1_mirka 15.06.09, 14:39 czy skaczac na skakance wyrobi sie miesnie lydek? jak dlugo i ile razy w tygodniu,zeby byly najlepsze efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maras2011 Re: Skakanka a lydki? 16.06.09, 19:31 Zapewne tak, najpierw zacznij skakać, a potem się sama zorientujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
haan87 Re: Skakanka a lydki? 26.06.09, 18:55 oczywiscie, ze wplywa na lydki, przeciez caly czas skaczesz na palcach i masz napiete lydki:_ O to chodzi w skakance ze bardzo ladnie rzezbi nogi:) Kup sobie jakas dobra skakanke, np. z licznikiem taka jak tu www.sklep-presto.pl/product-pol-3159-Skakanka-z-licznikiem- Meteor-8040.html i zaczynaj juz dzis,wiem po sobie ze skakanka dziala:) Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: Skakanka a lydki? 26.06.09, 19:35 też myślę o skakaniu. całkiem niedroga ta skakanka, którą pokazujesz.. powiedzcie mi tylko, po co jest regulacja długości sznurka? na co ma wpływ? dostosowuje się to tylko do wzrostu skaczącego? Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: Skakanka a lydki? 26.06.09, 19:35 haan87 napisała: > oczywiscie, ze wplywa na lydki, przeciez caly czas skaczesz na palcach > i masz napiete lydki:_ O to chodzi w skakance ze bardzo ladnie rzezbi > nogi:) > Kup sobie jakas dobra skakanke, np. z licznikiem taka jak tu www.sklep-presto.pl/product-pol-3159-Skakanka-z-licznikiem- > Meteor-8040.html > i zaczynaj juz dzis,wiem po sobie ze skakanka dziala:) też myślę o skakaniu. całkiem niedroga ta skakanka, którą pokazujesz.. powiedzcie mi tylko, po co jest regulacja długości sznurka? na co ma wpływ? dostosowuje się to tylko do wzrostu skaczącego? Odpowiedz Link Zgłoś