Dodaj do ulubionych

odzieza dziecieca markowych firm z USA

26.01.12, 05:39
Zamierzam otworzyc w Stalowej sklep z odzieza dziecieca markowych firm z USA:puma,adidas,calvin klain,nike,gap,old navy,children place i wiele innych firm (ostatnie kolekcje oraz ubrania z pierwszej rekismile))ubrania prawie nowe o wysokiej jakosci .Co o tym sadzicie drogie mamusie .CZy jest takie zapotrzebowanie.Zapraszam do dyskusji i zadawania pytan.Serdecznie pozdrawiam Ania
Obserwuj wątek
    • majarzeszow Re: odzieza dziecieca markowych firm z USA 26.01.12, 06:12
      chyba ODZIEZ dziecieca, ta ODZIEZ smile

jesli Stalowa to Stalowa Wola kolo Rzeszowa, to ja chetnie zajrze do takiego sklepu, o ile ceny nie beda z kosmosu. bo tu u nas na Podkarpaciu dosc biednie jest i nie sadze, ze wiele mam bedzie stac na ciuszek z metka Gap za 100 złotych. w koncu jest Allegro, gdzie - poswiecajac troche czasu na szperanie - mozna kupic po okazyjnej cenie.
      • annmarko Re: odzieza dziecieca markowych firm z USA 26.01.12, 06:46
        Przepraszam za blad ,ale spowodowany tym ze nie posiadam polskich znakow:smile)Dziekuje za odpowiedz.Mam pytanie czy zaplacilabys 100 zlotych za 3 rzeczy np:komplet koszula,spodnie i sweterek albo ocieplana kamizelka na zime dla 2 latka CAlvina Kleina.dziekuje i pozdrawiam
        • kamelia04.08.2007 Re: odzieza dziecieca markowych firm z USA 26.01.12, 09:37
          za używane bym nie zapłaciła tyle, nawet gdyby to było chanel. Chodzi o to, że nie mam potrzeby tak sie dowartosciowac.
          W ogóle za markami sportowymi adidas, nike itp nie przepadam. Wole cos z klasyki, wtedy w sklepie typu outlet jestem skłonna zaplacic stówe za to co proponujesz.
    • mynia_pynia Re: odzieza dziecieca markowych firm z USA 26.01.12, 07:16
      Dla mnie lumpeks to lumpeks.
      A mieszanie cuchów lumpeksowych z nowymi nie ma sensu, bo dla takich osób jak ja taki sklep to lumpeks i już.
    • pia_ Re: odzieza dziecieca markowych firm z USA 26.01.12, 08:49
      Albo tanio używane lub drożej nowe. Prawie nowe to jakaś hybryda, która wg mnie nie przejdzie.
    • tweety_28 Re: odzieza dziecieca markowych firm z USA 26.01.12, 09:43
      Tak, jak piszą dziewczyny albo używane albo nowe.
      "Prawie nowe" to dla mnie używane i wtedy cena 100 zł za spodenki i koszulkę do bardzo dużo.
    • patatajowa Re: odzieza dziecieca markowych firm z USA 26.01.12, 09:46
      przykro mi ale nie sadze by na dłuższą metę cos ci z tego wyszło.
      w Rzeszowie ostatnio sie pozamykały moje ulubione secondhandy gdzie ciuchy były fajne i zawsze cos dla dzieci kupiłam.nie wiem jak realia na rynku odziezy uzywanej wgladaja w Stalowej Woli ale moze wstrzelisz sie w luke na rynku??
      poza tym jesli to maja byc ostatnie kolekcje to po doliczeniu cła i innych opłat zwiazanych z legalnym handlem ceny ubranek moga ci wyjsc zaporowe. sad
      • a-e-p Re: odzieza dziecieca markowych firm z USA 26.01.12, 21:50
        Patatajowa jedne secondhandy zamykaja się a inne powstaja... Mam takie ulubione, ktore maja sie dobrze.

Nigdy nie kupiłabym w/w rzeczy za 100zł a do tego 'prawie' nowe. Mysle ze w tak małym miescie w naszym regionie nie masz niestety szans na powodzenie. Dla średniozamoznych cena zaporowa, a jesli kogos stać nie bedzie ubierał sie w secondhandzie.
        • pasik Re: odzieza dziecieca markowych firm z USA 26.01.12, 23:05
          U nas- nie za duża miejscowość..sklep z nową odzieżą z USA działa z dużym powodzeniem od kilku. Właściwie to coraz powodzeniem bo klienci z Poznania również się pojawiają.

Rzeczy różne - wyprzedażowe lub z nowych serii- Gap, Childrens Place, Old Navy, Gymboree, Disney, Carters
          Osoby zamawiają dla siebie rzeczy- nie wiem jeszcze na jakiej zasadzie.
          Zakupy na poziomie 100-200 zł. Rzeczy można przymierzyć, zabrać do domu dla stałych klientów.
          Mi tam się podoba takie podejście do sprawy. Hiciorem są bodziaki Cartersa
          Nowy towar wystawiony będzie po 29 lutym.
          ostatnio coś takiego zanabyłam
          https://pasik.brb.pl/albums/carters/carters_6897.jpg

więc jednak ma sens.ale odpowiedni target musi byćsmile
          idealnie trafiony biznes moim zdaniem
          • kornnella Re: odzieza dziecieca markowych firm z USA 26.01.12, 23:20
            tylko magiczne słowo NOWE robi różnice. Dla mnie może być nawet z czesciowo usunięta metką lata mi to byle własnie było nowe. Używane niekiedy bardzo niewiele trafiam przy odrobinie szczescia w secondhandzie za kika złotych np za koszulke Laurenta
            • joanna.80 Re: odzieza dziecieca markowych firm z USA 26.01.12, 23:27
              ja mam szczuple dziewczynki 5-letnie i poszukuje pizamek z gapa badz old nacy co sa zakonczone sciagaczem i u nas nie ma takiego sklepu, moze ktoras z was ma takie do sprzedania??
              • pasik Re: odzieza dziecieca markowych firm z USA 26.01.12, 23:44
                kupiłam 2 piżamki Disneya na szczupłą 5 latkę...właśnie fajnie bo maja delikatne ściągacze.Nie grube bo ostatniej piżamki nie chciała nosić- za za mocno ściskało nadgarstki,a polarkowe piżamki są za ciepłe. Teraz leżą w szafce.

Poza tym wszystkie piżamki z usa mają wąskie rękawki - właśnie mam pytanie bo sprzedawca coś mi mówiła o dużych czerwonych metkach z jakąś informacją ..ja nie spojrzałam..ktoś może wie?

Zrobić zdjęcia piżamek?
          • a-e-p Re: odzieza dziecieca markowych firm z USA 26.01.12, 23:45
            pasik napisała:

> U nas- nie za duża miejscowość..sklep z nową odzieżą z USA działa z dużym powod
            > zeniem od kilku. Właściwie to coraz powodzeniem bo klienci z Poznania również s
            > ię pojawiają.

Poznań i okolice to jednak inna grupa klientów jesli chodzi o zamoznośc czy siłę nabywczą, niz miasteczko na podkarpaciu (IMO Polska kat. C lub D, niestety). A autorka, z tego co rozumię, chce sprzedawac rzeczy nowe i uzywane ('prawie' jak nowe, jak wiemy prawie robi wielką różnicę...). Sadze, ze albo sie powinno sprzedawać nowe rzeczy albo otworzyć secondhand. Dodatkowo wiele osób z naszego regionu ma rodziny czy znajomych za granicą, głownie w US, wiec odpada problem z dostepnością.
            • paliwodaj Re: odzieza dziecieca markowych firm z USA 27.01.12, 00:43
              >cryingostatnie kolekcje
              to musi byc wiec nowe i potrzebujesz na to jak sadze licencje od kazdego producenta, ktorej oczywiscie nie dostaniesz bo producent chce wiedziec gdzie sie jego rzeczy sprzedaja i miec wplyw na to gdzie, jak i za ile, w jakich warunkach. W dodatku w towarzystwie uzywanych...
              Wlasnie, z okolic Rzeszowa to w USA jest co druga osoba
          • annmarko Re: odzieza dziecieca markowych firm z USA 27.01.12, 01:52
            Jestem bardzo ciekawa gdzie znajuje sie ten sklep bo ja zamierzam otworzyc w Stalowej Woli.Pozdrawiam
            • joanna.80 do pasik 27.01.12, 14:40
              moge prosic o zdjecia na maila: joanna181080@wp.pl
              dziekuje bardzo,czekam
              • pasik Re: ok 28.01.12, 00:19
                w sobotę wieczorem podeślę
                • anetus1981 Re: ok 29.01.12, 22:21
                  A gdzie ten sklep w okolicach Poznania? Mają jakąś stronę internetową?
                • joann79a annmarko 29.01.12, 22:29
                  jak chcesz proboj szczesciasmileale watpie sukcesu.
                  powiem tak z doswiadczenia, mieszkam w okolicach stalowej. U nas jest strasznie duzo ciuchow/secondhandow ale malo z usa, ja sama czesto kupuje malo uzywane jak nowe za 3-5 zl od malzenstwa ze stalowej...zawsze gap old navy carters osh kosh lauren gymboree, ale jak sie ktos nie zna to kupi i za 100 zl..
                  ubranka nie sa do zdarcia bdb jakosc ale to sa ubranka dla dzieci i nie kazdego bedzie stac na drogie zakupy uzywanych ubranek tym bardziej ze w naszym regionie jest duzo osob co maja rodzine w usa a tam ubranka za grosze mozna kupic bo i ja kupuje. place polska karta i wysylaja paczke do moich rodzicow w usa a oni do mnie, za grosze mam dobre ubrania ktore pozniej moge sprzedac na all...
                  jesli beda to nowe rzeczy w dobrej cenie to powinno sie udac, moze pomysl aby rozwinac sprzedaz w sklepie i w internecie,
                  tak czy siak zycze powodzenia jakby cos pisz na priv.
              • pasik Re: wysłane 30.01.12, 10:43
                przepraszam za opóźnienie..zdjęcia piżamek wysłane.

Sklep nie ma strony, sprzedaje na allegro, ale tam są niewielkie ilości w porównaniu z zasobami sklepowymi.
                Miejscowość w stopce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka