Dodaj do ulubionych

Otulacz Wallaboo

09.01.12, 23:30
Znalazlam w internecie otulacz marki Wallaboo, z opisów i zdjęć wydaje się rewelacyjny dla malucha www.facebook.com/media/set/?set=a.300029540025180.87096.296003000427834&type=3

Ale mam pytanie:
Ma go któraś z was? Lub inny produkt z tej marki? Czy w rzeczywistosci sa takie mieciutkie i ciepłe? Czy cena odpowiada jakości (bo trochę są drogie i jak już coś w tej cenie kupuje to chcialabym zeby bylo dobre smile )? Czesto w ogole uzywalyscie otulaczy dla swoich dzieci? Wasze dzieci je lubily?
Obserwuj wątek
    • abigail83 Re: Otulacz Wallaboo 10.01.12, 10:36
      Mialam w rekach ten najcieplejszy, Nore, kupilam go na prezent, wiec sama nie uzywalam, ale wygladal b.fajnie, bardzo cieply mis, ksztalt super, i mozliwosc uzywania w foteliku tez. Jedyny minus - jest dosc maly, na moje oko mozliwosc spinania nad glowka tak do 3 mies. Sama nie uzywalam, dla drugiego dziecka, szczegolnie urodzonego jesienia/wczesna wiosna, na pewno bym chciala.
    • leneczkaz Re: Otulacz Wallaboo 10.01.12, 11:26
      ja na bieżąco, więc do fotelika mam www.babymama.pl/Spiworek,original,maly,JJ,Cole-p1019.html i jest mega. Do wózka mam śpiworek (ale nie używam) i kombinezon taki bez nóg- i w nim wożę dziecko.
      Otulacz wygląda super, ale do domu to raczej za ciepły. Do domu mam taki: allegro.pl/rozek-otulacz-wczesniak-polar-kiddopotamus-i2029573274.html i spisuje się idealnie.

Ale... jeśli ten 1 miałby zastąpić kilka moich to chyba warto. Tylko czy da się stworzyć produkt który jest dobry na -10 i +20? Wątpię.
    • saandej Re: Otulacz Wallaboo 10.01.12, 12:40
      Otulacza tej marki nie mam, ale za to mam spiworek dla niemowlat marki Wallaboo o taki www.wallaboo.nl/en/products/voetenzak-newborn-classic/true%20blue z ktorego bardzo jestem zadowolona. Zdecydowalam sie na ciemny kolor bo mniej brudzacy i osobiscie wole akcesoria dla dzieci w ciemniejszych kolorach Moj synek widac ze lubi ten pluszowy material i jest mu w tym spiworku cieplo. Otulacz jest chyba z podobnego materialu co spiworek, takze na wyjscia polecam. Zdjecia niestety nie oddaja do konca produktow bo w realu mozna dokladnie poczuc ze produkty sa dobre jakosciowo i miekkie. Tylko tak jak wyzej wspomniano w pomieszczeniu bedzie za cieplo maluchowi i wtedy potrzebny bylby jakis lzejszy np. ktorys z wspomnianych wyzej, ze ten otulacz Wallaboo o ktory pytasz w domu nadawalby sie chyba tylko jako kocyk na ktorym moze niemowle ewentualnie lezec i sie bawic. Na stronce Wallaboo masz jeszcze inne otulacze troche lzejsze moze ktorys z nich ci bardziej podpasuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka