megi2511 08.10.11, 00:31 Może orientujecie się czy te kosmetyki nadają sie dla noworodków? Są bardzo chwalone, że takie naturalne bez chemii ale nie moge znaleźć informacji od jakiego czasu można je stosować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konwalia-82 Re: baby dream 08.10.11, 08:26 ja uzywałam od poczatku, głownie płynu 3w1 i chusteczek nie polecam kremu 50+ zniszczył(zabarwił) ciuszki i nie schodzi zadnym odplamiaczem Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: baby dream 08.10.11, 08:34 Tez uzywam od narodzin (nawet alergik nie mial uczulenia ) Odpowiedz Link Zgłoś
rob-win Re: baby dream 08.10.11, 09:39 chusteczki mi nie leżą za suche puder ok i w dobrej cenie akurat jest promocja 3,99 więc warto sobie kupić na zapas krem 50 + używałam na szczęście nic mi nie zabarwił ale ciężki w rozsmarowaniu pieluchy mogą być ale nie są jak dla mnie chłonne wolę pampersa krem miałam jakiś nawilżający nic w zasadzie się nie działo ale i ochów nie było ) do pupki np używałam większego bambino i zawsze dobrze chronił szampon mi się nie podobał ale u starszej córci ma dłuższe włosy u młodszego dziecka był ok. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: baby dream 08.10.11, 11:00 Od narodzin,u mnie sie nie sprawdzily,stosuje Penaten. Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: baby dream 08.10.11, 14:13 ja używam chusteczek, wg mnie są rewelacyjne bo znacznie mniej nawilżone, i tak np młody przestał się wydzierać jak go chusteczką obrabiam, bo zwyczajnie chusteczka nie jest zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
jusstinna Re: baby dream 08.10.11, 16:00 Dla noworodka używam serii biało-różowej: olejku do kąpieli, chusteczek i kremu. Dla starszej córy niebieskiego płynu z pompką do mycia, płynu do kąpieli, lubię też waschbalsam z zielonej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: baby dream 08.10.11, 20:14 lubię. Mają bardzo atrakcyjne ceny i fajne składy, bez parabenów. Pieluch używam bo już się wyleczyłam z oryginalnych pampersów, kosmetyków też, tylko chusteczek nie lubię bo są za suche jak już któraś z dziewczyn wspomniała. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: baby dream 08.10.11, 20:35 niebieskie chusteczki sa bardziej suche, rozowe (extra sensitive) - bardziej mokre Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: baby dream 08.10.11, 21:31 to chyba kwestia partii, niebieskie są zawsze suche, zielone (z nagietkiem) czasem mokre jak lubię a czasem się trafią suche. Przestałam się bawić w loterię i kupuję pampersa które są moim zdaniem najbardziej mokre. Bella happy też są fajnie mokre ale mają aż 5 parabenów w składzie więc dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
megi2511 Re: baby dream 09.10.11, 13:02 dzięki dziewczyny, rozejrzę się w takim razie za serią biało- rózową bo najbardziej mi chodzi o rzeczy do kąpieli, teraz stosuję balsam i oliwkę fur mama i jestem absolutnia zachwycona efektem i cudownym zapachem Odpowiedz Link Zgłoś