.11, 21:42
          bo Młody sam mu go wręczy - być może jakąś laurkę do tego dołączymy oczywiście to też będzie zainicjowane i własnoręcznie wykonane przez jego 3 letnią latorośl wink
          • angazetka Re: prezent na 30-urodziny 11.09.11, 21:50
            Ja może staromodna jestem, ale trzylatek nie musi dawać prezentów innych niż laurka.
          • mama_kotula Re: prezent na 30-urodziny 12.09.11, 05:49
            Cytat
            bo Młody sam mu go wręczy - być może jakąś laurkę do tego dołączymy

Aha. BYĆ MOŻE laurka.
            Dobra, ja się zatem nie znam. Zawsze myślałam, że proporcje powinny być na odwrót, czyli od młodego laurka, a dołączymy być może płytę. No ale ja to truskawki cukrem.
    • sanrio Re: prezent na 30-urodziny 11.09.11, 20:02
      skręca mnie jak czytam takie posty. Ty nie wiesz co dla swojego męża na prezent a obce baby na forum mają wiedzieć. Poza tym - kuwa, brelok na 30-tkę? Żartujesz sobie? Może tak coś z czego się chłopak ucieszy, coś dla niego tylko i wyłącznie. Wasze mordki to on na codzień ogląda, po jaką cholerę ma mieć je jeszcze przy breloku? Współczuję twojemu mężubig_grintongue_out
    • sotto_voce Re: prezent na 30-urodziny 11.09.11, 22:06
      > łańcuszek,bransoletka nie wchodzą w gre, bo już m
      > a!!
      Pytanie pierwsze: czy pan ma takie gusta, czy też był niewinną ofiarą tych prezentów?
      Pytanie drugie: czy koniecznie ma to być coś w cenie breloczka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka