cardamomo 04.06.04, 15:39 Hej Dziewczyny, moja miesięczna córeczka wyrosła z pierwszej wanienki i przymierzam się do kupienia nowej. Co polecacie? Czy macie jakies doswiadczenia z wanienkami dmuchanymi? dziękuję i pozdrawiam e Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolineg Re: wanienka 04.06.04, 15:47 Cardamomo a jaka wanienke mialas? Bo mnie ten temat zywo interesuje i wlasnie mialam o wanienkach napisac Szczegolnie interesuje mnie taka na wanne nakładana z mothercare? Odpowiedz Link Zgłoś
polczyk1 Re: wanienka 04.06.04, 15:57 Klienci bardzo chwalą sobie wanienkę Onda firmy Okbaby. Do kupienia w sklepach internetowych. JEst profilowana, przeznaczona od urodzenia do 12 miesięcy.Zapraszam na bobaska.com Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Do KarolineG 08.06.04, 00:42 Mam wanienkę malutką (nie wiem, jakiej firmy, ale profilowana i nieślizgającym się dnem). Jest bardzo krótka i jak moja 6-cio tyg. córeczka się wyprostuje, to prawie główką uderza o brzeg. Niestety nie mam w domu wanny, więc kąpiel w niej odpada Dlatego szukam czegoś większego, wygodnego. karolineg napisała: > Cardamomo a jaka wanienke mialas? Bo mnie ten temat zywo interesuje i wlasnie > mialam o wanienkach napisac > Szczegolnie interesuje mnie taka na wanne nakładana z mothercare? Odpowiedz Link Zgłoś
karolineg do cardamomo 08.06.04, 23:56 Dzieki za odpowiedz, no to juz wiem czemu wanienka Ci jest potzrebna Bo moja koleznaka mowi, ze po 6 miesiacy ma zamiar kąpać dziecko w duzej wannie Ja zupelnie nie wiem jaką chcę kupić, jest kilka które mi sie podobają ale wlasnie nie wiem czy ma byc nawannowa czy taka normalna. Pewnie kupię normalną bo ta nawannowa jest bardzo malutka. A ile Twoje bejbe ma wzrostu?? Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: wanienka 04.06.04, 16:55 do 12m, a co potem ??? zwykła wanna? chyba jeszcze za wczesnie. Ja mam taka zwykła, kupiona w Tesco, najwiekszy rozmia, i starczy jeszcze na długo. Tata zbił mi stelaz- pare desek, kłade je na wannie, na to wanienke. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: wanienka 04.06.04, 19:58 Nasz Synek wyrósł z wanienki, jak miał bodajże 3 miesiące. Pierwszy raz był wykąpany w dużej wannie, jak miał 6 tygodni. Gdy wanienka byla za mała, na stałe zagościł w dużej wannie . W wannie kąpie się albo z Rodzicem, albo w tzw. delfinku (od pewnego czasu nie w delfinku, bo jest na niego za duży, ale w specjalnym krzesełku). Polecam. Nie wiem, czy warto kupować większą wanienkę. Kąpiel dla Malca w dużej wannie to frajda. Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k Re: wanienka 10.06.04, 00:16 Kasia-j zaciekawiło mnie to krzesełko o którym piszesz. Czy ono jest na przyssawki i przyczepia się je do dna wanny? I gdzie można takie kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k Re: wanienka 10.06.04, 00:13 Ja też mam taką najzwyklejszą plastikową kupioną w Tesco. Wybrałam największą jaka była i była to świadoma decyzja. Nie widzę sensu kupowania małych wanienek. Przecież w wiekszej można wykąpać i małe i duże dziecko, a w małej tylko małe. Mój synek ma 11 miesięcy i spokojnie się w niej mieści. Teraz wstawiam ją do dużej wanny i może chlapać do woli. Odpowiedz Link Zgłoś