betticzka 11.10.11, 10:48 Pogoda paskudna więc nadszedł czas parasolek. Szukam dobrego automata (co by zmieścił się w torebce) polećcie coś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foro-estupido Ja pier..ę 11.10.11, 11:03 Naprawdę musisz zadawac to pytanie na forum? Idź kuśwa do rossmana i tam masz wybór.Matko kochana...niektóre to już naprawdę bez rady z ematki do kibla chyba nie chodzą..... Odpowiedz Link Zgłoś
betticzka Re: Parasolka 11.10.11, 11:47 Mało zabawne ale jak widać każdy ma inne poczucie humoru . W rossmanie owszem mogę kupić parasol, który po lekkiej wichurze nie nadaje się do użytku. Dlaczego więc emamki nie miałyby mi pomóc w wyborze sprawdzonej marki parasola? Odpowiedz Link Zgłoś
foro-estupido Wujek Gugle 11.10.11, 11:52 czy jak go tam zwą zaprasza serdecznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
imsad Re: Parasolka 11.10.11, 17:20 niezniszczalny jest doppler. polecam . są i "laski" i takie do torebki. stalowy stelaż , włókna węglowe - wiatr im nie straszny Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: Parasolka 11.10.11, 18:16 W Singapurze wszyscy używają parasolek i uważa się tu że albo mała wygodna do torebki na nagły wypadek, albo patyk duża nieporęczna, ale niezniszczalna. Odpowiedz Link Zgłoś