04.06.04, 15:39
Hej Dziewczyny,
moja miesięczna córeczka wyrosła z pierwszej wanienki i przymierzam się do
kupienia nowej. Co polecacie? Czy macie jakies doswiadczenia z wanienkami
dmuchanymi?
dziękuję i pozdrawiam
e
Obserwuj wątek
    • karolineg Re: wanienka 04.06.04, 15:47
      Cardamomo a jaka wanienke mialas? Bo mnie ten temat zywo interesuje i wlasnie
      mialam o wanienkach napisacsmile
      Szczegolnie interesuje mnie taka na wanne nakładana z mothercare?
      • polczyk1 Re: wanienka 04.06.04, 15:57
        Klienci bardzo chwalą sobie wanienkę Onda firmy Okbaby. Do kupienia w sklepach
        internetowych. JEst profilowana, przeznaczona od urodzenia do 12
        miesięcy.Zapraszam na bobaska.com
      • cardamomo Do KarolineG 08.06.04, 00:42
        Mam wanienkę malutką (nie wiem, jakiej firmy, ale profilowana i nieślizgającym
        się dnem). Jest bardzo krótka i jak moja 6-cio tyg. córeczka się wyprostuje, to
        prawie główką uderza o brzeg.
        Niestety nie mam w domu wanny, więc kąpiel w niej odpadasad Dlatego szukam
        czegoś większego, wygodnego.
        smile

karolineg napisała:

> Cardamomo a jaka wanienke mialas? Bo mnie ten temat zywo interesuje i wlasnie
        > mialam o wanienkach napisacsmile
        > Szczegolnie interesuje mnie taka na wanne nakładana z mothercare?
        • karolineg do cardamomo 08.06.04, 23:56
          Dzieki za odpowiedz, no to juz wiem czemu wanienka Ci jest potzrebnasmile Bo moja
          koleznaka mowi, ze po 6 miesiacy ma zamiar kąpać dziecko w duzej wanniesmile
          Ja zupelnie nie wiem jaką chcę kupić, jest kilka które mi sie podobają ale
          wlasnie nie wiem czy ma byc nawannowa czy taka normalna. Pewnie kupię normalną
          bo ta nawannowa jest bardzo malutka.
          A ile Twoje bejbe ma wzrostu??smile
          • cardamomo Re: do cardamomo 09.06.04, 19:15
            54 cmsmile
    • coronella Re: wanienka 04.06.04, 16:55
      do 12m, a co potem ??? zwykła wanna? chyba jeszcze za wczesnie.

Ja mam taka zwykła, kupiona w Tesco, najwiekszy rozmia, i starczy jeszcze na
      długo. Tata zbił mi stelaz- pare desek, kłade je na wannie, na to wanienke.
    • coronella Re: wanienka 04.06.04, 16:57
      No i kosztuje 20 pare zł, nie 90 ! smile
      • kasia-j Re: wanienka 04.06.04, 19:58
        Nasz Synek wyrósł z wanienki, jak miał bodajże 3 miesiące. Pierwszy raz był
        wykąpany w dużej wannie, jak miał 6 tygodni. Gdy wanienka byla za mała, na
        stałe zagościł w dużej wannie smile. W wannie kąpie się albo z Rodzicem, albo w
        tzw. delfinku (od pewnego czasu nie w delfinku, bo jest na niego za duży, ale w
        specjalnym krzesełku).
        Polecam. Nie wiem, czy warto kupować większą wanienkę. Kąpiel dla Malca w dużej
        wannie to frajda.
        • akia_k Re: wanienka 10.06.04, 00:16
          Kasia-j zaciekawiło mnie to krzesełko o którym piszesz. Czy ono jest na
          przyssawki i przyczepia się je do dna wanny? I gdzie można takie kupić?
    • akia_k Re: wanienka 10.06.04, 00:13
      Ja też mam taką najzwyklejszą plastikową kupioną w Tesco. Wybrałam największą
      jaka była i była to świadoma decyzja. Nie widzę sensu kupowania małych
      wanienek. Przecież w wiekszej można wykąpać i małe i duże dziecko, a w małej
      tylko małe. Mój synek ma 11 miesięcy i spokojnie się w niej mieści. Teraz
      wstawiam ją do dużej wanny i może chlapać do woli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka