Dodaj do ulubionych

CHICCO sklepy

08.10.11, 12:19
dziewczyny mam karte podarunkową chicco, we wrześniu chiałam ją zrealizować i okazalo się że sklep w katowicach zamknięty, jak się później dowiedziałam większość ich sklepów już nie prosperuje, poradźcie czy może orientujecie się czy można gdzieś jeszcze w sklepie internetowym realizować karty?
Obserwuj wątek
    • aaangel Re: CHICCO sklepy 08.10.11, 14:18
      Też ostatnio zjeździłam W-wę w poszukiwaniu pasty do zębów chicco, ale okazało się że wszystkie znane mi sklepy zlikwidowane. Może ktoś wie co się stało?, już ich nie będzie w Polsce?
    • magdagg2 Re: CHICCO sklepy 08.10.11, 16:00
      chicco polska padlo. jest jeszcze sklep w blucity w warszawie ale tam tez nie realizuja juz kart podarunkowych. wiem, bo tez mam taka karte i moge ja sobie na sciane co najwyzej powiesic sad
      • feromonka Re: CHICCO sklepy 08.10.11, 17:49
        ja próbowalam pisać do nich maile, odpowiedzieli tylko na jeden, ale wydaje mi sie że jeżeli takie karty wydali klientom, to powinniśmy mieć możliwość ich realizacji, w końcu karty są jeszcze ważne, magdagg2 pytałaś w tym sklepie o jakieś szczegóły dot kart?
        • magdagg2 Re: CHICCO sklepy 08.10.11, 18:52
          tak, ja mam do w-wy 250 km, zadzwonilam do sklepu czy moge im wyslac karte i pozniej kurier na moj koszt odbierze od nich moje zakupy. czekalam 2 dni na odpowiedz wreszcie pani zadzwonila i powiedziala ze ok, ze tak mozna zrobic. wiec wyslalam. czekam tydzien, zero odezwu, wiec dzwonie. a pani mi mowi ze moja karta jest w centrali firmy. wiec dzwonie do centrali firmy o co chodzi. pani w centrali mowi ze decyzja wlasciciela firmy juz nie realizuja kart podarunkowych.karta wazna do grudnia, moze cos sie zmieni ale nie mam duzych nadziei uncertain
          • feromonka Re: CHICCO sklepy 08.10.11, 19:04
            dzwoniłam dzisiaj do przypadkowego sklepu w którym sprzedają zabawki chicco i babka powiedziala że słyszła coś że chicco ma znowu ruszyć, ale nie ma żadnej pewności, dystrybutor u którego zamawiali zabawki zwinął się i nie mają z nim żadnego kontaktu, gdybyś coś wiedziała to daj znać
          • eewwuuss Re: CHICCO sklepy 12.12.11, 15:42
            Witam...
            Zrealizowałaś w końcu tę kartę??ja też taką mam i w moim mieście nie ma już sklepu...nie wiecz czy jeszcze gdziekolwiek można ją zrealizować.gdzie znalazłaś numer do centrali Chicco?nie wiem czy mogę coś dalej zrobić...
            • feromonka Re: CHICCO sklepy 12.12.11, 16:11
              niestety karty nie udało mi się zrealizowaćsad

chyba nic nie możemy juz zrobić, moja karta jest ważna do końca grudnia br.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka